Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ....!!!!

Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή

Αυτές τις δύσκολές ώρες που πρέπει να παρθούν ίσως οι κορυφαίες αποφάσεις για το που θα ανήκει ο τόπος, ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να είμαστε σίγουροι ότι «ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει»…
Αν παρατηρήσει κάποιος τις κινήσεις του είναι μεθοδευμένες και σίγουρα κατευθυνόμενες…!!!

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Με μία κίνηση χτές ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ «άδειασε» και τον τελευταίο που είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να......
πραγματοποιήσει κάποιο στρατιωτικό πραξικόπημα…!!!

Πολλοί πολιτικοί εξαναγκάστηκαν να διαφοροποιηθούν από την Κ.Ο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ακολουθούν την γραμμή «του Νοσοκομείου» όπως ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ…!!!
Οι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ όπως λέει και ο Υφυπουργός κ. ΟΘΩΝΑΣ με τα Μ.Μ.Ε. που τα καθοδηγούν «δίνουν τα ρέστα τους»…!!!
Τα πολιτικά κόμματα είναι πανικόβλητα για ξεκάθαρη θέσει σε καίρια ζητήματα της χώρας, όπως ΕΥΡΩ - ΔΡΑΧΜΗ, ΜΕΣΑ - ΕΞΩ από την Ευρώπη, ΜΕ - ΑΝΕΥ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ κ.λ.π…!!!
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΠΟΧΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Την ψήφο εμπιστοσύνης ο Γ.Α.Π θα την πάρει στην βουλή για ένα και μόνο λόγο, γιατί η αποχή βοηθάει, δηλαδή το ελάχιστο νούμερο που απαιτείται είναι 120 βουλευτές , με απλά λόγια όποιος το παίξει αδιάφορος με την διαδικασία και την «κοπανήσει από την βουλή» στην ουσία στηρίζει ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στην περίπτωση που στη βουλή παρευρεθούν 220 βουλευτές η ιστορία έχει τελειώσει με τους 120…!!!
Αυτοί οι λεονταρισμοί του τύπου δεν συμμετέχω, στην ουσία στηρίζουν ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…!!!

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται και έχουν πολύ καλά σχεδιάσει τα πράγματα, οι μόνοι που «φαίνονται» λίγο προβληματισμένοι είναι οι Ευρωπαίοι ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ, αλλά και αυτοί ξέρουν ότι θα φτάσει ή υπόθεση σε δημοψήφισμα και ο Ελληνικός Λαός θα το ψηφίσει…!!!
Σε κάθε περίπτωση που ο Γ.Α.Π ήταν «ξεγραμμένος» από του ξένους δεν θα τον ήθελαν σήμερα στις ΚΑΝΝΕΣ …!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Αυτός είναι που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει τα πράγματα στα χέρια του απλά και μόνο γιατί ποτέ δεν έμαθε να τα παίρνει, γιατί πάντα , από σύσταση Ελληνικού Κράτους ,καθοδηγείται από τα ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και την στιγμή που έρχεται η ώρα να τα αντιμετωπίσει, εκβιάζεται και τρομοκρατείται…

Η απόδειξη γι αυτά είναι ότι του έχουν «φορτώσει» ένα προβληματικό ΣΥΝΤΑΓΜΑ που δεν πρόκειται να το ξεφορτωθεί ποτέ…!!!

Για όλα τα παραπάνω θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γινόταν γνωστές οι θέσεις του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑNΛΗ...!!!

Μην τρέφουμε αυταπάτες και πρέπει να καταλάβουμε ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι στο "κόλπο" για την συνεκμετάλευση του Ελληνικού ΛΑΟΥ...!!!

THOUREIOS

11 σχόλια:

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

Δυστυχώς,σωστός ο γράφων.
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ
ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΕΙΣΑΙ ΡΕ ..ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ?

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ?

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ?

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - ΦΥΡΕΡ ?


ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΛΙΝΙΚΗ...ΡΕ ΑΔΕΛΦΗ
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Κ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Κ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ
Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ,(το λεει ο συνταγματολογος καθηγητης κος ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ . ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΦΑΣΗ.
ΣΤΟ ΔΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ,...ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ .
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ?
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ,,ΟΧΙ,,,ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΓΙΑΤΙ.

ΚΥΡΙΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

ΟΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ Π.Χ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΗΛΩΝΕΤΕ ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ?

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ?
ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΣΕΕ?
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Κ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΓΕΙΣΑΝ, ΔΕΝ ΠΟΔΟΠΑΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ?
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ Μ.Κ.Ο. ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ T. Κ
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν.
ΓΙΑΤΙ..
Το complex,η κακια,το μισος και τ"απωθημενα του ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ προς τις ενοπλες δυναμεις της χωρας, δεν εξηγουνται.
....Εκτος εαν,οταν ηταν νεος,τον φυστικωναν τα στρατευμενα χαρμανια που υπηρετουσαν στο στρατοπεδο της Κορινθου

------------------------------------------------
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ..
Πετσοκόβουν Στρατό και Αστυνομία πριν φύγουν
Αρον – άρον και πριν λήξει η θητεία τους, πετσόκοψαν την Αστυνομική ιεραρχία και τώρα καρατομούν το Στράτευμα!

Τρέχουν να προλάβουν εδώ και δεκαπέντε μέρες! Αρον – άρον και πριν λήξει η θητεία τους, πετσόκοψαν την Αστυνομική ιεραρχία !
Γιατί άραγε;

Και παρά τις δραματικές εξελίξεις, έσπευσαν να.....
κάνουν ποιο γρήγορα το ΚΥΣΕΑ για να αλλάξουν όλους τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων!

Σύμφωνα με πληροφορίες των Aegean Times, ο Πάνος Μπεγλίτης δεν πρόκειται να αφήσει ούτε ένα Αρχηγό στη θέση του και αφού πετσοκοπεί για άλλη μια φορά η ιεραρχία, θα φορτώσει κι αυτός με τη σειρά του – όπως ο κ. Παπουτσής, τους εκλεκτούς του στην επόμενη Κυβέρνηση!

Οι λόγοι είναι κάτι παραπάνω από προφανείς!

Η στιγμή πάντως και ο τρόπος που επιλέχτηκε είναι ισάξιος σε λιγοψυχία και έλλειψη δημοκρατικότητας!

Τέτοιες πρακτικές είχαμε καιρό να δούμε στην Ελλάδα!
Οπότε, δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο παρά ...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!
Ανώνυμος είπε...

2 Νοεμβρίου 2011 10:27 π.μ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

2 Νοεμβρίου 2011 10:49 π.μ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ (ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;; ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΚΑ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

2 Νοεμβρίου 2011 11:58 π.μ.
ΣΑΛΟΜ
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΝΑΝ
ΕΛΛΗ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πάμε σε δημοψήφισμα! Εάν δεν πέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου τις επόμενες μέρες πάει να πει ότι και οι ηγέτες τις Ευρώπης ήξεραν για το δημοψήφισμα, και το έχουν προσχεδιάσει με το Παπανδρέου μαζί, και κάνουν τους αιφνιδιασμένους. Θέλουν τρίμηνη προθεσμία για να φοβίσουν και να προπαγανδίσουν τους Έλληνες για να δεχτούν τα πάντα, μια και ξέρουν ότι με άλλο τρόπο τα πάντα είναι στον αέρα και ότι ο λαός δεν θα αφήσει να πραγματοποιηθεί τίποτα από τα σχέδια τους. Την σκυτάλη πήραν όλα τα ευρώδουλα κόμματα από όλο το φάσμα, στην υπηρεσία κατατρομοκράτηση του κόσμου λέγοντας μας για την έξοδο μας από το ευρώ και μας θυμίζουν δεκαετίες του 50 και του 60, μα εκεί μας πάνε ούτος ή άλλος το θέμα είναι να έχουμε τα εργαλεία να ξεφύγουμε από εκεί, και αυτά είναι ανεξάρτητη πολιτική εθνικό νόμισμα και ο πλούτος της Ελλάδας στους Έλληνες. Παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά! Έχουμε καθήκον να πάμε τρέχοντας να ψηφίσουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ.
Ανώνυμος είπε...

2 Νοεμβρίου 2011 2:36 μ.μ.

Για το δημοψήφισμα εξαρτάται πως θα το θέσουνε, δηλ ποιό θα είναι το δίλημα που θα θέσουν στον λαό.
Επίσης με δημοψήφισμα, παραιτηση του πρωθυπουργού ή και εκλογές αν τα δεχτεί ο λαός δεν είναι σαν να νομιμοποιεί την κυβέρνηση τα κόμματα και όλους τους βουλευτάς;;; Μήπως θα έπρεπε να λειτουργήσει το άρθρο του συντάγματος για την ευθύνη του κάθε ´Ελληνα πολίτη να το διαφυλάτει;;;
Μήπως για αυτό ο ΓΑΠ θέλει και πάλι να αλλάξει το σύνταγμα εκτός του ότι το καταλύει όλη την ώρα;;;
Με την οικονομική κρίση που αποσπά την προσοχή όλων, η Τουρκία θα βρει ευκαιρία στην στιγμή της αδυναμίας μας να μας επιτεθεί. Η κίνηση Μπεγκλίτη είναι πολύ ύποπτη.
Θράκη, Δωδεκάνησα, Καστελόριζο, Κύπρος κινδυνεύουν.
Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ''ΟΧΙ'' ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!
ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...
ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΤΟΠΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Ανώνυμος είπε...

βαστάτε ωρε ΠΑΣΟΚΟΙ και ο Ελληνικός Λαός δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: