Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

"Κ.Σημίτης και Γ.Παπανδρέου μας έδιναν το μισό Αιγαίο από το 2002"!

Η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου το 2002 είχε δεχθεί να παραιτηθεί του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο στα 12 ν.μ., γράφει σε βιβλίο που εξέδωσε ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης Ντενίζ Μπουλούκμπασι, ο οποίος συμμετείχε στις 36 από τις 50 διμερείς επαφές που....
είχαν ξεκινήσει από το 2002!

Ο πρώην διπλωμάτης αποκαλύπτει της περιοχές που η Τουρκία ζήτησε την «παραμονή των χωρικών υδάτων στα 6 μίλια» και αρχικά το υπουργείο Εξωτερικών, δια του Γ.Παπανδρέου αρχικά και εν συνεχεία ο Κ.Σημίτης, απάντησαν ότι "Αυτό θα μπορούσε να γίνει"!

Οι περιοχές που ο Γ.Παπανδρέου κατά τον Τούρκο πρώην διπλωμάτη, δέχθηκε να συζητήσει την παραίτηση του δικαιώματός της για επέκταση στα 12 ν.μ., εντυπωσιάζουν: Δεν υπάρχουν μόνο οι περιοχές μόνο στο Ανατολικό και το Βόρειο Αιγαίο, αλλά περιλαμβάνουν και τους στρατηγικούς διαύλους Ρόδου-Καρπάθου, Κάσου-Κρήτης και Αντικυθήρων-Κρήτης και την ... Μύκονο! Συγκεκριμένα στην περιοχή που ξεκινά από τη Μύκονο μέχρι την Ικαρία που επικρατεί καθεστώς ανοιχτής θαλάσσης που οι Τούρκοι δεσμεύουν συνέχεια για ασκήσεις του Ναυτικού τους και της Αεροπορίας!

Ιδού ποιες περιοχές αναφέρει ο Ν.Μπουλούκμπασι:

-στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στις περιοχές κοντά στα παράλια της Τουρκίας.
- Ανατολικά, βόρεια και νότια της Σαμοθράκης και της Λήμνου
- Βόρεια και νότια της Μυτιλήνης, Ψαρών και Χίου.
- Βόρεια, νότια και δυτικά της Ικαρίας.
- Στην περιοχή που ξεκινά από τη Μύκονο μέχρι την Ικαρία που επικρατεί καθεστώς ανοιχτής θαλάσσης.
- Στα περάσματα Ρόδου-Καρπάθου, Κάσου-Κρήτης και Αντικυθήρων-Κρήτης

Σε αντιδιαστολή του γεγονότος ότι η Τουρκία πρακτικά έπαιρνε τον έλεγχο του μισού Αιγαίου, θα δεχόταν να πάει στο Διεθνές Δικαστήριο για την επίλυση του θέματος της υφαλοκρηπίδας! Αυτή ήταν η ... τουρκική παραχώρηση. Το ότι θα παραπέμπαμε σε διεθνές δικαστήριο τον διαχωρισμό του Αιγαίου! Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Η σκάλα του Υπουργείου Εξωτερικών».

Eίναι ανατριχιαστικά αυτά που αναφέρει ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης, ειδικά αν σκεφθούμε ότι με την έλευση της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου στην εξουσία τον Οκτώβριο του 2009, όλα ξεκίνησαν εκεί που σταμάτησαν το 2004: Ελληνική πρόταση για προσφυγή στην Χάγη και συζητήσεις για "χωρικά ύδατα-χτένι" στο Αιγαίο!

Για τα γραφόμενα από τον Ν.Μπουλούκμπασι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει τοποθέτηση από το πρωθυπουργικό γραφείο. Οποιαδήποτε σιωπή θα εκληφθεί ως επιβεβαίωση των όσων γράφει...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάνος Καμμένος: Εθνικός ξεσηκωμός ΤΩΡΑ
http://www.youtube.com/watch?v=rKkkUuHtykY&feature=player_embedded
Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΡΗΔΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΥΛΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ.
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΟΥΤΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ; ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ; ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ Υ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΚΥΨΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΑ-ΚΟΛΩΧΑΡΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ;
ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΡΤΙ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ.
Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΚΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟ ΓΥΦΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΥΣ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ
ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ;
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑ.ΛΑ.ΚΕΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

Οι καταγγελίες του Καμμένου είναι συγκλονιστικές.
Καλά ο Σαμαράς πες ότι είναι μια από τα ίδια ή οτι είναι βλάξ.
Τι κάνει όμως ο πατριδέμπορας ο Καρατζαφέρης, το σκιάχτρο του Περισσοού ή ο αλιτήριος ο Τσίπρας μπροστά στα όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτει ο Καμμένος;
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ – ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
ΤΟ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ, Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.
Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝ ΤΗ ΦΡΑΣΗ {ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ} ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙΚΟ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΖΙΚΗ. ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.


ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ 1000.000 ΛΑΟΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ; ΤΑ ΜΕΤΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ; ΓΙΑΤΙ;
ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ- ΚΑΤΩ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΛΑ .
ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΦΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ανώνυμος είπε...

min ksexasete na toys psifisete pali eeee;
Ανώνυμος είπε...

ti na pei kaneis

Δεν υπάρχουν σχόλια: