Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Τσάμης Idrizi: Ο Παπούλιας Ορθόδοξος - Τσάμης!

Θα γλυτώσουμε την Ελλάδα από την πτώχευση, με την επαναγορά των περιουσιών μας!

- Αποκάλεσε τον Κάρολο Παπούλια Ορθόδοξο - Τσάμη
- Οι Τσάμηδες πρόθυμοι να αγοράσουν ακίνητη περιουσία στην Τσαμουριά, για να βοηθήσουν την Ελλάδα από την πτώχευση!
- Η "Γενοκτονία των Τσάμηδων" παρόμοια με......
αυτή των Κοσσοβάρων!
- Τα Ελληνοαλβανικά σύνορα είναι το τελευταίο "Τοίχος του Βερολίνου".


Στην ομιλία που κράτησε χθες ο πρόεδρος του Τσάμικου Κόμματος PDIU Shpetim Idrizi, στην χθεσινή διαμαρτυρία στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, ήταν πιο προκλητικός από ποτέ.

Ας δούμε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του:
Ο Idrizi έκανε παραλληλισμό ανάμεσα στην "γενοκτονία" των Τσάμηδων και στην εθνοκάθαρση έναντι των Κοσσοβάρων από το καθεστώς Μιλόσεβιτς. Ενώ χαρακτήρισε πως στιγματίζει την Ελλάδα η απόφαση για την ανέγερση μνημείου στον Ναπολέων Ζέρβα, που κατά τους ιδίους ευθύνεται για την σφαγή του πληθυσμού τους.
Χαρακτήρισε τον συνοριακό σταθμό του Μαυρομάτι ως σημείου όπου συγκρούονται δυο! μεγάλοι πολιτισμοί, ο Ελληνικός με τον Ιλλυρο-Πελασγικό;!
«Αλλά αυτή η πύλη ενός Ευρωπαϊκού κράτους - είπε - δεν μπορεί να γίνει το τελευταίο "Τοίχος του Βερολίνου" των Βαλκανίων». Ενώ χαρακτήρισε τα Ελληνικά σύνορα τα πιο θωρακισμένα της Ευρώπης - προσθέτοντας πως - «Είναι θωρακισμένα για τους γονείς μας, που δεν τους επιτρέπεται να δουν τα σπίτια τους.»
Αναφορά έκανε και στην απαγόρευση της "ομάδας των δημοσιογράφων" του έτερου βουλευτή Dashamir Tahiri, να εισέλθει στην Ελλάδα. «Σε κανέναν Έλληνα δημοσιογράφο ή βουλευτή δεν έχει απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα μας»
«Ήρθε η ώρα- είπε -να λυθεί το "Τσάμικο Ζήτημα". Όπως είχε πει 20 χρόνια πριν, ο Ορθόδοξος - Τσάμης Παπούλιας, σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδας:
- Τώρα είναι ακόμη ανοιχτές οι πληγές αυτού του θέματος. Ίσως 20 χρόνια μετά όταν θα έχουν επουλωθεί να το συζητήσουμε με ηρεμία αυτό το θέμα (το Τσάμικο)!!!» Σχετική ανάρτηση ΕΔΩ!
«Σήμερα - είπε ο Idrizi - πέρασαν τα 20 χρόνια και η λύση πρέπει να έρθει.»

Ενώ κλείνοντας έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας πως: «Η μάχη μας δεν είναι περιουσιακή, μιας και είμαστε πρόθυμοι να επαναγοράσουμε την περιουσία μας (στην Ήπειρο), έτσι ώστε να βοηθήσουμε! και τους γείτονές μας από την οικονομική τους καταστροφή»

http://borioipirotika.blogspot.com/

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι να αγοράσεις ξεβράκωτε;
Ανώνυμος είπε...

Ρε ξυπόλητε, το ότι βάλετε παπούτσια στα ποδάρια σας στους Έλληνες το χρωστάτε.
Λίγδωσε το άντερό σας και βγάλετε και γλώσσα.
Ανώνυμος είπε...

Ρε παπαρια της ΕΥΠ φάτε τον προς παραδειγματισμό
Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε Idrizi κλασεμας τα μπομπολια
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑ-ΛΑΚΕΣ ΚΟ-ΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ;ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΔΕΙΤΕ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.Ο Υ Σ Τ ΑΠΟ ΔΩ ΣΚΑ ΤΟ ΦΑΡΑ
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ.....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΕΛΑ...Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ!!!
Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Είχαμε τους "ορθόδοξους" Εβραίους, μετά μπήκαν στη σειρά οι "ορθόδοξοι" Μαρξιστές και τώρα έχουμε και τους "ορθόδοξους" Τσάμηδες. Σειρά έχουν και οι "ορθόδοξοι" ματσεντόνες.
Ανώνυμος είπε...

Του αλβανού την κάθε προβοκατορικη ανθελληνικη μαλακία τη βάζετε.
Της Ανδρομεδιας Ελληνικης ΟΕΑ τα κειμενα ομως ****δες δεν τα βαζετε ταχα επειδη φοβαστε μη πατε φυλακη..
φτου σας ρεζίληδες!
είστε ήδη νεκροί και σε αποσύνθεση αλλά ακόμα δεν το ξέρετε!
Ανώνυμος είπε...

ξεβράκωτους λετε τους αλβανούς αλλά καμια 1000αρια πετρελαιοπηγες αυτοί έχουν από την εποχή του Χότζα στο Ιόνιο και στην Ηπειρο και σαν παίρνουν τα πετρέλαια της ζώνης του ιονίου..μαλάκες έ μαλάκες!! εσείς αραγε τι έχετε πλέον ρε χρεοκοπημένα ψευτομαγκιώρικα 10.000.000 σχιζοφρενη διποδα που θελετε να λεγεστε ελληνες(??), και που εκλεγετε τον καθε τουρκο και εβραιο πρωθυπουργο σας που δεν σας αφηνει να βγαλετε τα πετρελαια στη νησο ζακυνθο..τα οποια αναβλυζουν..
νερο πηγατε βγαλατε μαλακοελληνες και πεταχτηκε πετρελαιο..το οποιο σας υποχρεωσαν να πεταξετε πισω για να συχεζετε να αγοραζετε εισαγωμενη βενζινη με πάνω από 1.6 ευρώ το λίτρο!
φατε τωρα τα σκατα σας που οι ιδιοι δημιουργήσατε με την ψηφο σας τοσα χρονια.
Ανώνυμος είπε...

ξεβράκωτους λετε τους αλβανούς αλλά καμια 1000αρια πετρελαιοπηγες αυτοί έχουν από την εποχή του Χότζα στο Ιόνιο και στην Ηπειρο και σας κλεβουν τα πετρέλαια της ζώνης του ιονίου..μαλάκες έ μαλάκες!! εσείς αραγε τι έχετε πλέον ρε χρεοκοπημένα ψευτομαγκιώρικα 10.000.000 σχιζοφρενη διποδα που θελετε να λεγεστε ελληνες(??), και που εκλεγετε τον καθε τουρκο και εβραιο πρωθυπουργο σας που δεν σας αφηνει να βγαλετε τα πετρελαια στη νησο ζακυνθο..τα οποια αναβλυζουν..
νερο πηγατε να βγαλατε μαλακοελληνες και πεταχτηκε πετρελαιο..το οποιο σας υποχρεωσαν μετα να πεταξετε πισω για να συνεχιζετε να αγοραζετε εισαγωμενη βενζινη με πάνω από 1.6 ευρώ το λίτρο!
φατε τωρα τα σκατα σας που οι ιδιοι δημιουργήσατε με την ψηφο σας τοσα χρονια.
Ανώνυμος είπε...

12.59
ΒΓΑΛΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ!!
Ανώνυμος είπε...

ΓΑ ΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΡΩΜΟΑΛΜΠΑΝΙΑ ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Γ.Α.Μ.Ω. ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ ΣΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 12:59 ΚΑΙ 1:00 ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΘΕΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011;ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ;
Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει καμια τετοια συμβαση πριν 50 χρονια που ταχα να απαγορευει να απαγορευει να βγαλεις πετρελαιο. Εχεις πεσει θυμα παραπληροφορησης. Αυτη η συμβαση που αναφερεσε ειχε σχεση με κατι εργα για υδροηλεκτρικα φραγματα και ορυκτα-μεταλευματα στην περιοχη του αχελωου ως εργα που τελικως ποτε δεν υλοποιηθηκαν.. ειναι νεκρη συμβαση διχως απολυτως καμια αξια.
Επιστρεφοντας στο θεμα, Ο σοφιανοπουλος επι κακιας χουντας εβγαζε 40 βαρελια πετρελαιο τη μερα απο τη ζακυνθο.
οι εβραιοι καραμανλης και εβερτ στη μεταπολιτευση τον κλεισανε μεσα και σφραγισαν τις πηγες επειδη ταχα δεν ειχε αδεια..
ειστε αξιολυπητοι..
Οι αλβανοι ακομα και σημερα σας κλεβουν το πετρελαιου της ζωνης ιονιου..τωρα το τι το κανουν ειναι αλλο θεμα, προφανως γεμιζουν τα τεποζιτα απο το ΤΟΜΑ με τα οποια θα σας γενοκτονησουν λειαν συντομως..
εσεις τι κανετε?
απαντηση: μαλακιζεστε ως συνηθως..
Ανώνυμος είπε...

Αμα ημουν Αλβανος βρε καραμαλακα σχιζοφρενη διποδο που θελεις να λεγεσαι ελληνας δεν θα σου λεγα αυτες τις αληθειες για να εξαγριωθεις σοκαριστεις και να πας να σκοτωσεις τους προδοτες εβραιους που σε κυβερνανε τοσα χρονια και που με την ψηφο σου τους εδωσες δυναμη για να ξεπουλησουν τη χωρα σου, αλλα θα σε αφηνα να κοιμασε ακομα ορθιος για να σε γενοκτονησω πιο ευ****, οπως θα συμβει λειαν συντομως, εκτος αν γινει κανενα θαυμα και ξυπνησουν τα διποδα.
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΔΕΚΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

και ο Παπουλιας ειναι εβραιος εξ ιωαννινων (ρωμανιωτης)
ενω οι αλβανοι ειναι στην πλειοψηφια τους μογγολοι εισαγομενοι απο το Κινεζικο τουρκεσταν..δειτε ολες τις μογγολικες ονομασιες που εχουν δωσει στις πολεις τους.. π.χ. Τυρανα, ή Τουρανα ή Τουραν - Τουρανιοι..
εισαγομενοι μογγολοι επι ανθελληνικου βυζαντιου που τους εφερε απο Κινα εδω με ανταλλαγμα τον εκχριστιανισμο τους!!
Στον καιαδα το πουστικο ιερατειο ..
Ανώνυμος είπε...

1:31 ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΕΓΩ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ.ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ.
Ανώνυμος είπε...

ο νεοελλην καλο μασονακι πρεπει να ναι
κρονιοι λεει κανανε τον πολεμο αθηνας ατλαντιδας
δεν λεει κινεζοι για να μη θιξει τον περιουσιο λαο του δρακου Σενταϊ.
ποιοι κρονιοι?
οι κρονιοι καταρχας τοτε ηταν στα ταρταρα
οταν εφυγε ο διας ξεσαλωσαν
Ανώνυμος είπε...

το κερατο μου... σε λαθος αναρτηση εβαλα το σχολιο..χαχαχαχαχα
Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ."

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ... ΝΑ ΒΡΙΣΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ****ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ **** ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΖΟΝΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ. ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΟΣ "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ-ΤΣΑΚΡΑΣ" ΚΑΙ "ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ" ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ.
Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ."

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ... ΝΑ ΒΡΙΣΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ GAMOΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ MOYΝΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΖΟΝΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ. ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΟΣ "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ-ΤΣΑΚΡΑΣ" ΚΑΙ "ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ" ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ.
Ανώνυμος είπε...

Ενα περίεργο πραγμα... Εχω ακούσει 1002 θεώριες από το που κατάγονται οι αλβανοί... Η δικια μου λέει οτι ο αρχηγος της λευκής αδελφότητος των Μπαχομεχ, ανήγγειλε στους κάτοικους ενός χωριού κοντά στην ερημο Τακλα Μακαν, ονόματι Σκιπ-Τιαν (=Skiptar), ότι είναι η περιούσια φυλή και ότι πρέπει να κατακτήσουν την δυτική Ευρώπη. Οπλο τους, η προφανης βρωμιά τους, που ξεκλήρησε λαούς... Στα αλβανικα skip σημαινει βρωμια!!! Δεν ειναι τυχαιο οτι η εβραιομογγολικη Unilever εχει βαλει αυτο το ονομα στην μαρκα απορρυπαντικων της! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! ΑΛΒΑΝΟΙ-ΟΥΓΓΡΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΚΙΝΕΖΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ είναι οι περιούσιοι του Αντίχριστου-666!
Κλείστε τους συντάκτες παρόμοιων σχολίων στο Δαφνί...
Ανώνυμος είπε...

Βρε μαλακισμενε απο πανω, σε σενα μιλάω! διαβασε αυτο το κειμενο μπας και ξεστραβωθεις...
http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar
σε περιπτωση που εισαι διανοητικα αναπηρος (το πιθανοτερο) θα το φτασεις μεχρι τη μεση οπου και μετα θα αυτοκτονησεις και ετσι θα απαλαγει ο κοσμος απο ενα ακομα. μαλακα.
Ανώνυμος είπε...

skip σημαινει βρωμια. lol . to καλυτεροτερο
Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΖΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΑΜΕΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.....ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΕΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΖΕΡΒΑ ..........

ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ
ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΝΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: