Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ

Σήμερα Παπανδρέου και Σαμαράς παραδίδουν την χώρα στους Γερμανούς. Τους Έλληνες όμως όχι. Σήμερα πρέπει όλοι μας να αφήσουμε την tv και διαδίκτυο και να πάμε στο Σύνταγμα. Πρέπει να δείξουμε σε όλους τους βαλιτσοφόρους πως είμαστε Έλληνες...
Πρέπει να δήξουμε στους δοσίλογους πολιτικούς πως.....
η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


DIMOTIKOSAFARI

7 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 12:23 AM
    ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕΣ E? ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΤΕΝΜΠΕΡΚ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ 4 % ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Ε? ΚΑΝΕΙΣ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Ε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΡΕ ΝΑΙΝΑΙΚΟ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΡΕ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ Ε ΜΕ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΤΛ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟΥΚΗ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΤΡΥΠΙΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 12:24 AM
      ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΣ
  2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a1UkZrOOeEk

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ

    Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ προς κάθε ενδιαφερόμενο.
    Σήμερα Κυριακή προσυγκέντρωση στις 4 μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Παλαιάς Βουλής.

    Όσοι είναι εκτός Αθηνών ή δεν μπορέσουν να κατέβουν για ανυπέρβλητους λόγους, από τις 2 μ.μ. με την ζωντανή έκτακτη εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη και του Μάνου Κακλαμάνου από το Σύνταγμα, όπου θα βρίσκεται το συνεργείο της ΕΠΑΜ-Web TV με θέμα:

    «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ»

    Στις 5 μ.μ., ο Δημήτρης Καζάκης θα έλθει στην Παλαιά Βουλή, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, απ’ όπου θα μιλήσει στους συγκεντρωμένους Επαμίτες και Επαμίτισσες και στον λαό που θα διαδηλώνει για να δώσει το στίγμα των όσων συμβαίνουν και να θέσει τις «κόκκινες γραμμές» του κινήματος απέναντι στις εξελίξεις.

    Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ζωντανή αναμετάδοση των διαδηλώσεων του λαού και της αντίθεσης στην ψήφιση των μέτρων της εξόντωσής του από τους επίορκους.

    Για την διαδήλωση της Κυριακής, όλοι και όλες μας που θα συμμετέχουν στο μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. ειδοποιούνται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη και να ακολουθούν τις οδηγίες της ενισχυμένης περιφρούρησης του Μετώπου έτσι ώστε να βαδίσουμε συντεταγμένα και με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 12:34 AM
    ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ Η ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!!!!
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 12:41 AM
    ΒΓΗΚΕ Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΑΛΕΥΡΑΣ ΣΤΟ MEGA TO ΠΡΩΙ KAI ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΓΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟ ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 12:41 AM
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 12:49 AM
    ΣΩΣΤΑ 12.41.Να βγεί ο αρχιεπίσκοπος και πρωτοστατήσει στη μάχη εναντίον των μασσόνων και των μαύρων μάγων.Σήμερα κυριακή μέρα του χριστού του κυρίου και του ήλιου οι προτεστάντες και εβραίοι τραπεζίτες σφαγιάζουν τα ελληνικά πρόβατα!
    Οι βρυκόλακες που συνεδρίαζαν βραδιάτικα για να εκτελέσουν τους έλληνες.
    Οι κολασμένοι που στερούνται πλήρως ψυχής και επαφής με το θείο,οι γιοί του χάους και του τυφώνα,οι υπηρέτες του μαύρου τράγου και του καρκίνου τους.
    Ο λαός ψάχνει ηγέτη να μπεί μπρός.Να ενώσει όλους μας σε ένα μέτωπο.Αν ζούσε ο Χριστόδουλος θα ήταν αυτός.Πρέπει κάποιος να μπεί μπροστά τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: