Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Λεφτά Υπάρχουν!

Γράφει ο Γιάννης Δερμούσης
Σύμφωνα με έκθεση της Εθνικής Τράπεζας, η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 100 δισ. ευρώ ετησίως. Αυτό αντιστοιχεί στο 40% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ). [1], [2]
Το έλλειμμα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat), αναθεωρήθηκε στα 24,2 δισ. ευρώ για το 2010, που αντιστοιχεί στο 10,5% του ΑΕΠ, μειωμένο από τα 15,4% του ΑΕΠ (36,3 δισ. ευρώ) που ήταν το '09. Το χρέος της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι...
328,6 δισ. ευρώ (142,8% επί του ΑΕΠ), ενώ αυξάνεται διαρκώς, κάθε φορά που δανειζόμαστε για να πληρώσουμε προηγούμενα δάνεια και τόκους. [3]

Η πάταξη της φοροδιαφυγής, και η είσπραξη των φόρων, είναι αναγκαίο να τεθεί ως η σημαντικότερη μας προτεραιότητα. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να επαναπαυθούμε μόνο σε αυτό, και να αφήσουμε όλα τα υπόλοιπα πάλι στη "μοίρα" τους. Πρέπει να υπάρξει μεγάλη μείωση των δαπανών στο δημόσιο τομέα, αλλά με σωστό και ορθολογικό τρόπο.

Προτεραιότητα πρέπει να μπει και η αντιμετώπιση της τεράστιας διαφθοράς, από αλόγιστες υπερχρεώσεις έργων, προμηθειών, συμβάσεων κ.α.. Θα είναι απαραίτητο να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί, δημοσίων υπαλλήλων, λειτουργών, γιατρών, εφοριακών, τελωνιακών, αστυνομικών, δικαστικών, εισαγγελέων, και φυσικά πολιτικών, ώστε να ελεγχθεί κάθε ύποπτη συναλλαγή, που μπορεί να προέρχεται από μίζες ή μαύρο χρήμα.

Παράλληλα πρέπει να γίνει σοβαρό έργο αναδιοργάνωσης του Δημόσιου τομέα, με στόχο να γίνει πιο αποδοτικός και παραγωγικός, και να γίνει προσπάθεια εξυγίανσης των Δημόσιων Επιχειρήσεων, με σκοπό να γίνουν κερδοφόρες, και να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες (όπως θα κάνει αν την αναλάβει ένας ιδιώτης).

Φυσικά και θα χρειαστεί να προβούμε σε κλείσιμο Οργανισμών, που δημιουργήθηκαν με μόνο σκοπό να εξυπηρετήσουν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα λίγων και εκλεκτών, όχι όμως και αξιόλογων Ιδρυμάτων, όπως το ΙΓΜΕ, ΕΘΙΑΓΕ [4], ΕΛΚΕΘΕ [5], κ.α. που επιτελούν χρήσιμο ερευνητικό έργο, σε κρίσιμους τομείς, και πρόκειται να καταργηθούν.

Όταν υπάρξει σοβαρή προσπάθεια και πραγματικό έργο, για την υλοποίηση των παραπάνω, με πραγματικά στοιχεία και αποδείξεις, τότε θα μπορέσει να υπάρξει διάθεση από τον κόσμο να συζητήσει, αν χρειάζονται επιπλέον μέτρα, μειώσεις μισθών και συντάξεων, αυξήσεις φόρων, απολύσεις, και αποκρατικοποιήσεις.

Πιστεύω ότι χρειάζεται να γίνει πολύ, και σοβαρό έργο, από άτομα αξιόλογα και πραγματικά αδιάφθαρτα.

Μπορεί αυτή η έκφραση να έχει φθαρεί πλέον, αλλά λεφτά υπάρχουν, απλά δεν εισπράττονται.

Δεν υπάρχουν μόνο αδιέξοδα.

Η είσπραξη των φόρων ήταν και είναι, η μοναδική πηγή εσόδων του κράτους μας.

Γιάννης Δερμούσης
Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος"

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως αποκαλύπτει το περιοδικό Crash μόνο το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης Παπανδρέου από τις 05/10/2009 έως τις 08/04/2010 το κόστος των πρωθυπουργικών και υπουργικών πτήσεων ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!
Στο πρώτο τρίμηνο της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε 9 φορές με το GolfStream και 2 με Embraer: το Legacy 484.

Με 8 πτήσεις ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ.Δρούτσας ήρθε δεύτερος σε μετακινησεις με κυβερνητικά αεροσκάφη.

Τρίτος σε μετακινήσεις ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος με 5 πτήσεις, μια με το GolfStream μια με το Legacy και 3 με το Embraer 209.
Και τελευταίος ο υπουργός Οικονομικών 2 πτήσεις με το Legacy.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΜΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣ
ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................


ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ..Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ.
ΞΕ..ΣΥΝΗΘΙΣΤΕ ΤΟ..
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΘΑ ΠΑΤΕ
στην καλύερη ΜΕ ΡΕΟ ή με τα ποδαράκια σας!!!!
Ανώνυμος είπε...

ξέρεις κανείς πως μπορώ να δώσω στην ψύχρα έναν γείτωνά μου που φοροδιαφεύγει εδώ και χρόνια?
Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!
ΑΠΟ ΘΗΒΑ είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ [ ΚΟΜΕΝΟ ] ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ 2ΜΗΝΟ 357 ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΑ 337 ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ... ΓΙΑΤΙ ?
Ανώνυμος είπε...

Φοροδιαφυγή στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 100 δισ. ευρώ ετησίως;;; Δηλαδή για 10.000.000 Έλληνες αντιστοιχεί 10.000 στον καθένα. Δηλαδή μια 4μελής οικογένεια που έχει εισόδημα 15-20.000 (λέμε τώρα) φοροδιαφεύγει άλλα 40.000.Κάτι δεν πάει καλά με τα μαθηματικά...
Επιπλέον. Πώς ξέρετε ότι η φοροδιαφυγή είναι 100 δις. Τα μέτρησατε;;; Για να τα μετρήσεις πρέπει να ξέρεις που είναι. Πώς είναι δυνατόν να μετρήσεις την φοροδιαφυγή;;;
Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε οτι οι πολύτεκνοι ρωσοπόντιοι πέρνουν πολύ μεγαλύτερο επίδομα απο τους πολύτεκνους έλληνες?
Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΙΔΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΛΕΙΠΕ Η ΣΕΛΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ.ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΕΙ.ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ, ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ. ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΕΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ, ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ****ΥΘΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΙΔΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ****ΥΘΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΤΟ FB ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΣΑ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΙΕΣ. ΑΠΕΞΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΕΤΕΙ ΑΠΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΖΕΙ ΑΠΑΥΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ ΤΟΥ.ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ .ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΑΝΑ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΤΕ?ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ****ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΑΠΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΒΕΣΑΙ ΠΑΣΟΚΕ!ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ? ΤΡΩΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΕΙΔΑΤΕ;;ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!!ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!ΜΗ ΣΚΑΤΕ!!!
Ανώνυμος είπε...

Προς τον 7:22.
Πηγαίνεις στην εφορία και κάνεις επώνυμη καταγγελία.
Αλλά κρίμας να τον δώσεις τον άνθρωπο. Και η εφορία να τα πάρει δεν θα πάνε στο κράτος για την υλοποίηση κοινωνικών προγραμμάτων αλλά στην τσέπη πολιτικών. Οπότε κρίμας είναι. Ας φάει και αυτός λίγα.
Ανώνυμος είπε...

Όχι εδώ θα μείνουμε, δεν θα πάμε πουθενά», πρόσθεσε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ 19:00 Η ΩΡΑ.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ 7.34 ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΕΛΕΟΣ
Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΛΕΓΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΤ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ; ΑΥΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΚΡΕΑΣ!!
Ανώνυμος είπε...

φίλε 7:34 δεν θέλω να κάνω επώνυμη καταγγελία, δεν υπάρχει άλλος τρόπος?
Ανώνυμος είπε...

όλοι εσεις που γράφεται με κεφαλαία γράμματα δεν σαν διαβάζει κανείς, τζάμπα γράφετε.....χα χ α χα.....
Ανώνυμος είπε...

Ποιά πάταξη φοροδιαφυγής αφού δεν εισπράττει τα 50 δις βεβαιωμένα ληξιπρόθεσμα μεγαλοοφειλετών στις ΔΟΥ και κάνει ότι μπορεί για να τα ξεχάσουμε και να τα χαρίσει.
Δεν ζητάει τα χρήματα που δίνουν οι Ελβετοί για τα 600 δις καταθέσεις Ελλήνων.
Δεν ζητάει μείωση του επιτοκίου των δανείων 2% από 6% σε 4% που σημαίνει εξοικονόμηση 7 δις ετησίως.
Είναι ή τελείως ανίκανοι ή εντεταλμένοι να μας καταστρέψουν.
Ανώνυμος είπε...

.........παράνοια !!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ **** ΜΑΣ "ΚΥΒΕΡΝΑ" !!! ΘΕΕΕ ΜΟΥ

Παρά την ήπια έναρξη με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, η συζήτηση «άναψε» όταν το λόγο πήρε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος άσκησε με το γνωστό του ύφος δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

Eξαντλώντας την υπομονή του, ο πρωθυπουργός δεν κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποφύγει την έκρηξη: «Ως εδώ Γιώργο!», είπε, «τέρμα τα περί κατοχής, τέρμα τα περί Πινοσέτ!»
Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Δεν θα επιτρέψω να μπει ως εχέγγυο δημόσια περιουσία. Εγώ, το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω το βάζω υποθήκη. Αν θέλετε να δώσω το σπίτι στο Καστρί, το δίνω!».

- Η ατμόσφαιρα πάγωσε στο Πολιτικό Συμβούλιο, ενώ το κλίμα προσπάθησε να αποκαταστήσει με παρέμβασή του ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Μεγάρου Μαξίμου κ. Νίκος Αθανασάκης: «Το σπίτι της Σοφίας δεν είναι
δικό σου Πρόεδρε…!».

Ξενο σπιτι εβαζε υποθηκη !
Ο ΓΑΠ είναι σε πλήρη συγχυση.
Ποιό σπίτι του στο Καστρί ?
Της Σοφίας είναι το σπιτι, δεν είναι στο όνομά του.
Αντιλαμβάνεστε το θράσος του ανθρώπου αυτού ?
Βαράει γροθιά στο τραπέζι απειλώντας ότι θα βάλει υποθήκη το σπίτι...της αδελφής του.
Όλα δικά του είναι, η Ακρόπολη, τα νησιά, τα δικά μας σπίτια, όλα τα έχει δώσει ο προδότης !

Ρε πασοκολαμογια τι πατε να κανετε στην Ελλαδα μ' αυτον τον αρχηγο ?....φοβερό:
"θα βάλω το σπίτι μου υποθήκη".
Βάλτο ρε μεγάλε. ΑΛΛΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ;
ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και ο άλλος (Παναγιωτακόπουλος) μετά τη μαγκιά ανακάλεσε.
Μεγάλο πράγμα η κουτάλα.
AI ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ....ΤΟΝ ΟΛΟΝ ΠΙΑ..ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ
ΑρΜΑρΤΩΛΟΣ είπε...

..."ΨΕΥΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ, σοσιαΛΗΣΤΕΣ"...
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ. Ομόφωνα αποφάσισαν να γονατίσουν τον Έλληνα.

Από δω και πέρα μάλλον θα πρέπει να μιλάμε με... Τούρκικους όρους.
Βάζουν «κεφαλικό φόρο», «κατεβάζουν» στο μισό
το αφορολόγητο για κατοχή ακίνητης περιουσίας.
και..και...και...και...
------------------------------------------------
Αφιερωμενο σε ολους τους Ελληνες.

Ειμαι αγανακτισμενος και οχι κοιμισμενος.
τελειωσαν τα ψεματα.
Αναψανε τα αιματα....
Παιδια δε το αντεχω πια αυτο το αισχος που γινεται.....
Μου ερχεται να κανω "κακο" σε ολους αυτους που μας κοροιδευουν τοσο απροκαλυπτα...
Καθε μερα μας βγαινει η πιστη,
και καθε μερα ειμαστε στο ιδιο σημειο και ακομα χειροτερα.....

Ποσο ακομα, δε μας υπολογιζουν....
Τιποτα για μειωση αργοσχολων Υπουργών -Βουλευτων Συμβούλων...για υπαλληλους συγγενεις τους οι περισσοτεροι που δουλευουν στην βουλη...τιποτα Γιωργακη γιαυτα ?

Γιαυτο θα φας το κεφαλι σου !
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΕ - ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ohara.gr είπε...

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ


ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ.

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΑ 90% ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 10%

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΜΕΝΤ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΠΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΕΤΣΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.

ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: