Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Συμπληρώνονται 15 χρόνια από την αποφράδα ημέρα των Ιμίων.

Οι αρνητικοί πρωταγωνιστές, τέκνα εκλεκτά του συστήματος, προόδευσαν και ανταμείφθηκαν! Ενώ οι πραγματικοί ήρωες, μάλλον ξεχάστηκαν. Τους «προσπέρασε η ιστορία». Εμειναν , κάποιοι λίγοι, «γραφικοί», να τους θυμούνται.

Ο πρωθυπουργός, που από το βήμα της Βουλής ευχαρίστησε την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, κέρδισε στις συνέχεια δυο εκλογικές αναμετρήσεις, προχώρησε στην πιο βίαιη και ανάλγητη αναδιανομή πλούτου από τους πολλούς στους λίγους, γιγάντωσε ένα σύστημα διαπλοκής, που κυριολεκτικά απομύζησε την οικονομία μας.
Οι αγιογράφοι του, (πολλαπλώς ευεργετηθέντες) συνεχίζουν ακόμα να μας προκαλούν και να τον εμφανίζουν, ως τον εκσυγχρονιστή της χώρας που επέτυχε τον …άθλο του ευρώ και έκτισε την ισχυρή Ελλάδα!

Το ότι άνοιξε την κερκόπορτα στο Αιγαίο, αποτελεί μια «ασήμαντη λεπτομέρεια» ανάξια ιστορικής αναφοράς.

Αν στη θέση του ήταν ο Μίλτος Εβερτ, θα είχε περάσει στην ιστορία ως ο «ενδοτικός και προδότης πρωθυπουργός» που, εν καιρώ ειρήνης, παραιτήθηκε από εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα. Και προφανώς όχι μόνον δεν θα είχε επανεκλεγεί, αλλά θα ανατρεπόταν πρόωρα. Από τους δικούς του μάλιστα, που δεν θα δίσταζαν να τον ρίξουν στο «πύρ το εξώτερον».

Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: