Powered By Blogger

Σελίδες

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

O Γ. Παπαδόπουλος παρέδωσε στους πολιτικούς μηδέν ανεργία και μηδέν εθνικό χρέος

Αναγνώστης προς Γ. Πεταλωτή:

ΡΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ,,,,ΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΥΛΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ,,,,ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΡΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΤΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ,,ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΔΕΝ....
ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΡΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΥ ΡΕ;
ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΑΕΙΧΑΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑι ΜΗΔΕΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΤΕΣΙΝΩΝ ΖΗΤΟΥΛΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΒΙΛΛΑΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ.
ΑΛΗΤΕΣ..ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΛΙΣΤΑΡΧΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΞΥΜΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΦΕΡΕ ΑΠΕΙΡΑ ΔΕΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΦΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΕ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
Ανώνυμος είπε...

φιλε μου, 5:47 την Κυπρο δεν την πουλησε η χουντα, αλλα ο καραμανλης και ο παπανδρεου, πριν απο το 1967....
Ανώνυμος είπε...

Το κράτος που έχουμε σήμερα, ο τρόπος λειτουργίας του, όλο αυτό το χάλι η χούντα το έστησε!
Ανώνυμος είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΝΑΝ....ΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ....
Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ
ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

http://www.youtube.com/watch?v=h1A2tpnQfoM
Ανώνυμος είπε...

φιλε 5.47 τα δεινα της χουντας της μεταπολητευσης,κανουν τη χουντα του 67
να φανταζει το καλυτερο πολητευμα
Ανώνυμος είπε...

6:06 μεχρι και κομ*******στες λενε που ειναι ο Παπαδοπουλος. Ανεξαρτητα απο αστοχιες,ξυλο και απαγορευσεις του θεοδωρακη κλπ, και οι πετρες το ξερουν οτι οι δικτατορες ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
Ανώνυμος είπε...

5.47 μπορώ να μάθω την ηλικία σου;
Ανώνυμος είπε...

Οτι και να πητε οτι και να κανετε ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ .Πρεδωσε μια Ελλαδα στους εδω πολιτεχνειο και αυτα τα ζαγαρια την ρυμαξαν την πουλισαν και εσει 5.47 που σε λιγο δεν θα ξερεις τη εισαι μας μηλας για την Κυπρο . Για πες μας ποιος εβαλε εγκιητες τους Τουρκους μια που τα ξερεις ολα και με προσκιμα τα επισοδια επενεβισαν οι Τουρκοι αντε ξερολα να μαθενουμε .Για να σε βοηθεισω λιγο το ονομα του και το επονυμο του ξεκιναν με καπα και για πες μας γιατι δεν μπορεσε ο Ανδρεας να ανιξει τον φακελο Κυπρος .
Ο........ΜΑΤΑΟΥΦΑΣ................. είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΗΣΟΣΤΟΜΑΙ
Ανώνυμος είπε...

Εάν οι πληροφορία που μας δόθηκε έχει πραγματική βάση, τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου στοχεύει στην δημιουργία της Βόρειας Ελλάδας ως μίας νεκρής ζώνης της χώρας, η οποία πλέον πολύ δύσκολα θα ικανοποιεί τις αμυντικές (και άλλες) ανάγκες της. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως μία τέτοια αποχώρηση των στρατιωτικών αεροδρομίων σημαίνει κάτι πολύ χειρότερο για τα εθνικά μας ζητήματα και την δημιουργία μίας γκρίζας ζώνης (καλής θέλησης προς τους βόρειους κυρίως) γείτονές μας.

Μιλώντας σήμερα με στρατιωτικό της πολεμικής αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου.
Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μετασταθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.
Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα.
Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.
Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.
Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το να μας δώσει περισσότερα κάποιος που γνωρίζει. Τα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν επάνω. Εκτός και αν συντόμως κάποιοι επιθυμούν να μην υπάρχει Ελλάδα επάνω…

Αυτά μας μετέφερε σαν πληροφορία αναγνώστης μας και αυτόματα τίθενται μία σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων, σχετικά με τον νέο-πατριωτισμό που διέπει την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε γιγαντιαίου μεγέθους αλλαγές στην γεωγραφική δομή της χώρας. Και μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάποιοι θα πρέπει (επιτέλους) να σκεφτούν την πατρίδα και όχι την παρτίδα που παίζουν εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού συγκεκριμένοι κύκλοι με τα εδώ υποπόδιά τους…

Κωνσταντίνος
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ.
michael είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ φίλε 6:01, Την σημερινή αβάσταχτη και άπονη χούντα την έφεραν τα καλόπαιδα που εκμεταλλεύτηκαν το πολυτεχνείο. Αν από την στρατιωτική χούντα πέρασαν άσχημες μέρες κάποιοι...ήταν οι κο*******στές της εποχής εκείνης, κι αυτοί είχαν κάποια διέξοδο. με την σημερινή χούντα των "Δημοκρατικών δυνάμεων" όχι μόνο περνάμε μαύρες μέρες όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως...αλλά και το μέλλον μας είναι ζοφερό και αβέβαιο.
Αν δεν τα ξέρεις τα πράγματα φίλε μου καλά για τα τότε, ρώτα μεγαλύτερους από σένα στην ηλικία να σου πουν πότε ήταν καλύτερα, Τότε ή Σήμερα.
Μη παπαγαλίζεις και προσφέρεις υπηρεσίες σε έναν ξενόφερτο τύραννο. Οι τότε χουντικοί έμειναν πάμπτωχοι και πέθαναν ή σάπισαν στην φυλακή, τα ανδρείκελα τα σημερινά απόκτησαν άκοπα αμύθητες περιουσίες που και τα τρισέγγονα τους είναι εξασφαλισμένα...αυτά λοιπόν τα σκύβαλα θα το σκάσουν ανενόχλητα και θα λένε στην υγειά των ΡΑΓΙΑΔΩΝ. Όχι φίλε μου την κατάσταση αυτή την έστησε ο ΑΝΤΡΕΑΣ που "πιστέψαμε" σαν τον Σωτήρα μας μαζί με την συμμορία των γνωστών αλητών του πολυτεχνείου που δεν εργάστηκαν ποτέ γιατί ήταν καλόπαιδα πλουσίων οικογενειών. Κι εσύ φίλε αν δεν είσαι άνεργος σήμερα...σύντομα θα παρακαλάς να βρεις δουλειά και να πληρώνεσαι όσο όσο για να ζήσεις την οικογένειά σου. Κοίτα μια ματιά τριγύρω σου το γκρέμισμα που κάνουν οι Λεβέντες" που μας κυβερνούν...-και οι 300- θα γυρίσουν στον Ναό των ΤΕΜΠΈΛΗΔΩΝ & ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΙΔΩΝ φρέσκοι, μαυρισμένοι και με τα νύχια τους γαμψά έτοιμοι πάλι να συνεχίσουν το κατακρεούργημα του λείψανου -ο,τι έχει απομείνει- ΕΣΥ; φυσικά ούτε για ένα μπάνιο σε ελεύθερη παραλία που μπορεί να επιπλέει και κανένα λέσι από ψόφιο σκύλο δεν θα μπορείς να χαρείς γιατί η βενζίνα έχει φτάσει στα επίπεδα...φιάλης αιμοδοσίας ΞΥΠΝΑ και πάρε κανένα ρόπαλο να σώσεις το τομάρι σου και να "φας" και κανέναν που θα σου ζητήσει το σπίτι που μένεις. Οι Βρετανοί βλέποντας τα χάλια μας είδες τι κάνουν...μη πιστεύεις όσα λένε τα κανάλια περί πλιάτσικου, παντού υπάρχουν τραμπούκοι έμμισθοι, τα είδες και στο Σύνταγμα με τους δήθεν γνωστούς -άγνωστους.
Το ρόπαλο παρά πόδα λοιπόν άγνωστε φίλε 6:01 μ.μ
Ανώνυμος είπε...

οσο η παιδεια και η δικαιοσυνη θα ειναι υπο την
κατοχη των κομματων μην περιμενεται
δημοκρατια, αυτα τα δυο παραπανω ειναι το κυριο
συστατικο μιας υγειους και δικαιης δημοκρατιας.
αυτος ειναι και ο λογος που ολα τα κομματα
δεν μιλουν και κανουν τα παγωνια
Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ..

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ανώνυμος είπε...

"Το ρόπαλο παρά πόδα λοιπόν άγνωστε φίλε 6:01 μ.μ"
Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά εγώ λέω για το τεχνικό κομμάτι, π.χ τα κλειστά επαγγέλματα είναι από την χούντα.
Ελπίζω να με κατάλαβες michael.
Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ 6:42
Είπες τα πράγματα με τ'όνομά τους.

"Ανοίξτε" το μυαλό σας και ξαναδιαβάστε το σχόλιο του 6:42.

Αυτή είναι η αλήθεια.
Μην υποστηρίζετε/στηρίζετε κανέναν τους.
Όλοι τους ήταν και είναι απατεώνες, ανθέλληνες και προδότες.

Δώστε μου ένα όνομα πολιτικού που ήταν/είναι "καθαρός".
ΓΑΜ@ ΤΟ ΠΑΣΟΚ είπε...

ΠΙΟ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ...
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟΚΟΣ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ "ΕΘΑΨΕ" Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
Ο ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙ ΚΟΛΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΦΕΛΛΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.....
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ", ΠΑΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ (ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΠΕΙΝΑΣΕΙ), ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ Γ@Μ@ΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΓΚΑΛΟΕΙΔΗ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.
Ανώνυμος είπε...

Αντε παπανδρεου, κανε εκλογες ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 'ΕΛΛΗΝΩΝ'. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΠΟΥ ΕΠΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΩ. ΟΛΕΣ ΟΙ 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙΣ' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ 58 ΧΡ ΚΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.....ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΩΤΗΣ ΜΟΥ.....ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ....ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ???? ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΑΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!! ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!
Ανώνυμος είπε...

Κώστα από Μαρούσι (7.40), όπως τα γράφεις ήσουν 9 χρονών τότε. Σε βασάνισαν πολύ ;
Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004 ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΝΤΕΜΕΚ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ανώνυμος είπε...

Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο. Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα - μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού. Ένα από τα κόμματα - δημιουργήματα των τοποτηρητών της ξενοκρατίας στον τόπο μας, αποτελεί και το ΚΚΕ, ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από εβραίους και εξωμότες, διαδραματίζοντας έναν άθλιο και προδοτικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της Ελληνικής Ιστορίας ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙTΙΚΟΥΣ" Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ανώνυμος είπε...

Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο. Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα - μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού. Ένα από τα κόμματα - δημιουργήματα των τοποτηρητών της ξενοκρατίας στον τόπο μας, αποτελεί και το ΚΚΕ, ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από εβραίους και εξωμότες, διαδραματίζοντας έναν άθλιο και προδοτικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της Ελληνικής Ιστορίας ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ "ΠΟΛΙTΙΚΟΥΣ" Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ανώνυμος είπε...

Ο ρόλος του ΚΚΕ και οι σκοποί της συστάσεώς του, είχαν ήδη διαφανεί από το 1918, όταν οι γνήσιοι σοσιαλιστές (Έλληνες στη συνείδηση) είχαν καταγγείλει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (Σ.Ε.Κ.Ε.), σαν εβραϊκό δημιούργημα, αποχωρώντας ομαδικά από αυτό.Το κόμμα αυτό έπειτα μετονομάσθηκε σε ΚΚΕ. Τη δημιουργία του ΚΚΕ από σιωνιστικούς κύκλους την παραδέχονται και οι ίδιοι οι εβραίοι. Στο περιοδικό «Χρονικά»
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

http://www.pamet.gr/
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Ο ρόλος του ΚΚΕ και οι σκοποί της συστάσεώς του, είχαν ήδη διαφανεί από το 1918

13 Αυγούστου 2011 8:11 μ.μ.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΑΣΑΛΙΔΙΚΑ.ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ παντα στις καρδιες μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: