Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Εξαιρετικό άρθρο από τους “Παπατζήδες” που το προσυπογράφουμε.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κια στην Ουγκά(Ελλά)ντα του διαδικτύου, την ονομάζουν ηλεκτρονικό έκγλημα !

pithikoi_687704963.jpg
Η πιο ηλεκτρονικά υπανάπτυκτη χώρα στην Ευρώπη, μην πούμε στον κόσμο είναι η Ελλάδα ! Αλλά είναι πρώτο βιολί στο ονομαζόμενο στην Ελλάδα ηλεκτρονικό έγκλημα ! Κάθε δευτερόλεπτο πρέπει να έχουμε και ένα ηλεκτρονικό εγκληματία . Οτι μούφα και παραμύθι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας είναι ηλεκτρονικό έγκλημα.
Βέβαια, πέρα της αστειότητας, κάποιοι άνθρωποι έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη καταστροφή από τέτοιες ακροβασίες και ανοησίες , που αναπαράγει και συντηρεί για τους δικούς του λόγους κράτος, παρακράτος , κάποια media και όποιος βολεύεται με τέτοια παραμύθια.
Ολα αυτά, δημιούργησαν στρεβλώσεις όχι μόνο στο πως γράφουμε ,ακόμα και εμείς εδώ στα blogs, αλλά και γενικότερα πως συμπεριφέρεται ο κόσμος στα λεγόμενα social media , όπου σπεύδουν αθρόα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, μόλις ανακαλύψουν το ίντερνετ και τους πουν δυο βασικά πράγματα, πως να μπαίνουν και να βγαίνουν. Άσχετα αν δεν ξέρουν τι είναι registration , την είναι όροι χρήσης ( το Α και Ω του internet ) τι είναι email , τι είναι password , πως εν πάση περιπτώσει αυτό που κάνουν ή τους είπαν να κάνουν, λειτουργεί, τους κινδύνους που περιέχει κοκ και πως εκτίθενται αναρτώντας φώτο και προσωπικά δεδομένα τους. Kαι προπαντός οτι δεν υπάρχει ανωνυμία στο internet, όπως την ενοούν και την

πλασσάρουν κάποποιοι ! Η οτι δεν υπάρχουν πραγματικές και οχι κατασκευασμένες συνέπειες για ότι στραβό κάνεις στο internet .
Και μετά αρχίζει η ιντερνοπανήγυρι ! Τους έκλεψαν την σελίδα στο facebook, θύμα η μοντελο(τσιμπουκοπνιχτρο)τραγουδιάρα στο twitter , ο τάδε πρωινατζής εσπεσμένα στην Αθήνα για να μηνύσει αυτούς που του πήραν το προφίλ , ο τάδε πολιτικός μηνύει το τάδε blog, ομαδικά αυτοκτονούν οι έλληνες στα “σκοτεινά δωμάτια ” των chat rooms. Προσέξτε ορολογία ! Πως θα πούμε το chat του πρωθυπουργού στο facebook ! Το “κρυφό δωμάτιο” κοκ !
Ευτυχώς που καλμάρισαν λίγο τα Τσοντοβίντεο …Θυμάστε τι γινόταν πριν κανά δυο χρόνια με τις (σπιτικές μούφες ( επί το πλείστον )και μονταρισμές )τσόντες στα Youporn ! Όπου είχαν έρθει σχεδόν στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας από Ελλάδα ! Ασε δε το έπος του bourdela.gr !
Αυτά και άλλα πολλά …που μας φέρνουν χρόνια πίσω στην ανάπτυξη δομών ελληνικού διαδικτύου , πλήρης αποεπένδυσης , αφού κανένας διεθνής πάροχος δεν έρχεται να επενδύσει στην Ελλάδα, πάνε Κύπρο και αλλού . Σιγά μην έρθουν εδώ και να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει !
Και αυτοί που επενδύουν (google , facebook , ΜSN , Yahoo, ) κακομεταφράζοντας κυρίως υπηρεσίες τους στα ελληνικά είναι για να μαζεύουν την διαφήμιση και καλά κάνουν, κορόιδα είναι !
Αλλα μέχρι εκεί …
Μηδέν ιντερνική παιδεία , φουλ ιντερνοτρομοκρατία , φοβία , απίστετευτη ιντερνο βλακεία και μπόλικο Ελληνικό χρήμα σε ξένες τσέπες ! Και μηδέν φόρους στο κράτος !
http://papatzides.blogspot.com/

4 Σχόλια to “Εξαιρετικό άρθρο από τους “Παπατζήδες” που το προσυπογράφουμε.”

  1. Λαμπρινή είπε

    Ασχετο από το θέμα , αλλά κάπου πρέπει να το γραψω. Προτείνω λοιπόν, όταν μαθαίνουμε ότι θά πάνε διάφοροι βουλευτές να μιλήσουν σε διάφορα κανάλια ή να παραστούν κάπου, να είμαστε εκεί όλοι και να τους γιουχάρουμε.
  2. tulpoeid είπε

    Είναι χαρακτηριστικό το ότι οι πρώτοι όροι αναζήτησης στο google από Ελλάδα είναι facebook, κ.λπ. Δηλαδή υπηρεσίες δικτύου αντί για πληροφορία καθ’εαυτή! Που θα πει ότι ο έλληνας ψάχνει να μάθει πώς θα χρησιμοποιήσει το ίντερνετ αντί να το χρησιμοποιεί.
  3. [...] Εξαιρετικό άρθρο από τους “Παπατζήδες” που το προσυπ… [...]
  4. Toriki είπε

    Το νέο φρούτο, απόδημης ελληνικής κοπής. Η επιτομή των κοινωνικών δικτύων!!!
    Unthink.com
    εδώ μια αβανταδόρικη περιγραφή
    http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/epistimi-texnologia/kainotomia.html
    σ.σ. η ΕΡΤ το παίρνει από το ΑΠΕ, όπως και πολλοί άλλοι, και όλοι μαζί το διαφημίζουν όπως τους το σερβίρουν. Δεν μπήκαν στον κόπο οι δημοσιογράφοι να κάνουν μια έρευνα για τα ονόματα που φιγουράρουν στη διοίκηση. Κάποτε..μια “Δυναμική Ζωής” στην Ελλάδα λέγεται ότι έγδυσε κόσμο… Υπάρχει ζουμί! Ολυμπία θα σε παρακαλούσα να κάνεις μια έρευνα και να τοποθετηθείς αναφορικά με το νέο φρούτο.
    veni, vidi, vici! πολύ καλό για να είναι αληθινό

Δεν υπάρχουν σχόλια: