Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Παπανδρέου: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, έχουμε δεσμευτεί»

 Φαίνεται ότι ή διάσωση μιας ανίκανης ευρωζώνης γίνεται πρώτη μας προτεραιότητα
«Μας παρακολουθούν ξένα κοινοβούλια», τόνισε ο πρωθυπουργός σε βουλευτές του ΠαΣοΚ.
Παπανδρέου: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, έχουμε δεσμευτεί»
«Το βλέπω ότι οι πολίτες έχουν φτάσει στα όριά του, αλλά προέχει η σωτηρία της πατρίδας», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης του ΠαΣοΚ ο πρωθυπουργός
 
«Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, πρέπει να συνεχίσουμε, να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα, μας παρακολουθούν τα ξένα κοινοβούλια. Δεν είναι δυνατόν να μην ψηφίζουμε αυτά που δεσμευτήκαμε και να έχουμε την απαίτηση να ψηφίζουν τη βοήθεια προς εμάς τα κοινοβούλια των 17χωρών της Ευρωζώνης», είπε ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου στους βουλευτές του ΠαΣοΚ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Περίπου τέσσερις ώρες διήρκησε και αυτή η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους βουλευτές του, μ΄ ένα μικρό διάλειμμα, όταν η Γραμματέας του κυρία Μαρία Μακρυδάκη τον διέκοψε για να μιλήσει στο τηλέφωνο με την Καγκελάριο της Γερμανίας κυρία Ανγκελα Μέρκελ.
Κατά σύμπτωση εκείνη την ώρα ο Πρωθυπουργός μιλούσε στους βουλευτές του για την κυρία Μέρκελ, λέγοντας ότι εξ΄ αιτίας της Ελλάδος μπορούσε να «πέσει» για τέσσερις ψήφους, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ότι πρέπει όλοι να το συνειδητοποιήσουμε.
Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα, λέγοντάς ότι κράτησε «γενναία στάση» και στηρίζει όχι μόνον την κυβέρνηση αλλά ολόκληρη την χώρα.
Ορισμένοι βουλευτές αναφερόμενοι στα μέτρα, αναφέρθηκαν στην φοροεισπρακτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και παρατήρησαν: «δεν αντέχουμε άλλο κύριε Πρόεδρε, Δεν αντέχει άλλους φόρους ο κόσμος». Ο κ. Παπανδρέου τους απάντησε ότι βλέπει και αυτός τα όρια που έχει φτάσει ο κόσμος, αλλά αυτό που προέχει, όπως τόνισε, είναι «η σωτηρία της πατρίδας. Σε άλλη παρατήρηση βουλευτών είπε σε κάποια στιγμή ότι ας εφαρμοσθούν αυτά που προβλέπει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου και θα δούμε τι θα γίνει, αλλά αμέσως μετά απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Η γκρίνια, η κριτική και οι παρατηρήσεις των βουλευτών συνεχίζονταν για κάθε θέμα: από έργα που δεν έχουν ακόμα δρομολογηθεί στην εκλογική τους περιφέρεια έως τους χειρισμούς που έγιναν στα ταξί, στις αντιπαραθέσεις υπουργών, για το γεγονός ότι δεν έχουν επιβληθεί αυστηρές ποινές στα στημένα παιγνίδια στο ποδόσφαιρο, ενώ ένας βουλευτής ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να συναντηθεί με τον κ. Κ. Σημίτη και να ανταλλάξουν σκέψεις ή να χαράξουν κριτική. Ο κ. Παπανδρέου απλώς είπε «θα το δούμε».
Η βουλευτής Έβρου κυρία Όλγα Ρενταρή μίλησε για «αριβίστες που σφάζονται στην ποδιά του προέδρου, ενώ παρίσταναν τους μεταρρυθμιστές» λέγοντας ότι ορισμένοι στην κυβέρνηση δεν εφαρμόζουν τις μεταρρυθμίσεις ή καθυστερούν να τις εφαρμόσουν. Είπε ακόμα ότι ορισμένοι υπουργοί (χωρίς να τους κατονομάσει) απαξιώνουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα και ότι η φοροδιαφυγή, κυρίως στο πετρέλαιο δεν έχει ακόμα αντιμετωπισθεί. Ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι έχει δημιουργηθεί μία νέα ομάδα, από νέα παιδιά, με άριστη γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών που παρακολουθεί το θέμα της φοροδιαφυγής και την ελέγχει πλέον ηλεκτρονικά, αφού υπολογίζεται ότι τα διαφυγόντα κέρδη ανέρχονται σε 2,5 δισ. ευρώ.
Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • varanus komodoensis  On Οκτωβρίου 5, 2011 at 02:16
    Όχι Ινδία, αλλά Σομαλία θα κάνει την Ελλάδα ο Παπανδρέου! Η τρόϊκα ζήτησε ακόμη και αυτό: την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κάτι που σημαίνει ότι καταργείται ο βασικός μισθός των 751 ευρώ και ισοπεδώνονται όλοι οι μισθοί.
    Ο στόχος των ληστών της τρόϊκας…
    για την διάλυση του κοινωνικού ιστού, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Με το εθνοπροδότη Παπανδρέου να υπηρετεί πειθήνια το σχέδιο.
    Αυτός ο πολιτικός εγκληματίας που βγήκε με το “λεφτά υπάρχουν” και σήμερα ληστεύει τα ελληνικά νοικοκυριά, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη έγκλημα! Να καταργήσει τα κεκτημένα των εργαζομένων, κατεδαφίζοντας τους μισθούς, ακόμη και σε 100 ή 200 ευρώ το μήνα!
    Η κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας θα δίνει το δικαίωμα στον κάθε εργοδότη να δίνει ακόμη και 100 ευρώ μηνιαίους μισθούς !!!
    Με την πείνα και εξαθλίωση των Ελλήνων που μεθοδεύουν οι τροϊκανοί, οι άνεργοι θα δουλεύουν ως σκλάβοι, ακόμη και για 100 ευρώ μηνιαίως!!!
    Και να είστε βέβαιοι ότι με τον Παπανδρέου στην εξουσία, θα γίνει και αυτό!
    2
    0
     
    Rate This
  • varanus komodoensis  On Οκτωβρίου 5, 2011 at 02:36
    μπατσοκ: πρωτα ο αλλοδαπος πολιτης. μπατσοκ:”οι Ελληνες πρεπει να φυγουν και να αναζητησουν αλλου την τυχη τους”. μπατσοκ: “προασπιζουμε την ομαλη μεταβαση,με εργασια,στην αυστραλια για ολους τους γηγενεις”. μπατσοκ: “αφαιρουμε απο τα σχολικα βιβλια ολα τα ιστορικα στοιχεια που αποδεικνυουν τις ιστορικες αληθειες.ειναι κυρηγματα μισους διοτι δικαιωνουν τους Ελληνες.Ελληνικη παιδεια=φασισμος”.μπατσοκ:” οι Ελληνες πρεπει να χαθουν απο τον χαρτη”.μπατσοκ:”εξαθλιωνουμε ΜΟΝΟ τους Ελληνες με εκτακτες φορολογησεις.οι αλλοδαποι εξαιρουνται απο ολα τα βαρη”.μπατσοκ:”μαζι πετυχαμε πολλα,μπορουμε ομως περισσοτερα”!!!
    0
    0
     
    Rate This
  • varanus komodoensis  On Οκτωβρίου 5, 2011 at 02:40
    ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ paidi ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ
    Σιγά που δεν θα έβρισκε ευκαιρία ο Γιώργος Παπανδρέου για το αγαπημένο του άθλημα! Έτσι, χθες το πρωί (στις 11) βρέθηκε για άλλη μια φορά στον Σχοινιά και το ‘ριξε στο… κουπί με το αγαπημένο του κανό. Ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την προπόνησή του στη μία το μεσημέρι και με τη συνοδεία της προσωπικής του…
    ασφάλειας επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου για να προετοιμάσει τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που ξεκίνησε τελικά λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Ο κ. Παπανδρέου, πάντως, φαίνεται να ακολουθεί σταθερό πρόγραμμα, καθώς για κανό στον Σχοινιά ήταν και την Παρασκευή το βράδυ… Όλα αυτά συνέβαιναν χθες το πρωί γιατί το απόγευμα, είχε να ασχοληθεί στο υπουργικο με τη σφαγή 300.000 Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων, εκπληρώνοντας ακόμη ένα γραμμάτιο ταπέινωσης από εκείνα που έχει προσυπογράψει…
    1
    0
     
    Rate This
  • μπεεεεε  On Οκτωβρίου 5, 2011 at 14:30
    ψαχνοντας να βρω ενα κειμενο για τον καραμανλη που ειχα γραψει το 2007 βρηκα επεσα πανω σε ενα αλλο διαχρονικο και αυτο αλλα αφορα τον γιωργακηκαι τον μπενι….το ειχα στηλει στο μπλογκ του μπενι και δεν το δημοσιευσε χαχαχαχα…
    29/10/07
    Το παραδοξο του ΠΑΣΟΚ.
    Θελουν τον Γιωργο αρχηγο παρολο που ξερουν οτι τις εθνικες εκλογες μονο ο Βαγγελης μπορει να τις κερδισει.
    Ο συντροφιμος Μιμης Ανδρουλακης αντιτεινει στο παραπανω μαθηματα λογικης(?)λεγοντας οτι εφοσον ο Γιωργος κερδισει τον Βαγγελη που κερδιζει τον Κωστακη τοτε τον Κωστακη ο Γιωργακης θα τον εχει για μπρεκφαστ, δεν υπαρχει παραδοξο!!!!!
    Η αληθεια οπως παντα βρισκεται αλλου.
    Το παραδοξο το δημιουργουν οι ψηφοφοροι του Γιωργου οι οποιοι χωριζοντε σε δυο κατηγοριες.
    Στους καργα καψουρα, οπως παραπανω ο Μιμης που εχουν ξεφυγει για τα καλα και στους καψουροκαμμενους που μπορουν να δουν λογικα αλλα δεν μπορουν να υπηρετησουν ακομα την λογικη τους.Οι δευτεροι ψηφιζουν Γιωργο γνωριζοντας την ανικανοτητα του και την ακαταλληλοτητα του για την θεση του Πρωθυπουργου.
    Ο Βαγγελης θα χασει(εκτος και αν την τελευταια στιγμη αντιληφθει την αληθεια και πραξει αναλογα) γιατι στα νιατα του ηταν ευσωμος με ολιγον τι σπυρακια και το μονο μεληματα του ηταν τα μαθηματα.
    Ο Γιωργος θα κερδισει η κερδιζει εως τωρα τις εσωκομματικες εκλογες για τον απλο λογο οτι στα νιατα του ηταν μουνακιας(απιστευτο μου φαινεται) η τελος παντων γνωριζει απο ερωτικες σχεσεις περισσοτερα απο τον Βαγγελη, μην ξεχναμε οτι ηταν συγκατοικος και με τον Αντωνη.
    Ο Γιωργος ηταν καποτε καψουρα.Ξερει να την παλεβει,εχει συλλαβει τον παραλογισμο που κρυβει μεσα της η καψουρα,σε αντιθεση με τον Βαγγελη που ποτε δεν ηταν καψουρης κατι που θα πληρωσει τωρα(δεν υπαρχει μαλακια που θα κανει καποιος και δεν θα την πληρωσει καποτε…και ειναι μαλακια να μην εισαι τουλαχιστον μια φορα καψουρης στην ζωη σου).
    Το “μωρο”που ερωτευτηκε ο Γιωργος και τον εσερνε απο την μυτι στα νιατα του, στην σεξουαλικη απελευθερωση της εποχης γουσταρε οικοδομους,τζιν φαγωμενα στην αριστερη μερια των ορχεων και καλογυμνασμενα μπετατζιδικα χερια που στιβαν πετρες.Ξερει το λοιπον ο Γιωργος τι εστι καψουρα.Το τι σκαλοπατια πολυκατοικιων και τι γραφεια σφουγγαρισε,τι γυμναστηρια εχει επισκευτει και ποσους καβγαδες εκανε με τον πατερα του που τον εβλεπε να κυκλοφορει χαμενος στο διαστημα,δεν λεγετε.
    Η καψουρα βρισκετε περα απο τα ορια της λογικης.Ο Γιωργος το εμπαιδωσε και σημερα το εκμεταλευεται δεοντος.
    Ο Βαγγελης το μονο που πρεπει να κανει ειναι να μην δεχτει την διγαμικη σχεση “απο δω η γυναικα μου και απο εκει το αισθημα μου” που τον προτεινουν οι καψουροκαμμενοι.Με εκβιασtικο τροπο η με ψηφιζετε η την 12η Ν δεν θα με ξαναδειτε παρα μονο αν περασετε στο Πανεπιστημιο να ξεκαθαρισει την θεση του…εκτος και αν θελει να συνεχισει να ειναι “νεροκουβαλητης” οπως ηταν στα νιατα του!!!!
    0
    0
     
    Rate This
    • iconology2009  On Οκτωβρίου 5, 2011 at 15:36
      Ευφυές το ψυχογράφημα του ψηφοφόρου του ΓΑΠ και σε μεγάλο ποσοστό αληθινό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι νίκες του Παπανδρέου στα διάφορα επίπεδα-εσωκομματικό, στις εκλογές του 2009 αλλά και η νίκη μετά από δύο ολόκληρα χρόνια του να συνεχίζει παρόλα αυτά να είναι ακόμη πρωθυπουργός, δεν είναι νίκες του κτηνώδους μαγνητισμού ενός βλάκα αλλά νταβραντισμένου μπετατζή αλλά ενός καλά και μεθοδικά δομημένου μηχανισμού που στηρίζεται, χρηματοδοτείται και κινείται από αλλού. Ναι στηρίχτηκαν στο στοιχείο αυτό της αθώας, απονήρευτης και καλά βλακείας αλλά είχαν ένα όνομα στην διάθεση τους(που σημαίνει ΕΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΗΔΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ) και φυσικά την υποστήριξη αυτών των δυνάμεων που απολαμβάνουν τώρα το κερδοσκοπικό νταβαντούρι που προκάλεσε ο μπετατζής τους.
      3
      0
       
      Rate This
      • μπεεεεε  On Οκτωβρίου 5, 2011 at 16:48
        μην μου πεις οτι δεν σου αρεσε το ψυχογραφημα του μπενι????ειναι ολα τα λεφτα!!!”νεροκουβαλητης”
        0
        0
         
        Rate This

Δεν υπάρχουν σχόλια: