Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΑΡΧΗΓΟΥΣ" ΤΗΣ...ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ"!!!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!!!

ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΠΩΝ!!!
ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΣΛΕΡ,ΕΝΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΕΔΩ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ-ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ!!!!!

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΕΙΣ??? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ???

ΟΙ ΜΕΝ 'ΑΡΧΗΓΟΙ" ΚΟΡΩΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ.....
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΡΑΧΑΤΙ ΜΕ ΚΑΦΕ ΟΙ ΔΕ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,"ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ"ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ!!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Δ Ε Ν ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΖΩΟΥΛΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ!!!
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΣΑΣ. ΟΙ...ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!
ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥΡΛΙΑ!!! ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑ,ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!!! ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ!!!
ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε?????
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.............

ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΧΘΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ Η Γ Ε Ι Σ Τ Ε ΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ Π Ο Τ Ε
ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι !!!!!!!!!!!!


ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ******* ΜΑΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ *******
ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑ ΠΑ ΝΑ *******
ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ
Ανώνυμος είπε...

(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΖΩΟΥΛΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ!!!)
ΡΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΡΑΚΟΛΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ
Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

, θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Επι της ουσίας αυτό το "σύστημα - μοντέλο" διακυβέρνησης, το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί απαραίτητο για την πρόοδο και την ευημερία, εξυπηρετεί κυρίως την συλλογή και επεξεργασία εκατομμυρίων στοιχείων που αφορούν τόσο στην προσωπική και ιδιωτική όσο και στην δημόσια ζωή και καθημερινότητα του Έλληνα.
Η διασύνδεση των βάσεων δεδομένων δηλαδή των "αποθηκών" στις οποίες θα καταλήγουν κατά κύματα και περιοδικά ,όσα στοιχεία κατεγράφησαν στο ...πλινθίο (microchip) της κάρτας απο την καθημερινή ζωή του κατόχου - χρήστη , θα επιτρέπει σε άγνωστο αριθμό διαχειριστών του συστήματος, την επεξεργασία - συσχέτιση των υφισταμένων δεδομένων ακόμα και αν δεν έχουν εμφανή σχέση μεταξύ τους.Το προφίλ του κατόχου-χρήστη της κάρτας θα είναι εύκολο να κατασκευαστεί εξ αυτής της διαδικασίας και φυσικά θα είναι άγνωστο στον ίδιο.
Αυτή είναι δυνητικά και η μεγαλύτερη απειλή που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον όλοι οι συμπολίτες μας που θα παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και δια της οποίας θα καταστούν αυτομάτως υποχείρια ενός παγκόσμιου και αντιδημοκρατικού συστήματος ηλεκτρονικού φακελώματος.
Αρκεί μια απλή ανάγνωση των όσων έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" για να αντιληφθεί κανείς την φρίκη η οποία κρύβεται κάτω απο το καλοκεντημένο πέπλο των κοινωνικο-οικονομικών αντιπαροχών και "ευκολιών" που προσφέρει το τυραννικό αυτό σύστημα των "καρτών του πολίτη" και εκείνων που διαχειρίζονται και "επεξεργάζονται" την ελευθερία του ατόμου .

Εμείς ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί δια του Αγίου Βαπτίσματος δώσαμε κάποιες υποσχέσεις ενώπιον του Θεού και των ανθρώπων ,"ενεδύθημεν" τον Χριστό και δια του Αγίου Μύρου σφραγιστήκαμε με τον τύπο του Σταυρού σε όλο μας το σώμα.
Απο αυτό το σημείο της ζωής μας και μετά, καλλιεργήσαμε μια θρησκευτική συνείδηση η οποία ώς σημείο αναφοράς της είχε και έχει την κεφαλή της Εκκλησίας μας, δηλαδή τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.
Αφού λοιπόν εκφράζουμε αυτή την θρησκευτική μας συνείδηση και με την ευχαριστιακή ζωή εντός της Εκκλησίας , δια μέσου των μυστηρίων της οποίας τιμούμε τον Πατέρα τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.
Αφού νοιώθουμε ευγνωμοσύνη για τα τόσα δώρα και τις ευεργεσίες που μας προσέφερε και μας προσφέρει η Αγία Τριάς .
Πώς είναι δυνατόν να πετάξουμε στα σκουπίδια ένα εξ αυτών όπως το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας και του αυτεξούσιου;
Πως είναι δυνατόν να μην νοιώθει προσβεβλημένος αλλά και διωκόμενος ένας Χριστιανός , όταν "εκβιάζεται" να παραλάβει μια κάρτα στην οποία αν όχι σήμερα, σίγουρα στο μέλλον θα περιέχεται ο δυσώνυμος αριθμός 666;
Και για να μην θεωρηθεί ότι αυτή η πεποίθησή μας βασίζεται σε έναν στείρο φανατισμό ή μία αγκυλωμένη περί των πραγμάτων αντίληψη,σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είμαστε ανόητοι για να αρκεστούμε στην διαβεβαίωση περί της μη ύπαρξης του 666 .Εξ άλλου ποιός εκ των ασχολουμένων με την πληροφορική δεν ξέρει ότι για να λειτουργήσει η κάρτα αυτή ως διαδραστικό "εργαλείο" καταγραφής δεδομένων, δεν μπορεί παρά να διαθέτει "πλινθίο" δηλαδή microchip οπωσδήποτε αναπρογραμματιζόμενο;
Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο χρήστης , θα εκτελεστεί η "πάγια εντολή" του συστήματος να προστεθεί ως σταθερό δεδομένο της κάρτας του πολίτη ο αριθμός 666, ο οποίος θα την καθιστά και απολύτως συμβατή με τα διασυνδεδεμένα συστήματα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".
Ανώνυμος είπε...

Για εμάς αλλά και για κάθε σκεπτόμενο δημοκράτη Έλληνα , η εναντίωση σε αυτό το τυρρανικό καθεστώς της κάρτας του πολίτη και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,είναι δυστυχώς μονόδρομος και ζήτημα ζωής ή θανάτου, διότι μόνο ως θάνατο μπορούμε να αντιληφθούμε μια μίζερη και διαρκώς απειλούμενη επιβίωση σε ένα "ανοικτού τύπου" στρατόπεδο συγκέντρωσης με φτηνές , ανούσιες και αμφισβητούμενες γαι την αποτελεσματικότητά τους αντιπαροχές.
Επειδή γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ευγνωμονούμε για αυτό τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας , δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν "ραγιάδες" και να πεθάνουμε σαν καταρρακωμένοι προδότες και αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης μας
Ανώνυμος είπε...

Βρομιάρα εσύ με αυτό που έβαλες ότι η Ελλάδα ξεπουλιέται για να ξεσηκώνεις τον κόσμο, λεχρίτες ποια Ελλάδα μωρέ ξεπουλιέται ! Επενδύσεις θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι που τόσο τις έχουμε ανάγκη‼!...
Ανώνυμος είπε...

Βρομιάρα εσύ με αυτό που έβαλες ότι η Ελλάδα ξεπουλιέται για να ξεσηκώνεις τον κόσμο, λεχρίτες ποια Ελλάδα μωρέ ξεπουλιέται ! Επενδύσεις θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι που τόσο τις έχουμε ανάγκη‼!... Έλληνας λέγεσαι εσύ με το άρθρο; Να μη λέγεσαι έλληνας αφού θες την καταστροφή μικρόμυαλε της πατρίδος μας‼!...
Ανώνυμος είπε...

Κωλογερμαναράδες,που το παίζετε πολιτισμένοι...Μέχρι πριν 70 χρόνια κάνατε ανθρώπους σαπούνια και ξεριζώνατε τα χρυσά δόντια των αιχμαλώτων έτσι ωμά για να μαζεύετε χρυσό,και έρχεστε τώρα να μας κάνετε μαθήματα.Ποιοί; Αυτοί που δεν έχουν ούτε διακόσια χρόνια ιστορίας.Που όταν οι Αρχαίοι Ελληνες μεγαλουργούσαν,αυτοί ούτε ως νομάδες δεν υπήρχαν.Ουστ από δω βρωμογούρουνα,και σείς και τα συνεταιράκια σας στην Ελλάδα.!
Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣ Ν ΑΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ Η ΛΕΞΗ.. " ΔΕΝ " ..ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ Ο Λ Ο Υ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΟΤΙ ΔΗΛ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ
ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!!!
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ...ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΛΑΟΣ, Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η ΔΗΛ.,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

11.31
ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!!!!!
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ
ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!!!!!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΑ
Π Α Ν Τ Α ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!!!
ΑΝΙΔΕΟ ΠΑΣΟ..ΚΟ.ΣΚΥΛΟ ΤΥΦΛΕ ΔΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ανώνυμος είπε...

11.31
ποιες επενδυσεις?
κοψοχρονια ολη η δημοσια περιουσια?
ο κοσμοσ τοχει τουμπανο και σεισ πασοκια του κε.ρατα κρυφο καμαρι?
ουουουουου να χαθειτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ανώνυμος είπε...

11.31
ΑΛΗΤΟΠΑΣΟΚΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ Ο ΑΡΘΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ?
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΗΣ............
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...............


ΥΡΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΒΑΛΒΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: