Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Αναισθησία και ραγιαδισμός από τους Έλληνες αξιωματικούς και την πολιτική ηγεσία

Τα τούρκικα καράβια που έφτασαν στην Σούδα κάτω από τεράστια προστασία ήταν δύο, και μάλιστα το ένα είχε δέσει ακριβώς δίπλα από το Ελληνικό ναρκαλιευτικό "ΚΑΛΥΨΩ". Οι δε τούρκοι για να βγουν στην στεριά περνούσαν πάνω από το Ελληνικό και όλα αυτά μόλις 50 μέτρα από τον μεγάλης στρατηγικής σημασίας ναύσταθμο Σούδας! Το άλλο τούρκικο ήταν η φρεγάτα "HASSAN PASHA". Κανένα από τα.....
δύο αυτά τούρκικα πολεμικά καράβια δεν είχε σηκώσει Ελληνική σημαία ως όφειλε βάση των διεθνών κανονισμών που οι ίδιοι οι τούρκοι έχουν υπογράψει... αλλά δεν τηρούν. Αν Ελληνικά πολεμικά βρισκόταν σε τουρκικό λιμάνι θα τα υποχρέωναν να υψώσουν την τούρκικη σημαία και ίσως να κατέβαζαν τους ναύτες για να προσκυνήσουν σε μνημείο του Κεμάλ!




ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

9 σχόλια:

Πάνας είπε...

Το Κοράνι μας διδάσκει πως η Γη είναι επίπεδη!
Ω ΝΑΙ! Οι Μουσουλμάνοι που πραγματικά πιστεύουν στο Ισλάμ είναι ΤΟΣΟ βλάκες

http://religious-blasphemy.blo​gspot.com/2011/07/blog-post_17​.html
http://religious-blasphemy.blo​gspot.com/2011/07/blog-post_18​.html
Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??
ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ είπε...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΜΕ ΟΛΑ

ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ **** ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ
Ανώνυμος είπε...

δεν είχε σηκώσει Ελληνική σημαία ως όφειλε βάση των διεθνών κανονισμών που οι ίδιοι οι τούρκοι έχουν υπογράψει... αλλά δεν τηρούν. Αν Ελληνικά πολεμικά βρισκόταν σε τουρκικό λιμάνι θα τα υποχρέωναν να υψώσουν την τούρκικη σημαία και ίσως να κατέβαζαν τους ναύτες για να προσκυνήσουν σε μνημείο του Κεμάλ!
Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΜΕΝΟΙ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΥΣΗΧΟ ΚΑΙ ΣΩΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ .ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΛΟΥΜΑΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ) ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΘΑΔΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ .ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΦΥΓΕΣ ,ΑΥΤΗ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .
Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: