Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Αναρτήθηκε από τον/την isnogood03 στο Αυγούστου 2, 2011

Ρε είμαστε με τα καλά μας; Πόσο χαχόλοι και μαλάκες πρέπει να είμαστε; Δείτε τι καταγγέλλει τοδεξί εξτρέμ:

Ο πλέον αδιάβλητος διαγωνισμός πρόσληψης 150 ατόμων απ΄την Αννούλα έγινε σήμερα… οι ενδιαφερόμενοι διαγωνίστηκαν απ’ τα σπίτια τους!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1GRiMlM1AfrCJiuoh2bPJ0RoY5sslymo-cl1Yif-vx2-2-2yMlJAlhLhGaaiyLCh824WyL5QnCASvyB93bf05k5Gpw6Lv5yLVmSSkFmPW-J73sxtwAh0VefRcDfJVoPef_oMLmLnLT6H1/s1600/diam.jpgplease wait 2 seconds for an uncompressed image, or press Ctrl+F5 for original quality pageΣήμερα έγινε ο πιο αδιάβλητος διαγωνισμός (η πρώτη φάση) που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της χώραςκαι όλα τα παπαγαλάκια που επί ΝΔ μας είχαν ζαλίσει με τη “γαλάζια συνέντευξη” έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους και δεν είπαν τίποτα!!! Το Ινστιτούτο Νεολαίας (έχει ενταχθεί στη λίστα των υπό κατάργηση/συγχώνευση οργανισμών της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης… αλλά αυτό είναι το λιγότερο), που είναι εποπτευόμενος φορέας από την Α. Διαμαντοπούλου και διαχειρίζεται τα ευρωπαϊκά κονδύλιαγια την αναβάθμιση και τη στήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας αποφάσισε ναπροσλάβει 150 στελέχη και υπαλλήλους. Οι αιτήσεις έγιναν ηλεκτρονικάστον ιστότοπο του Ινστιτούτου Νεολαίας (www.ify.gr ), και επελέγησαν όσοι πληρούσαν τα τυπικά προσόντα (ηλικία, πτυχίο κ.λπ). Σήμερα λοιπόν έγινε ο διαγωνισμός δεξιοτήτων. Ως εδώ όλα καλά αν και δεν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια (όπως μόρια από βαθμό πτυχίου κ.λπ)… μέχρι να μάθουμε πως έγινε ο διαγωνισμός:
Ο διαγωνισμός ήταν ένα τεστ “τριγωνομετρίας” με μερικά μαθηματικά προβλήματα σαν τις “σπαζοκεφαλιές” που διαβάζουμε στα σταυρόλεξα… άντε να το καταπιούμε κι αυτό.
Αυτό όμως που κάνει τον διαγωνισμό μοναδικό στην ιστορία της Ελλάδας είναι ότι

οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίστηκαν εξ αποστάσεως δηλ. απ’ το σπίτι τους, τη δουλειά τους, το πανεπιστήμιο ή το ιντερνετ καφέ!!!

Δηλ δεν διαγωνίστηκαν σε ελεγχόμενο χώρο αλλά ο καθένας μπορούσε να έχει από πάνω του αδέρφια, ξαδέρφια, μπατζανάκηδες, φίλους, συναδέλφους ή ακόμα και καθηγητές… όλους αυτούς από πάνω του… γιατί από δίπλα θα είχε βιβλία…

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα! Κορόιδεψαν 4000 άτομα που έστειλαν αιτήσεις και τις οικογένειες τους βάζοντάς τους να συμμετέχουν σε ένα τέστ οπερέτα!!

Δυστυχώς γιατί πρόκειται για νέα παιδιά, άνεργους πτυχιούχους, που τους χαλάνε με τη μία το όνειρο ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να υπάρξει σ’ αυτή την κολοχώρα αξιοκρατία και όχι φελλοκρατία. Τους δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες, τους βάζουν σε έξοδα και ταλαιπωρία να βρούνε δεκάδες χαρτιά για να τους δείξουν στο τέλος ότι κάνουμε ότι γουστάρουμε!!!

Και εννοείται πως για να μην ξεφύγει κανένας μη πράσινος… θα ακολουθήσει τρίτη φάση του διαγωνισμού οπερέτα… Πως θα εξεταστούν στην τρίτη φάση οι διαγωνιζόμενοι;

Μα με τη γαλάζια συνέντευξη φυσικά… θα επιλεχθούν οι μισοί απ’ τους 300 που είχαν τους καλύτερους βοηθούς από πάνω τους στο σημερινό τεστ δεξιοτήτων στη λούφα και την αντιγραφή που διδάσκει το ΠΑΣΟΚ και η Αννούλα

Για να δέσει το βύσινο να σας πούμε και ότι στις συνεντεύξεις θα συμμετέχει και θα έχει λόγο στις προσλήψεις και μια 20χρονη που είναι μέλος του ΔΣ του Οργανισμού (δείτε παρακάτω στο ΥΓ)!!!
Μια 20χρονη χωρίς πτυχίο θα κρίνει, θα αξιολογήσει και θα συναποφασίσει για την πρόσληψη ανθρώπων που μπορεί να έχουν 10 χρόνια σπουδές και 10 χρόνια δουλειάς πίσω τους…
Είπαμε: φελλοκρατία ΠΑΣΟΚ…

ΥΓ. Για τον φίλο που με ενημέρωσε εκνευρισμένος να προσθέσω ότι:
- Το υπουργείο έχει απαντήσει σε ενστάσεις για το διαγωνισμό και είπε συγκεκριμένα:

Σε κάθε περίπτωση διαβεβαιώνουμε ότι το έργο δεν αφορά δημιουργία νέων δομών στα πλαίσια του δημόσιου τομέα, δεν αφορά εθνικούς πόρους και δεν αφορά πρόσληψη προσωπικού με δαπάνη του δημοσίου.

δηλ. με άλλα λόγια είπε:

Μη φωνάζετε γιατί τα λεφτά που θα πληρώνονται δεν είναι του Κράτους, δηλ. δικά σας, αλλά είναι της ΕΕ… οπότε δεν σας πέφτει λόγος και μπορούμε να τα κάνουμε ότι θέλουμε
-Να προσθέσουμε επίσης τα παρακάτω (απ τη σελίδα parapolitiki.com) για να έχει υπόψη ο φίλος ποιοι θα κάνουν τις συνεντεύξεις και θα αποφασίσουν ποιοι θα προσληφθούν:

Το ανώτερο όργανο του Ινστιτούτο Νεολαίας το οποίο και θα υπογράψει τις προσλήψεις είναι το Διοικητικό Συμβούλιο για τη στελέχωση του οποίου η Παραπολιτική έχει γράψει πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

α) Ο πρόεδρος Μιχάλης Γεώργακας υπήρξε διαπρεπές στέλεχος της λεγόμενης “ομάδας Καμά” στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και στην ΠΑΣΠ. Είναι γνωστό ότι ο Παντελής Καμάςανήκει στον “κύκλο” της Άννας Διαμαντοπούλου.

β) Το μέλος Γιώργος Μπάνος επίσης άνηκε στην ομάδα Καμά.

γ) Το μέλος Λουκάς Γερμανός συνεργάζεται με την εφημερίδα Free Sunday του Γιώργου Κύρτσου κι όλως τυχαίως τα έντυπα Free Sunday και City Press του Γιώργου Κύρτσου είναι τα μοναδικά στα οποία έχει επιλέξει να διαφημιστεί το Ινστιτούτο Νεολαίας.

δ) Η μητέρα άλλου μέλους του Δ.Σ υπήρξε πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανίαενώ μετά τις εκλογές του 2009 κατέλαβε ανώτατη διοικητική θέση σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

5. Με σύμβαση ορισμένου χρόνου, προσελήφθη η Μιχαέλα Συμεωνίδη (εδώ), αναλόγων ενδοΠΑΣΟΚικών φρονημάτων αλλά και υποψήφιας τοπικής συμβούλου με το ΠΑΣΟΚ στον Γέρακα. Με ποια κριτήρια;

6. Εκτός όλων αυτών, μέλος του Δ.Σ είναι και μια κοπέλα γεννημένη το 1991. Είναι δυνατόν μια 20χρονη να μπορεί να κρίνει τους προς πρόσληψη συμβασιούχους; Είναι δυνατόν να ζητάμε από μια 20χρονη κοπέλα να υπογράψει διορισμούς;

Be the first to like this post.

34 Σχόλια to “ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;”

  1. stellapetrides1 είπε

    Όταν τής Μούνας Μπεζάργκι μοιάζεις καί τού Πάαππα τίς Πάνες Ανενόχλητος αλλάζεις, αλλά εάν είσαι καί μοιάζεις μέ Ελληνίδα Αθηνά ζήτημα έαν τήν γλυτώνεις καί γιατρούς, νοσοκομεία γιά νά συνέλθεις οργώνεις++++++++++++++
    Στέλλα Ευαγγέλου Πετρίδου εκ Χαρτούμ, Σουδάν

  2. φωτεινη είπε

    βουθουλας,βουθουλας.

  3. Papoutsis είπε

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
    «Εκσυγχρονισμό» του πλαισίου του συνέρχεσθαι, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής. Σημείωσε επίσης πως θα εξεταστεί και το ζήτημα της χρήσης δακρυγόνων, νερού και πλαστικών σφαιριδίων. Και αξιοποίηση των καμερών για εντοπισμό εγκλημάτων.
    Ψάξτε το.

  4. ornela bouti είπε

    «Όταν η κυβέρνηση παραβιάζει τα δικαιώματα του λαού, η εξέγερση είναι για το λαό το ιερότερο και απαραίτητο καθήκον». Ροβεσπιέρος (Απόσπασμα από επιστολή προς την Εθνική Συνέλευση)

    «Αυτός που παλεύει με θηρία πρέπει να φροντίσει ώστε να μην γίνει ο ίδιος θηρίο. Κι όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα εσένα». Φρειδερίκος Νίτσε.

  5. mparmpas είπε

    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ PASOKUS -KRETINUS-DIORISMENUS DHMOSIUS, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ VAMPIRUS ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ………..

  6. φωτεινη είπε

    μην χρησιμοποιεις ξενε λεξεις,γιατι ενισχυεις την ψωναρα της με ανεξελενγκτα αποτελεσματα.εδω με το που εμαθε να λεει goodmorning ηθελε να κανει τα αγγλικα επισημη γλωσσα του κρατους.

  7. Romeo είπε

    O όρος ψύχωση χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ιατρική κατάσταση που επηρεάζει τον εγκέφαλο, έτσι ώστε υπάρχει απώλεια επαφής με την πραγματικότητα.
    Όταν κάποιος ασθενεί κατ’ αυτό τον τρόπο, αυτό ονομάζεται ψυχωσικό επεισόδιο. Η ψύχωση έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανιστεί στους νέους ενηλίκους και είναι αρκετά κοινή ασθένεια. Περίπου 3 από κάθε 100 ανθρώπους θα βιώσουν ένα ψυχωσικό επεισόδιο, που καθιστά την ψύχωση πιο κοινή από το διαβήτη. Οι περισσότεροι άνθρωποι επανέρχονται πλήρως μετά από μία τέτοια εμπειρία.
    Η ψύχωση μπορεί να προκύψει στον καθένα και όπως οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, μπορεί να αντιμετωπιστεί.

    Ποια είναι τα συμπτώματα;
    Η ψύχωση μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στη διάθεση και στη σκέψη καθώς επίσης και σε αφύσικες ιδέες, κάνοντας δύσκολη την κατανόηση του πως αισθάνεται το πρόσωπο που αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα .
    Προκειμένου να προσπαθήσει κανείς να καταλάβει την εμπειρία της ψύχωσης, είναι χρήσιμο να ομαδοποιηθούν μερικά από τα χαρακτηριστικότερα συμπτώματα.

    Αποδιοργανωμένη σκέψη
    Οι καθημερινές απλές σκέψεις γίνονται συγκεχυμένες ή δεν συνδέονται σωστά. Οι προτάσεις είναι ασαφείς ή δεν έχουν νόημα. Ένα πρόσωπο μπορεί να έχει δυσκολία στο να συγκεντρωθεί μετά από μια συνομιλία ή μετά από μια προσπάθεια να φέρει στην μνήμη του κάποια πράγματα. Οι σκέψεις φαίνονται σαν να επιταχύνονται ή να επιβραδύνουν.

    Παραισθήσεις
    Στην ψύχωση, το πρόσωπο βλέπει, ακούει, αισθάνεται, μυρίζει ή γεύεται πράγματα που δεν υπάρχουν πραγματικά . Παραδείγματος χάριν, μπορούν να ακούσουν φωνές ή να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν. Κάποια πράγματα μπορούν να μυρίζουν ή να έχουν γεύση άσχημη ή ακόμα και δηλητηριώδη.

    Ψεύτικες πεποιθήσεις (Παραισθήσεις-αυταπάτες)
    Είναι συνηθισμένο για ένα πρόσωπο που βιώνει ένα ψυχωσικό επεισόδιο να έχει διατηρεί ψεύτικες πεποιθήσεις, γνωστές ως παραισθήσεις. Το πρόσωπο είναι τόσο πεπεισμένο για την παραίσθησή του που ακόμη και το λογικότερο επιχείρημα δεν μπορεί να το κάνει να αλλάξει γνώμη. Παραδείγματος χάριν, κάποιος μπορεί να πειστεί ότι η αστυνομία τον παρακολουθεί επειδή τα αυτοκίνητα σταθμεύουν έξω από το σπίτι του .

    Αλλοιωμένα-αλλαγμένα συναισθήματα
    Τα συναισθήματα των ψυχωσικών ανθρώπων μπορούν να αλλάξουν χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Μπορούν να αισθανθούν περίεργα και να αποκοπούν από τον κόσμο, δίνοντας την εντύπωση ότι όλα κινούνται σε αργή κίνηση. Οι αλλαγές στην διάθεση είναι συνήθεις, έτσι μπορούν να αισθανθούν κατ’ ασυνήθιστο τρόπο διεγερμένοι ή θλιμμένοι. Τα συναισθήματα μπορούν να είναι αμβλυμμένα – οι άνθρωποι μπορούν να αισθανθούν λιγότερο απ’ ό,τι συνήθιζαν, ή εκφράζουν λιγότερα συναισθήματα σε όσους βρίσκονται γύρω τους.

    Αλλαγμένη συμπεριφορά
    Οι άνθρωποι με ψύχωση συμπεριφέρονται διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Μπορεί να είναι εξαιρετικά δραστήριοι, ή να βρίσκονται σε λήθαργο – μένοντας καθισμένοι όλη την ημέρα. Μπορούν να γελάσουν σε ακατάλληλη στιγμή- ανάρμοστα, άπρεπα, ή να θυμώσουν χωρίς προφανή αιτία.
    Οι αλλαγές στην συμπεριφορά συνδέονται συχνά με τα συμπτώματα που περιγράφονται ανωτέρω. Παραδείγματος χάριν, ένα πρόσωπο μπορεί να καλέσει την αστυνομία ή να είναι τόσο φοβισμένο ώστε να μην μπορεί να κοιμηθεί εξαιτίας όσων πιστεύει ότι έχει δει ή έχει ακούσει. Κάποιος μπορεί να σταματήσει να τρώει εάν πιστεύει ότι η τροφή του δηλητηριάζεται. Κάποιος που θεωρεί είναι ο Ιησούς Χριστός μπορεί να περάσει όλη την ημέρα να κηρύττοντας στους δρόμους. Τα συμπτώματα ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και μπορούν να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου.

    Τι είναι το πρώτο επεισόδιο της ψύχωσης ;
    Το πρώτο επεισόδιο της ψύχωσης αναφέρεται απλά στη πρώτη φορά που κάποιος βιώνει ψυχωτικά συμπτώματα. Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το πρώτο επεισόδιο μιας ψύχωσης δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους συμβαίνει. Τα συμπτώματα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά και άγνωστα, αφήνοντας το πρόσωπο μπερδεμένο σε σύγχυση και απόγνωση. Εάν δεν έχουν καμία πραγματική αντικειμενική ένδειξη πληροφόρησης για την ασθένεια, η απόγνωση τους αυξάνεται συχνά από τους αρνητικούς μύθους και τα στερεότυπα.
    Ένα ψυχωσικό επεισόδιο εμφανίζεται σε τρεις φάσεις. Η διάρκεια κάθε φάσης ποικίλλει από το πρόσωπο στο πρόσωπο.
    Φάση 1: Πρόδρομος
    Τα πρώτα σημάδια είναι ασαφή και εντοπίζονται μετά βίας. Μπορούν να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που οι άνθρωποι περιγράφουν τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα αντιληπτικά τους ερεθίσματα τις αντιλήψεις τους.

    Φάση 2: Οξεία
    Βιώνονται τα σαφή ψυχωσικά συμπτώματα, όπως η αποδιοργανωμένη σκέψη, οι παραισθήσεις, ή οι ψευδαισθήσεις.

    Φάση 3: Αποκατάστασης
    Η ψύχωση είναι θεραπεύσιμη και οι περισσότεροι άνθρωποι ανακτούν. Ο τρόπος της αποκατάστασης ποικίλλει από το πρόσωπο στο πρόσωπο.
    Οι άνθρωποι επανέρχονται μετά από το πρώτο ψυχωσικό επεισόδιο. Πολλοί δεν βιώνουν ποτέ ένα άλλο ψυχωτικό επεισόδιο.

    Ποιοι είναι οι τύποι ψυχώσεων;
    Όταν κάποιος έχει ψύχωση, συνήθως δίνεται διάγνωση μιας συγκεκριμένης ψυχωτικής ασθένειας δίνεται συνήθως. Η διάγνωση σημαίνει τον αναγνώριση μιας ασθένειας από τα συμπτώματα. Έτσι η διάγνωση εξαρτάται πάντα από ό,τι έφερε στην επιφάνεια την ασθένεια και από το πόσο καιρό διαρκούν τα συμπτώματα.
    Σε κάποιον που βιώνει για πρώτη φορά την ψύχωση, μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει μια ακριβής διάγνωση, επειδή πολλοί από τους παράγοντες που κρύβονται κάτω από την ασθένεια μπορούν να παραμείνουν ασαφείς. Εντούτοις, είναι χρήσιμο να γίνουν κατανοητοί μερικοί από τους διαγνωστικούς όρους που μπορεί να ακούσετε.
    Ψύχωση προκαλούμενη από ουσίες
    Η χρησιμοποίηση ή η διακοπή της χρήσης κάποιων ουσιών συμπεριλαμβανομένου και του οινοπνεύματος μπορεί να προκαλέσει ψυχωσικά συμπτώματα. Μερικές φορές αυτά τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν γρήγορα καθώς η επίδραση της ουσίας εξασθενεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, η ασθένεια μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, αλλά να πυροδοτηθεί ξεκινήσει με μια ψύχωση προκαλούμενη από ουσίες..

    Οργανική ψύχωση Ψύχωση προκαλούμενη από ιατρική κατάσταση
    Τα ψυχωτικά συμπτώματα μπορούν να εμφανιστούν εξ αιτίας ενός τραυματισμού στο κεφάλι ή μιας φυσικής ασθένειας που διαταράσσει τις λειτουργίες του εγκέφαλου, όπως η εγκεφαλίτιδα, το AIDS ή ένας όγκος. Συνήθως υπάρχουν και άλλα συμπτώματα παρόντα, όπως τα προβλήματα μνήμης ή η σύγχυση.

    Βραχεία αντιδραστική ψύχωση
    Τα ψυχωτικά συμπτώματα μπορούν να προκύψουν ξαφνικά σε αντιδραση σε σημαντική πίεση στη ζωή κάποιου, όπως ένας θάνατος στη οικογένεια ή άλλη σημαντική αλλαγή των περιστάσεων. Τα συμπτώματα μπορούν να είναι σοβαρά, αλλά η αποκατάσταση επαναφορά γίνεται γρήγορα σε μερικές μόνο ημέρες.

    Σχιζοφρένια
    Η σχιζοφρένια αναφέρεται σε μια ασθένεια στην οποία οι αλλαγές στη συμπεριφορά ή τα συμπτώματα είναι παροντα για μια περίοδο τουλάχιστον έξι μηνών. Και πάλι, τα συμπτώματα, η δριμύτητα και η διάρκεια της ασθένειας ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αντίθετα με παλαιότερες απόψεις, η σχιζοφρένια είναι μια αρκετά κοινή ασθένεια, και πολλοί άνθρωποι με σχιζοφρένια ζουν ευτυχισμένες και ολοκληρωμένες ζωές.

    Σχιζοφρενικόμορφη διαταραχή
    Αυτή η διάγνωση δίνεται συνήθως όταν τα συμπτώματα διαρκέσουν για λιγότερο από έξι μήνες.

    Διπολική διαταραχή (μανιακή κατάθλιψη)
    Η διπολική αναταραχή είναι μια «διαταραχή διάθεσης». Η ψύχωση εμφανίζεται ως τμήμα μιας γενικότερης διαταραχής στη διάθεση, η οποία χαρακτηρίζεται από τις ακραίες εξάρσεις (μανία) και τα χαμηλότατα σημεία διαθεσης (κατάθλιψη). Τα ψυχωτικά συμπτώματα τείνουν να ταιριάξουν με την διάθεση του προσώπου. Εάν είναι κατ’ ασυνήθιστο τρόπο συγκινημένοι ή ευτυχείς, μπορούν να θεωρήσουν ότι είναι ξεχωριστοί έχουν ξεχωριστές ικανότητες και ότι μπορούν να εκτελέσουν καταπληκτικούς άθλους. Εάν είναι θλιμμένοι, μπορούν να ακούσουν φωνές να τους προτρέπουν να διαπράξουν αυτοκτονία.

    Μείζων κατάθλιψη
    Επίσης μια “διαταραχή διάθεσης”. Είναι μια βαριά κλινική κατάθλιψη μαζί με ψυχωτικά συμπτώματα αλλά χωρίς περιόδους μανίας ή εξάρσεις που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ασθένειας.

    Σχιζοφρενικόμορφη διαταραχή
    Αυτή η διάγνωση δίνεται όταν η κλινική εικόνα δεν είναι “χαρακτηριστική” είτε μιας διαταραχής διάθεσης είτε της σχιζοφρένιας, αλλά το πρόσωπο έχει τα ταυτόχρονα ή διαδοχικά συμπτώματα και των δύο ασθενειών.

    Τι είναι αυτό που προκαλεί την ψύχωση;

    Έχουν προταθεί διάφορες θεωρίες ως προς αυτό που προκαλεί την ψύχωση, χρειάζεται όμως να γίνουν πολλές επιπλέον έρευνες.
    Οι ενδείξεις αυτή τη στιγμή είναι ότι η ψύχωση προκαλείται από έναν ανεπαρκώς κατανοητό συνδυασμό βιολογικών παραγόντων, οι οποίοι δημιουργούν μια ευπάθεια στην ψύχωση κατά τη διάρκεια της εφηβείας ή της πρόωρης ενήλικης ζωής. Τα συμπτώματα μπορούν να προκύψουν σε αντίδραση στην πίεση άγχος ή την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, ή μπορεί να είναι βιολογικά προδιαγεγραμμένο να προκύψουν σε ένα ορισμένο στάδιο ανάπτυξης ανεξάρτητα από την εμπειρία ζωής. Μερικοί παράγοντες μπορούν να είναι περισσότερο ή λιγοτερο σημαντικοί σε ένα άτομο σε σχέση με κάποιο άλλο.
    Στο πρώτο επεισόδιο της ψύχωσης, η αιτία είναι ιδιαίτερα ασαφής.Επομένως, είναι απαραίτητο για το πρόσωπο να έχει μια πλήρη ιατρική εξέταση -συμπεριλαμβανομένης της νευρολογικής εξετασης- για να καταστήσει την διάγνωση όσο το δυνατόν σαφέστερη.
    Η ψύχωση έχει πολλές μορφές. Η πορεία και η έκβαση ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
    Όσο νωρίτερα αναγνωρίζεται η ψύχωση και η αρχίζει η θεραπεία, τόσο καλύτερη είναι η προοπτική βελτίωσης.

    πηγη psynet

    • Romeo & Juliet είπε

      xaxaxaxaxaxaxa

    • astillais είπε

      Ω ρωμαίο(όχι ρωμαίε είναι άλλος αυτός) ρωμαίο
      γιατί να γεννηθείς (καλέ τι γεννήθηκες αυτός;;;
      καπου-λέττος νομίζω)
      και να μην γεννηθείς σαν κι ….εμένα
      Τι γεννήθηκα εγώ;;;
      μουρλακιστάν
      αν και τα περισσότερα μου τάχουν προσάψει αρμοδίως
      αρκετές φορές ΕΠΙΤΥΧΩΣ
      πάντως το πόνημα λίαν βοηθητικό
      οφείλω να ομολογήσω
      κάνει και για βεντάλια
      μετά την εκτύπωση εις την οποίαν προβαίνω τάχιστα
      Ευχαριστίες :) :) :)

  8. Νίκος - Γιατί το βουλώνουν; είπε

    Θα με χαρακτιρίσετε τσογλάνι αλλά πολύ θέλω να πεθάνουνε ορισμένα σκυλιά

  9. tsilivithras είπε

    Ινστιτούτο νεολαίας λέει…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….ανατρίχιασε η μασχάλη μου ρε…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…..!!!

    Αμ το άλλο…;;;;….”νεανική επιχειρηματικότητα” λέει…!!!….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….

    Ουστ ρε κράτος φλώρων και άκαπνων γκατζετάκηδων που διαβάσατε το βιογραφικό του Ζουκερμπεργκ και σας σηκώθηκε να γίνετε ντεμέκ επιχειρηματίες βρε ούφα-ξεσκούφωτα άσχετοι διεθνιστές της ….βούρτσας που μιλατε γράφετε και σκέφτεστε greeklish…
    Ποια νεανική επιχειρηματικότητα ρε μοσχάρια αλμπίνοι που χει να σας δει το φως το ήλιου από τότε που γεννηθήκατε ρε βαμπίρια παστοκοι hi-tech-ο-λάγνοι;;;;

    Ινστιτούτο νεολαίας…άλλη μια πασοκικη βλαχοδηθενιά που σημαίνει απολύτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ…άλλη μια ευκαιρία για ρεμούλα ρουσφέτια ανθελληνική προπαγάνδα και PR με τα λεφτά των άλλων….άλλη μια ευκαιρία για να αυνανίζονται οι ναρκισισμοί ανθρώπων κενών και φελλών χαρακτήρων, άχρηστων και ηλίθιων που από την τρελή πορδοχαρά τρέχουν να συμπληρώσουν στο βιογραφικό τους πως ήταν συνομιλητές της κα υπουργού…

    Πως να μην θέλει η κα μετά να γίνει πρωθυπουργός;;;;;
    Για τέτοια γίδια μια χαρά είναι.

    • Φαίη είπε

      Αυτοί φτιάχνουν τον στρατό τους Tsilivithra, εμείς έχουμε γεμίσει με πατριωτικά κινήματα και μια ένωση βρε αδερφέ δεν βλέπουμε.

      • tsilivithras είπε

        ΄Φαίη αυτοί έφτιαξαν το στρατό τους 30τόσα χρόναι τώρα.,..με τους αριστεριστές και τους απατεώνες διεθνιστές και τα καθάρματα τους απάτριδες.
        Το πατριωτικό κίνημα σαμποταρίστηκε κουβαλώντας τις ενοχές της δεξιάς…και τα τελευταία χρόνια κατέστρεψε πλήρως την πίστη του Ελληνικού νοικοκυριού ξερογλύφοντας γύρω από τα ψίχουλα του πασοκ…

    • Obamias είπε

      Αφου ρε σι τσιλιβυθρα ειχε τοση πλεμπα μαζεμενη η Ελλαδα απο τοτες και καταφεραν καποιοι δοσυλογοι να την οργανωσουν να φτιαξει βαθυ κομματικο κρατος και παρακρατος ΠΑΣΟΚ φαντασου δηλαδης τι εχει να γινει με ολη τη πλεμπα του αλλοδαπαριου που μας μαζευτηκε εδω περα.
      Υλικο για 45 αιωνες θα μαζεψανε ως για τα ΠΑΣΟΚ του μελλοντος!

  10. Fufutos είπε

    Τι απαίσια σκατόβλαχα που είναι η Διαμαντοπούλου…

  11. anonymos είπε

    Γιατι ρε παιδια, εδω εγινε ο ..ΓΑΠ

  12. ΝΙΚΟΣ είπε

    ΓΙΑ Π……..Σ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  13. Obamias είπε

    Η γυφτισα που καποτε απαυτωνε ο εισπρακτωρας που μου γινε μεγαλο ονομα στο ΠΑΘΟΚ κι ελυνε κι εδενε…ναι ..και προωθυπουργοι να γινετε..ναι σιγουρα..στα ονειρα σας μονο γιατι δε βλεπω τα κεφαλια σας να καθονται καλα πανω στους ομους σας αν δε φυγετε απ την Ελλαδα συντομα..

  14. ΜΑΧΗΤΗΣ είπε

    Σας διαφευγει κατι…απλο!
    ΟΛΑ τα κομματα εχουν μια ..τετοια!
    Η Χαννα στο πασοκ,
    η ..Ντορα? ( αντε , μετα απο 20 χρονια την ξεχασαμε , οτι παρ΄ολιγον!)… μεχρι χθες στη ΝΔ,
    η… Δαμανακη που το ..προσπαθησε…
    και επονται με τον καιρο και..αλλες επιδοξες Θατσερ που θα δουν τα ματια μας.
    Προσωρινα ..εκκολαπτονται!.
    Που στο διαολο να βρω διαφορες, τοσα χρονια μεσα στο …80% μεχρι προχτες,
    για να παψω να ισχυριζομαι οτι ειναι ΙΔΙΟΙ!
    Οτι κατι θα αλλαξουν στη ζωη μου?

  15. jason (βαρβαρος) είπε

    Ρε είμαστε με τα καλά μας; Πόσο χαχόλοι και μαλάκες πρέπει να είμαστε;

    Όταν σε ενα λαό ο ενας αποκαλεί τον αλλον Μ@@@@a τότε πρόκεται για ενα λαο απο Μ@@@ΚΕΣ

  16. astillais είπε

    Καλό α λ λ ά

    αν ο διάλογος λέει
    είσαι κοντός
    όχι εσύ είσαι κοντός
    τότε ο τρίτος που ακούει τον διάλογο λέει
    να βάλουμε το μέτρο αδέεεεεελφιααααα
    (στα της πολιτικής αυτό το λένε διαβάθμιση)
    άρα είμαστε λαός με διαβάθμιση μακα-ακίας
    και ποιός έχει το μεγαλύτερο προσόν χρίεται(παίρνει το χρίσμα) αυτομάτως αρχι…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: