Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Έλενα Παναρίτη: δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα! Yeeeah baby!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 2, 2011

Βάλε μία Παναρίτη στο σπίτι σου, να δεις προκοπή!

Όταν κάποιος αρνείται την πατρίδα του, πώς μπορεί να λέει ότι την υπηρετεί; Μήπως μόνο ως μισθοφόρος υπάλληλος; Και αν είναι υπάλληλος, τότε τίνος υπάλληλος είναι;

Η Έλενα Παναρίτη, βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε σε συνέντευξή της στοGuardian:

When I observe how many Apple computers are in her office, she replies: «That’s because I’m not Greek, I’m American». Her speech is American-accented and peppered with “darn” and “have a nice day”. When asked to describe how Greece needs to change its economy, her answer revolves around changing its institutions and its structures – in other words, making Greece less Greek. Castigating the bureaucracy, she says: “It’s not a kibbutz, it’s a big country!”

Από το «έξω οι Αμερικάνοι» του Ανδρέα Παπανδρέου, περάσαμε στο «Είμαστε όλοι Αμερικάνοι» του Γιώργου Παπανδρέου!!! Αν δεν έχει η ζωή γυρίσματα, τότε το ΠΑΣΟΚ μπορεί να θεωρηθεί ως το σταθερό κέντρο του άπειρου σύμπαντος…!

Προφανώς η κυρία Παναρίτη, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ (την οποία εικάζεται πως δεν συνάντησε ποτέ προσωπικά ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά την ενέταξε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας…), γνωστή υπάλληλος του ΔΝΤ, με ρηξικέλευθες θέσεις περί της οικονομίας (οι οποίες απέτυχαν παταγωδώς ή επέτυχαν απολύτως μέσα από την ολοσχερή αποτυχία του περιβόητου Μνημονίου Ι), έχει την ελευθερία και το δικαίωμα να απαρνείται την Ελληνική της καταγωγή και να προτιμά την Αμερικανική. Προσωπικά, θα ένιωθα πολύ άσχημα εάν ισχυριζόταν πως είναι Ελληνίδα!!!

Η σύμβουλος του σκεπτόμενου και βραβευμένου γι αυτό ανθυ-πρωθυπουργού της Ελλάδας (μην ξεχνάμε πως τον επόμενο μήνα θα εκτελεί χρέη γλάστρας στο γραφείο του Γερμανού αξιωματούχου που έρχεται για να βάλει τάξη στο χάος που έχει δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου…) αποποιείται την Ελληνική της καταγωγή και πολύ καλά κάνει. Μπορεί να δηλώνει και cheerleader, babysitter ή ακόμη και ναυαγοσώστρια στο Miami Beach… Ουδέν μεμπτόν, όπως και ουδέν κρυπτόν. Και αν θέλετε, προσωπικά της δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το θάρρος της να παραδεχθεί στην Guardian πως είναι Αμερικανίδα. Εδώ, άλλοι, που δεν μπορούν ούτε τα Ελληνικά να μιλήσουν (πόσο μάλλον να σκεφτούν ή να αισθανθούν ως Έλληνες), γίνονται πρωθυπουργοί και ζούνε το όνειρό τους με πράσινες αναπτύξεις, γαλάζιες βουτιές και άσπρα σύννεφα (όχι, δεν ασχολήθηκαν ακόμη με την ιππασία –αν και το χέρι μας στην φωτιά περί της ιππασίας δεν το βάζουμε- για να αναφερθούμε και σε πράσινα άλογα… αλλά υποθέτω πως αυτό είναι γονιδιακό οπότε πάει με το όλο «πακέτο»).

Μπράβο, λοιπόν, στην πρώην υπάλληλο του ΔΝΤ που δεν δίστασε να αποποιηθεί την εθνικότητά της. Τουλάχιστον σε αυτό ήταν ειλικρινής. Τουλάχιστον σε αυτό… Όμως, αυτή της η τοποθέτηση μου δημιούργησε κάποιες απορίες και κάποια «κενά» για την ανικανότητα (μήπως θα ήταν καλύτερα να γράψω «έλλειψη επαρκούς ικανότητας»;) των υπολοίπων βουλευτών, στελεχών, μελών και φίλων (μην τους ξεχνάμε αυτούς, γιατί αποτέλεσαν το μεγάλο όπλο και την μέγιστη πολιτική ανακάλυψη του Γιώργου) του ΠΑΣΟΚ.
Δεν υπήρχαν δηλαδή, άξιοι Έλληνες για να γίνουν σύμβουλοι του ΓΑΠ ή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Όλοι στο ΠΑΣΟΚ είναι ανάξιοι ή απλά τους τελείωσαν οι διαθέσιμοι άξιοι;
Μόνο αυτή η κυρία είχε τα κατάλληλα προσόντα;
Αλήθεια, πόσα έπαιρνε ως ετήσιο μισθό στο ΔΝΤ και προτίμησε να έρθει στην χώρα που δεν είναι πατρίδα της, για να προσφέρει;
Και γιατί δεν πήγε στις ΗΠΑ να προσφέρει με τόσες γνώσεις που έχει, αφού για εκεί πονάει, για εκεί αγαπάει, εκεί νιώθει κα αγωνιά…;
Ήταν τόσο μεγάλο «τεφαρίκι» για την πολιτική της Ελλάδας η κυρία Παναρίτη, που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα;
Και πού μας οφέλησαν οι γνώσεις της κυρίας αυτής, αφού καταλήξαμε στο ΔΝΤ, υπογράψαμε μνημόνια και κάναμε ετήσιο μνημόσυνο στην πατρίδα μας (όχι την δική της πατρίδα) με ένα δεύτερο μνημόνιο, με ένα μεγαλύτερο δάνειο, βάζοντας υποθήκες γη, αέρα, θάλασσα, αλλά και τις ζωές των δισέγγονών μας;

Πού πέτυχε η κυρία με τις ικανότητες; Πείτε μου, για να καταλάβω κι εγώ ο αμαθής, ο άξεστος, ο αμόρφωτος…;

Εκτός και αν ήρθε για να υπηρετήσει μία πατρίδα που δεν είναι πατρίδα της, για να γλιτώσει έναν λαό που δεν τον νιώθει και για να κάνει και λάθη χωρίς να έχει ενοχές… Τότε το πράγμα αλλάζει.

Οι κακές γλώσσες λένε πως αρκεί να βγεις έξω μαζί της (με παρέα φυσικά και όχι τετ-α-τετ) για να διαπιστώσεις πως δεν είναι Ελληνίδα, αφού φεύγει πάντα πριν να έρθει ο λογαριασμός…, πράγμα που δεν συνηθίζουν να κάνουν οι Έλληνες. Φαίνεται πως η κυρία Παναρίτη (όπως λένε οι φήμες και οι κακές γλώσσες, φυσικά) έχει μάθει να φορτώνει τους άλλους με λογαριασμούς. Η ίδια προτιμά να απέχει από πεζότητες και μικρότητες που έχουν να κάνουν με το… χρήμα. Προφανώς αρέσκεται να ασχολείται με το χρήμα, αλλά χωρίς να το ακουμπά, ή αρέσκεται να κάνει μαθήματα οικονομίας στον ΓΑΠ (ο οποίος εν πλείστω εν παρόδω δεν έχει ιδέα από οικονομικά και απλώς αναμασά ότι του γράψουν ή του «σφυρίξουν» στο αφτί).

Δυστυχώς, αδέρφια, αρνησιπάτριδες (το Παναρίτη θα είναι ινδιάνικο όνομα φαίνεται) έχουν «κατσικωθεί» στο σβέρκο της χώρας και μας ρημάζουν χωρίς ενοχές. Άνθρωποι που ντρέπονται για την καταγωγή τους και που προφανώς μισούν όλους εκείνους που τους την θυμίζουν.

Αλλά, επειδή κουράστηκα να ασχολούμαι με την κυρία Παναρίτη, θα ήθελα να τελειώσω με μία απορία:
Μπορεί κάποιος που αρνείται την Ελληνικότητά του να είναι βουλευτής στην Ελλάδα;
Ή μήπως η κυρία Παναρίτη προτίμησε να μας θυμίσει πως είναι Αμερικανίδα, έτσι ώστε όταν αρχίσουν να «αγριεύουν» τα πράγματα, να ξέρουμε πως ο «θείος Σαμ» την προστατεύει και ως εκ τούτου να μπορεί να την «κάνει με ελαφρά…;»

Θα ήθελα πάντως να θυμίσω στην κυρία Παναρίτη μία Ελληνική παροιμία: “όποιος δεν τιμάει το σπίτι του, πέφτει και τον πλακώνει“… (λόγος συμβουλευτικός, από την Ελληνική λαϊκή θυμοσοφία)

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Το ιστολόγιο αύριο θα έχει “προσφορά” ολόκληρη τη συνέντευξη της κυρία Παναρίτη στο Guardian. Προτείνουμε να την διαβάσετε κρατώντας κάποια απόσταση από την οθόνη του υπολογιστή σας και να αποφύγετε να έχετε αντικείμενα κοντά σας… Με την κυρία Παναρίτη κινδυνεύει ΚΑΙ η οθόνη σας…

Be the first to like this post.

35 Σχόλια to “Έλενα Παναρίτη: δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα! Yeeeah baby!”

  1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε

    Τα σπρεντς της μαλακιας εχουν κανει νεα ΠΡΑΣΙΝΑ ρεκορ.-

    ΠΠ

  2. Kibbutz eee? είπε

    Ωστέ δεν είναι kibbutz. Γιατί εμείς νομίζαμε οτί είναι και δεν είναι η πατρίδα μας.

    Ουστ βρωμιάρα αντε να γλύψεις καμια φαβορίτα

  3. Αλιρτοδυσσεβής είπε

    Μ’ αυτἠ την κυβέρνηση όλα είναι πλέον μού είναι τόσο φυσιολογικά. Δεν εκπλήσσομαι με τίποτε..

  4. astillais είπε

    Αρθρογράφε , καλησπέρα

    διαβάζω

    Μπράβο, λοιπόν, στην πρώην υπάλληλο του ΔΝΤ που δεν δίστασε να αποποιηθεί την εθνικότητά της.

    ξέρεις τι μου θύμισε;;
    ένα σεξιστικό ανέκδοτο που τελειώνει σε -αΐς
    Γιατί δε δαμώτη όλοι εκ των υστέρων γίνονται …. ειλικρινείς
    απορία τόχω

  5. ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ είπε

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ…

  6. Enzo είπε

    Βλαχοαμερικανα είσαι, δίκιο εχεις

  7. liotsos είπε

    Νομιζω οτι το να εισαι Ελληνας ειναι απαραιτητη προυποθεση για να εκλεγεις βουλευτης.Αν δεν ειναι Ελληνιδα κακως βρεθηκε στο ψηφοδελτιο.Και
    αν δεν της αρεσει να ειναι Ελληνιδα να παρει τους apple της και να παει πισω στην πατριδα της.Δεν θα μας πικρανει διολου.

  8. αριστείδης είπε

    η τσούγδω ντρέπεται για την Έλλάδα, την χώρα που την τίμησε και σιτίζει αυτή τη στιγμή και σαν κουτοπόνηρο ζώον, δήθεν υπεράνω, αποποιείται της καταγωγής της.

    αμέσως ο πρόεδρος της βουλής να ζητήσει την παραίτηση της (λέμε τώρα) γιατι ο αντωνάκης εχει κάτι γεύματα γνωριμίας με κατασκευαστάς και καναλάρχας και δεν προλαβαίνει.

  9. Κόριννα είπε

    Καταλαβαίνει κανείς τὸ ποιόν της ὅταν,ἀντί νὰ θέλη νὰ εἶναι ἐγγoνή Σπαρτιάτισσας ἤ Σουλιώτισσας μάνας, θέλει νὰ εἶναι ἐγγονή τῆς Moll Flanders.

    Ποιά ἦταν ἡ Moll Flanders;
    12 χρόνια πόρνη.
    5 χρόνια σύζυγος ἐκ τῶν ὁποίων ὁ ἓνας ἦταν ἀδελφός της.
    12 χρόνια κλέφτρα.
    8 χρόνια γιὰ κακούργημα.
    Ὅλα αὐτὰ ἀπό τὰ ἀπομνημονεύματά της.

    Τὴν κυρία (ὁ θεός νὰ τήν κάνει) δὲν τὴν δεχόμαστε ἐμεῖς γιὰ Ἑλληνίδα.

  10. φωτεινη είπε

    τρωγλοδυτρια της βιομηχανικης επαναστασης της αγγλιας η κυρια.

  11. Αλιρτοδυσσεβής είπε

    Τί σκατά δηλώσεις είναι αυτἐς; Δεν την ρώτησε κανείς αν ορκίστηκε να φυλάττει πίστη στο Σύνταγμα, στην πατρίδα κ.λπ.; Έχουμε σαλτάρει εντελώς;

  12. Alexandra είπε

    ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ.

  13. Alexandra είπε

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ?

  14. Nancy είπε

    βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει…

    βρε Λιάνα, δεν μας φρεσκάρεις λίγο τη μνήμη; :)

    μα καλά, συνεννοημένοι είναι σ΄αυτό το κώμα (σωστά το γράφω) να κάνουν τα νεύρα μας νταντέλα;

  15. Παύλος είπε

    Έχετε την εντύπωση ότι ο Ηλίας Μόσιαλος είναι Έλλην;
    I do not think so!
    Όσο ελληνικά είναι και τα κιμπούτσ…….

    • Nikolaos είπε

      Με τον Μοσέ Ελιάχου παίζαμε καλαθοσφαίρα στα Τρίκαλα και τα καλοκαίρια (!) μαζεύαμε σανγκουϊνια στο κιμπούτζ της Χάϊφας.

    • Κόριννα είπε

      Παῦλε
      δέν ξέρω τί εἶναι ἀλλά μοιάζει μὲ βάρβαρο πολεμιστή τοῦ Τάρας Μπούλμπα,δλδ μογγολικῆς καταγωγῆς.
      Φαντάσου τον μὲ τά κατάλληλα ροῦχα καὶ θυμίσου με.

  16. ΜΑΧΗΤΗΣ είπε

    , βουλευτής Επικρατείας……!!!!!!!!!!!!!
    το εχετε σκεφτει τι φρουτο ειναι αυτο.?
    Ποσο, ποτε και τι ΟΜΟΦΩΝΑ συμφωνησαν ΟΛΑ τα κομματα και ποιους συμφερει?
    χαχαχα!
    Μηπως κοιταξαμε ποτε τις ..λεπτομερειες?Πως να νοιωσουμε οτι ολοι ειναι ιδιοι και απεναντι απο ολους εμας?
    Εκεινη λοιπον τγη νυχτα που συμφωνησαν στους..επικρατειας,
    χασαμε την μιση δημοκρατια μας και τον ελεγχο μας επανω τους!
    Μας βιασαν στον υπνο μας και εμεις τους χειροκροτουμε ακομα!

    Θελεις ελληνακο αξιοπρεπεια?
    ΑΠΑΙΤΗΣΕ λοιπον δυο απλα πραγματακια!
    Πολυ απλα και παγκοσμια ηδη αποδεκτα!
    Επειδη το δικαιουσε!
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΝ ..ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    και
    2ον ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!

    και αυτοματα θα αλλαξει ολη η πολιτικη , εστω και με αυτους τους ιδιους πιθηκους!
    Σαν χαμαιλεοντες αμεσως θα σοβαρευθουν και θα προσαρμοσθουν στη πραγματικοτητα των ευθυνων τους ,
    και αυτοματα θα δεις αλλαγες στη ζωη σου!
    προτασεις δε θελετε?

    Ο ..πονηρουλης και παρατηρητικος μαχητης

  17. Obamias είπε

    Παιδια ΟΛΟΙ με τους Αμερικανους!
    Ειδικα τώρα!
    Γκανιάν σκετο οι βλαχοκαουμπόηδες!!!
    Αμερικη “Το Σιγουρο Αλογο” LOL

    Αντε για στην Αμερικανόβλαχα και να μας γραφει.
    Προφανως ουτε η υποτιθεμενη Ελληνικη καταγωγη της θα ειναι Ελληνικη.
    Η βουλγαρα, η αλβανη, η τουρκοσπορα θα ναι.

    • Obamias είπε

      και προφανως τετοιες δηλωσεις θα βλεπουμε ισως συχνοτερα μιας και πρεπει να ειναι τυποις ψυχολογικος πολεμος στα νευρα μας, εφοσων συσσωμη η Ελλαδα ΠΛΕΟΝ φτυνει τους Αμερικανους και ψαχνει για αλλες συμαχιες.
      Βεβαια δε συμπεριλαμβανωνται τα ‘με το ετσι θελω’ κατσικωμενα κρατικοδιαιτα λαμογια και η χουντα τους που μας εκατσε στο σβερκο με το παρακρατος και δυσκολευομαστε ως λαος να διωξουμε.

  18. SILVIO είπε

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ?/ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?/ ΟΙ ΑΡΣΤΕΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ?ΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ

  19. Athanassia είπε

    Θα μου πει κάποιος τι ακριβώς κάνει ένας βουλευτής επικρατείας και πολλώ δε μάλλον αν τα πολιτικά του πιστεύω είναι αμερικάνικης ούγιας ??
    Και κάτι άσχετο με το θέμα μας αλλά επίκαιρο : σε βαγόνι του ηλεκτρικού είμαστε δύο Έλληνες ένας ηλικιωμένος κύριος και η υπογράφουσα, όλοι οι υπόλοιποι ήταν ταλαίπωροι μετανάστες μες την βρώμα και την κατήφεια. Κουνάει το κεφάλι του και ειλικρινά από την ψυχή του βγαίνει ένας αναστεναγμός που ήταν χίλιες λέξεις ή μάλλον τέσσερις Μνημόνιο- Ανεργία- Μετανάστες-Φτώχεια και μου λέει ” Που σε κατάντησαν Ελλάδα μου”. Κουνάω και εγώ το κεφάλι σε ένδειξη συμπαράστασης και μου ξαναλέει ” Αν και εσύ δεν είσαι Ελληνίδα, μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω και μόνος μου θα πεθάνω”
    Έμεινα κόκκαλο….

  20. ΜαριαΣ είπε

    Forgive me for writing in English. I am doing now what I will criticize this woman for doing. But I came to the US from Athens as a baby. I speak Greek, but I wanted to write this message quickly and I do not have the time to check my Greek spelling. I am shocked that this idiotic woman who calls herself an American is in the Greek government.

    I wanted to share a recent article my Mark Weisbrot. He has written many times on the subject of Greece. He clearly believes that the government is not doing its job because it does not take care of its people first, before its lenders.

    http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cifamerica/2011/jul/22/jamaica-debt-crisis

    I hope Greece defaults and kicks out the IMF and Papandreou too, of course. I hope you are able to establish a true democracy and to show the rest of the world again how it is done.

  21. [...] Έλενα Παναρίτη: δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα! … [...]

  22. ΑΧΙΛΛΕΑΣ είπε

    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ….. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ, Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΦΤΑΙΕΙ… ποιοι μας κυβερνουν βρε παιδια… ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΗΛΙΟΘΙΟΙ ΗΜΑΣΤΕ;

  23. remai είπε

    ευχαριστω τους αμερικανους…….

    ολοι οι Εβραιοι και ο κοεν μας τα χωνει

    απορω γιατι πεφτετε απο τα συννεφα

  24. kiki είπε

    Στο Περου την θυμουνται με αγαπη οι αγροτες, απο φτωχους τους εξαθλιωσε τελειως και τους εξωπεταξε απο την γη τους με τα περιφημα προγραμματα της, παντα οι ιδιοι οικονομικοι δολοφονοι παντα, και ετσι απο καλαμποκι που καλλιεργουσαν πεσαν με τα μουτρα στην κοκκα, αυξηθηκε η παραγωγη και οι θανατοι των αγροτων, η καλη αμερικανα κυρια, βουλευτης επικρατειας στην ερημη χωρα μας, οικονομικος και φυσικος δολοφονος της Παγκοσμιας Τραπεζας.
    Αντε ξυπνατε μωρε πια, το οτι ειναι αμερικανα δεν την σωζει απο το ειδικο δικαστηριο.

  25. [...] Δημοφιλή άρθρα ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;Μαροκινός απείλησε αρχιφύλακα ότι θα τον στείλει δυσμενή μετάθεση με βίσμα τον …Αλαβάνο! Η κυβέρνηση τα κατάφερε και Πασοκοποίησε τους μετανάστες!!Έλενα Παναρίτη: δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα! … [...]

  26. Fotoula Gou είπε

    ΟΥΣΤ!!! ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!!!

  27. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές τις δηλώσεις τις διαβάζουμε σε μια ιστοσελίδα, ενώ θα έπρεπε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ να το είχαν επιλέξει ως πρώτο θέμα και σαφώς θα έπρεπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός να δώσει απαντήσεις.
    Υποπτεύομαι ότι ουδέν θα συμβεί και βέβαια αυτό θα είναι μια ακόμα απόδειξη των εκπτώσεων του πολιτικού ήθους, αλλά και της πατριδογνωσίας.
    Βεβαίως προσωπικά δεν αναμένω κάτι από τον πρωθυπουργό, γιατί συνεχώς αποδεικνύει ότι είναι δέσμιος φατριών και άβουλος (δεν βρίσκω πιο ήπιο χαρακτηρισμό).
    Σαφώς εδώ εντοπίζονται και ευθύνες όλων των άλλων που συν-κυβερνούν και ισχυρίζονται ότι σώζουν την πατρίδα, όπως και ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας.
    Ας τη χαίρονται λοιπόν.
    Συγχαρητήρια στην ιστοσελίδα που αποκάλυψε το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: