Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ???

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ...

13 Ή 20 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ!!! (ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ)

ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΩΣ ΑΛΛΟΣ ... ΚΑΝΤΑΦΙ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ "ΓΑΝΖΩΜΕΝΟΣ" ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ......
ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ!!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΩΡΑ!!!
ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΗΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΩΠΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΘΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ) ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΖΩΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΚΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΥΝΗΓΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΟΧΗ.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.



ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ:

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ, ΔΕΝ "ΕΒΓΑΛΑΝ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΔΕΗ, ΔΗΜΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ).

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ... ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ), ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ "ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ" ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ "ΠΕΤΑΞΕ" ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ).


ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ. Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ.


ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ... ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.




ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009, ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (GRETING AGRICOLE), ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ: "ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40%, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011".


ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ "ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΕΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ", ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ... ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ.


http://christossainis.blogspot.com

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που δεν πρέπει να αμφισβητηθούν από κανένα λογικό έλληνα: Που βρήκε ο Έλληνας τόσο χρήμα να αγοράζει αυτοκίνητα να φτιάχνει σπιταρόνες βίλες και επαύλεις να κάνει καταθέσεις στην Ελλάδα κι πολλά από αυτά να τα στέλνει στο εξωτερικό! Μετά το 1983 δηλαδή εδώ και 28 χρόνια φτιάχνονται τεράστια δημόσια έργα, γέφυρα Ρίου Αντίρριου Εγνατία οδός Έργα ολυμπιακών αγώνων, μετρό, αεροδρόμια, ανισόπεδοι κόμβοι, λιμάνια, προαστιακός, τεράστιοι οδικοί άξονες, σύστημα υγείας και άλλα πολλά που μας έκαναν μια ευρωπαϊκή χώρα! Γιατί δεν πρέπει να ξεχνά κανένας μας, ένα μεγάλο προεκλογικό έργο που δημιούργησε η ΝΔ και πήγε να το εγκαινιάσει ο Ράλλης ο τότε πρωθυπουργός τη δεξιάς. Ξέρετε ποιο ήταν το μεγάλο προεκλογικό έργο ; Η κακότεχνη σιδερένια γέφυρα του σταυρού, η επονομαζόμενη γέφυρα των στεναγμών‼!...Και ξέρετε γιατί την ονόμασαν έτσι; Γιατί είχε φάει πολύ κόσμο. Σκεφτείτε ότι δεν επέτρεπαν να την ανέβει μηχανάκι! Που βρήκε λοιπόν ο έλληνας τόσο χρήμα; ΠΟΙΑ ΉΤΑΝ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ; Και τώρα κλαίμε όλοι σαν μωρές παρθένες, που βλέπουμε πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο αυτό το γλέντι ! Αυτή την σπατάλη πληρώνουμε φίλοι σήμερα και κινδυνεύουμε γι αυτήν την σπατάλη να χάσουμε το σπίτι μας. Για όλα αυτά τα σπάταλα προηγούμενα χρόνια, απειλούμαστε να χάσουμε αν δεν βάλουμε μυαλό την ίδια μας την χώρα‼…
Ανώνυμος είπε...

Πτώχευση
Αυτά να τα βλέπουν εκείνοι, που σήκωναν κεφάλι και από πάνω …έναντι της Γερμανίας , λέγοντες ότι η Γερμανία ΔΕΝ μπορεί να κάνει αλλιώς και ότι αναγκαστικά και για το καλό της θα βοηθήσει την Ελλάδα για να μην πτωχεύσει. Δηλ. κορόιδευε ο κάθιδρος πεζοπόρος τον …καβαλάρη ότι, για κοίτα πως είναι αυτός που κρέμονται τα πόδια του από την σέλα του αλόγου! Εκεί φθάσαμε. Όμως η Γερμανία, ΔΕΝ είναι Ελλάδα. Αφ΄ ενός, όλον αυτόν τον καιρό μαθαίνει για το ακατανόητο από λογικούς ανθρώπους ΑΝΤΙ-Γερμανικό μένος της πλειοψηφίας των Ελλήνων, αφ΄ ετέρου όλο αυτόν τον καιρό ΔΕΝ κάθεται και ΔΕΝ κοιμάται. Ψάχνει να βρει τρόπους ώστε να απεμπλακεί από την Ελλάδα τόσο αυτή όσο και Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτως ώστε να το φέρει έτσι το πράγμα ώστε η πτώχευση της Ελλάδας να μην έχει επιπτώσεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, πλην μόνο εναντίον της Ελλάδος. Και ύστερα θα αφήσει από την …πινέζα του εκκρεμούς το βαρίδιον, που λέγεται Ελλάδα, να φύγει και να βουλιάξει και να χαθεί στη άβυσσο την οποίαν βλακωδώς ετοίμασαν ορισμένοι έλληνες πολιτικοί και έλληνες πολίτες. Αυτά και μόνο. Απλά και λίγα.
Ανώνυμος είπε...

Αυτό τους συμφέρει καλύτερα. Μια εντελώς κατεστραμμένοι Ελλάδα, να έρθουν και θα μας τα αρπάξουν όλα τσάμπα!
Ανώνυμος είπε...

Στον αγύριστο μαλάκα με τα μούτρα σου που έβαλες!
Ανώνυμος είπε...

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι οι ήρωες της σημερινής εποχής! Γιατί παλεύουν με όλες τις αντίξοες συνθήκες μήπως καταφέρουν να σώσουν την πατρίδα μας από τον γκρεμό που την έριξε η επάρατη ανίκανη δεξιά. Να τα βάζουν με όποιους μεγάλους εχθρούς μέσα και έξω! Με όλα τα άνομα συμφέροντα μέσα, που βλέπουν πως χάνουν τα προνόμια, όλη την ασυδοσία που υπήρχε, μεσάζοντες μεγαλο
εισαγωγείς ρουσφετολόγοι και όλοι όσοι κατασπάραζαν τις σάρκες του ελληνικού λαού! Να μη φοβούνται κανένα πολιτικό κόστος με τα τόσα αντιλαϊκά επώδυνα μέτρα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν, ώστε να μας πάνε είκοσι χρόνια μπροστά για να ξεφύγουμε επιτέλους από την μιζέρια που μας δέρνει! Είναι ήρωες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γιατί δίχως να φταίνε σε τίποτα για το σημερινό κατάντημα, τους βρίζουν και τους προπηλακίζουν! Γιατί όλοι αυτοί, σαν να έχασαν την μνήμη τους και δεν θυμούνται ότι Το ΠΑΣΟΚ άφησε μια υπερήφανη Ελλάδα που την θαύμαζαν όλοι στον κόσμο, σε ανίκανα χέρια με το κάκιστο επακόλουθο σε πεντέμισι χρόνια να την χρεοκοπήσουν και να την ταπωνόσουν, να την κάνουν και πάλι όπως παλιά ψωροκώσταινα. Αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τον κάθε δήθεν αγανακτισμένο βαλτό, να τους μειώσει βρίζοντας τους, η, χειρονομώντας τους! Όπως και τον κάθε παρασυρμένο από κακόβουλους που βλέπουν πως χάνουν τα προνόμιά τους Αλλά περισσότερο από εκείνους που πλήττονται αληθινά από τα αναγκαία σκληρά μέτρα που λαμβάνονται, που αν δεν παρθούν, δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από την μεγάλη συμφορά που μα ζυγώνει!
Εμείς του ΠΑΣΟΚ είμαστε πολύ υπερήφανοι! Γιατί μέχρι που αφήσαμε τους άλλους να κυβερνήσουν, το Έθνος μεγαλουργούσε‼‼
Ανώνυμος είπε...

Θέλουν ΚΡΕΜΑΣΜΑ όσοι ψήφισαν το ΜΝΗ*******Ο και έφεραν την ΤΡΟΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΓΑΠ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ?---
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΜΙΣΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣΜΟ ===ΟΙ 154 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΑΡΕΙΣΤΕΡΟΥ????????? ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΟΛΟΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΟΑ ΤΟΥ ΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥΙ..-----
Ανώνυμος είπε...

Λαοθάλασσα στο κέντρο της Αθήνας

“Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή”!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Να δούμε, θα ρίξει ο Γιωργάκης στην μάχη τους ευρομισθοφόρους του της Eurogendfor;;; Ξυρισμένα κεφάλια Ολλανδών και Γερμάνων θα προστατεύουν τη Βουλή TOY!...xox.xoxo

ΛΑΕ ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!

Έβλέπα την λαοθάλασσα και νιώθω τη δύναμη του κόσμου που όταν είναι ενωμένος δεν το κλονίζουν ούτε τα ΜΑΤ ούτε τα πουλημένα ΜΜΕ.
Αδέλφια, κρατάτε !!!

Εδω και καιρο εμαθα απο απολυτα εγκυρη πηγη
οτι ο γιος του GAP (- αυτος που πηγε ειδικες δυναμεις- ) εχει βγαλει διπλωμα πιλοτου ελικοπτερου.
Δεν του εδωσα σημασια τοτε που το ακουσα,
αλλα, λετε ο GAP να φοβαται τοσο πολυ και να μην εχει εμπιστοσυνη στους πιλοτους της Π.Α. οτι οταν ερθει η ωρα θα ερθουν να τον μαζεψουν και εστειλε τον γιο του να μαθει να πιλοταρει για παν ενδεχομενο..?


BRAVO GIORGO..Λίγο ακόμα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα !

η φίλη σου απο παλιά
Μαντλιν ΟΛΜΠΡΑΪΤ made USA.

- θΥΜΑΣΑΙ αγορίνα μου με το μαύρο κολάν
τι μακελειό ++++++ κάναμε στην Γιουγκοσλαβία ?
Ανώνυμος είπε...

στον 9:35μμ
ρε μαλά.κα γαμι.έται το πασοκ σου και εσύ μαζί.
Αι στην κολαση προ.δοτες. Θα το παίξετε και σωτήρες. Πσστ μαλ.άκα για ακου αυτά που λέει ο Καμμένος για τα cds που ειναι διασταυρωμένα και έλα να μας πεις για το ΠΑΣΟΚΟΣΚΑΤΟ προδοτικό κόμμα.
Γαμιέ.ται η Ιπποκράτους και εσείς μαζί παρακράτος του κερατά.
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΟΡΘΙΟΣ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε 931 γιατι να πληρωνω δεν καταλαβα???εγω και σπιτι πηρα και αυτοκινητο και μια χαρα ζουσα οχι γιατι διοριστικα καπου και εφαγα λεφτα.ουτε γιατι τα βρηκα σαν τον Παγκαλο.αλλα γιατι ειμαι 38 και δουλευω απο τα 18 στον ιδιωτικο τομεα σαν σκλαβος.σαν σκλαβος ομως.κι οταν πριν 5 χρονια καταφερα να παρω δανειο για σπιτι ενιωσα μεγαλη ικανοποιηση.και δεν καταλαβενω γιατι πρεπει να με κανουν να αισθανομαι ασχημα....
ολα αυτα που λες οποτε οτι πληρωνουμε και καλα να παθουμε τα ακουω βερεσε....
Ανώνυμος είπε...

19 Οκτωβρίου 2011 9:31 μ.μ.
19 Οκτωβρίου 2011 9:35 μ.μ.

οταν σε ΣΧΟΛΙΑ βλεπω copy-paste μηνυματα 10ημέρου, σε ενα blog που ειναι ζωντανο καταληγω σε καποια συμπερασματα. βλεπω ενα γραφειο, με καποιους επαγγελαμτιες και ετοιμα κειμενα, να προσπαθουν να φανουν οχι οι 2-3 που ειναι αλλα πολλοι περισσοτεροι και να δημιουργησουν 'εικονα'.

δεν ειμαστε τοσο ζωα. το καταλαβαινουμε....

και κατα την ορολογια σε αυτο το blog.. OYΣΤ ΡΕ!
Ανώνυμος είπε...

Στο κεφάλαιο με τίτλο «Τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας του πολίτη» μας
περιγράφεται τι θα υπάρχει στην επιφάνειά της (τα συνήθη στοιχεία ταυτοποίησης του κατόχου της και η φωτογραφία του ) καθώς επίσης και ότι θα διαθέτει πλινθίο (microchip) «μέσω του οποίου», όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά , «θα προσφέρεται η δυνατότητα ψηφιακής αυθεντικοποίησης… καθώς και η δυνατότητα παραγωγής ψηφιακής υπογραφής εγγράφων».
Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν από λιγες ημέρες η γερμανική «κάρτα του πολίτη» και τα περιβόητα συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης της , γελοιοποιήθηκαν από τις αποκαλύψεις τόσο της Ντόϊτσε Βέλλε (γερμανική τηλεόραση) όσο και από τον τύπο.Ακόμα και με σαρωτές του εμπορίου νεαροί χάκερς εμπρός στην κάμερα παραβίασαν την ασφάλεια του πλινθίου (microchip) και μπόρεσαν να αναγνώσουν τα καταγεγραμμένα σε αυτό στοιχεία του κατόχου.Δεν θα αναφερθούμε στην «επίδειξη» που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή , για το πόσο εύκολα μπορεί να μπει κάποιος στο υποστηρικτικό σύστημα της καρτας και να «αλωνίζει» ανενόχλητος.
Ανώνυμος είπε...

Φυσικά η αναφορά μας στην «ανασφάλεια» της γερμανικής «κάρτας του πολίτη» είναι ένα από τα δεκάδες παραδείγματα που μπορούμε να σας παραθέσουμε και τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ασφάλεια σε καμία κάρτα και σε κανένα σύστημα υπολογιστών ή διασυνδεδεμένων ψηφιακών «εργαλείων» όπως η κάρτα του πολίτη.
Μάλλον αυτό θα είχατε υπ΄όψη σας όταν γράφατε την τεχνική περιγραφή της , διότι μετά από τρείς στην κυριολεξία γραμμές, τα «υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας» υποβιβάστηκαν από τον ίδιο τον συντάκτη της περιγραφής απλώς σε «καλές πρακτικές ασφαλείας».
Μόνο στην σκέψη του όγκου των πληροφοριών που θα είναι αποθηκευμένες και απολύτως εκμεταλλεύσιμες και που θα αφορούν την ιδιωτική και δημόσια ζωή του καθενός πολίτη, ειλικρινά μας πιάνει "κρύος ιδρώτας".
Ποτέ άλλοτε δεν βρέθηκε κυβέρνηση που να ζητά την συναίνεσή μας σε ένα τέτοιου μεγέθους ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Με απλά λόγια , θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Ανώνυμος είπε...

Στο Διάλο ο Δρακουμέλλλλλλλλλλλλλλλλ!!!!
Ανώνυμος είπε...

Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (φωτό δίπλα) αποκαλύπτει με τον πιο εκπληκτικό τρόπο τις υπόγειες συμφωνίες του Παπανδρέου με τους Αμερικάνους, για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας.
Λίγο πριν αναλάβει Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου το 2009, είχε δεσμευτεί ότι θα καταργούσε όλες τις συμφωνίες που είχε επιτύχει η προηγούμενη Κυβέρνηση Καραμανλή με....
την Ρωσία! Συμφωνίες για τους αγωγούς φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream οι οποίες θα καθιστούσαν την Ελλάδα ενεργειακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Αμερική είχε εκφράσει τους έντονους φόβους της για την αυτονομία και ανεξαρτησία που θα αποκτούσε η χώρα μας και γι΄αυτό διά του Παπανδρέου επέτυχε την παύση αυτών των πρωτοβουλιών Καραμανλή!!!
Ο Παπανδρέου δηλαδή ενήργησε ως δωσίλογος, ως πράκτορας των συμφερόντων της Αμερικής και της δολιοφθοράς της χώρας μας.
Όπως αποκαλύπτουν επίσης τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αποκαλύψεις που προέρχονται από τις... προγραμματικές εκτιμήσεις του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο Παπανδρέου είχε προσυμφωνήσει και για το όνομα των Σκοπίων: Είχε δώσει την πλήρη συγκατάθεσή του στο όνομα "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", για όλες τις χρήσεις, χωρίς να απαιτεί από τα Σκόπια να αλλάξουν το Σύνταγμά τους!!!
Ο Παπανδρέου επίσης δεν θα έκανε καθόλου διαπραγματεύσεις για την ταυτότητα και τη γλώσσα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να εγείρουν θέμα σλαβομακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, καθώς και να ζητήσουν αναγνώριση της "γλώσσας" και "ταυτότητάς" τους!!!
Η στάση αυτή του Παπανδρέου κονιορτοποίησε αμέσως τα όποια ωφέλη είχε αποκτήσει η χώρα μας με το βέτο που είχε βάλει ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι, για την μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!!!

Η ενέργεια Παπανδρέου να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, άναβε το πράσινο φως στο γειτονικό κρατίδιο και στον φανατισμένο Γκρουέφσκι, να εγείρουν θέμα... αλύτρωτης... Νότιας Μακεδονίας, ανοίγοντας έτσι τους ασκούς του αιόλου, για την συρρίκνωση των συνόρων της Πατρίδας μας!!!
Ο Παπανδρέου ενήργησε ως εθνοπροδότης για την Ελλάδα, καταργώντας μέσα σε λίγες ημέρες όλες τις επιτυχίες του προκατόχου του Κ. Καρααμανλή, σε διπλωματικό επίπεδο.
Γι' αυτό τον λόγο, ο Παπανδρέου έβγαινε και μίλαγε για "μειωμένη εθνική κυριαρχία"! Επειδή είχε προσυμφωνήσει για την μειωμένη εθνική κυριαρχία με τους Αμερικάνους και είχε τηρήσει κατά γράμμα όλες τις στοχεύσεις της Αμερικής, που καταδυνάστευαν τη χώρα μας για τα επόμενα 50-100 χρόνια, ξεπουλώντας τα εθνικά μας συμφέροντα και τα προαιώνια εθνικά δίκαια!
Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κανείς Εισαγγελέας να παρέμβει σε όλα αυτά τα πρωτοφανή για τη χώρα μας, όπου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος σκάβει τον λάκκο της Πατρίδας και του λαού της, σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους, πριν ακόμη αναλάβει τα ηνία της χώρας;
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστω αυτή την ύστατη ώρα, θα εγερθεί από την πολυθρόνα του ή θα απολαμβάνει την μακαριότητα της αδράνειας και σιωπής του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: