Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Γιορτή της Δημοκρατίας


Ποιος γιορτάζει και γιατί αλήθεια;Θα είναι όλοι εκεί.Και οι πρώην και οι νυν.
Όλοι αυτοί οι πολιτικοί και πολιτειακοί άρχοντες . Θα είναι άραγε και οι εκπρόσωποι της τρόικας, οι πρώην υπουργοί άραγε, εκείνοι ΝΤΕ που.....

πιθανός…….. να εμπλέκονται σε σκάνδαλα κατά του Ελληνικού λαού; Θα είναι και τοπικοί άρχοντες, συνδικαλιστικές ηγεσίες , εκδότες και λοιπές . πνευματικές δυνάμεις ίσως;……
Θα είναι όλοι εκεί για να γιορτάσουν αυτό; την Δημοκρατία του 2010 στην Ελλάδα;
Όλοι; Ε! όχι και όλοι.
Κάποιοι θα λείπουν από αυτή τη γιορτή και είναι πολλοί. Είναι οι περισσότεροι.
Είναι οι στρατιές των ανέργων που έρχονται, είναι οι συνταξιούχοι που λιμοκτονούν, οι εργαζόμενοι του σήμερα που αγωνιούν, τα χιλιάδες νοικοκυριά που αργοπεθαίνουν, τα χιλιάδες λουκέτα της αγοράς, τα θύματα μιας ανεξέλεγκτης και παράξενης τρομοκρατίας, τα θύματα της καθημερινής εγκληματικότητας, οι νεοέλληνες μετανάστες και τόσοι άλλοι που συνθέτουν το πληθυσμό αυτής της πατρίδας.
Κι όμως για φαντασθείτε τι χαρά θα κάνουν αύριο στις 11 το πρωί , οι εκπρόσωποι της πολιτείας , τις πολιτικής και γενικότερα της καθεστηκυίας τάξης ,όταν θα προσέρχονται στο Προεδρικό Μέγαρο και να μας δουν εκεί ΟΛΟΥΣ μπροστά τους.
Όλοι εμείς εκεί χιλιάδες σιωπηλοί, ήρεμοι ψύχραιμοι φορώντας το γιορτινό μας ρούχο , αυτό που τιμά την Δημοκρατία . Όλοι εμείς λοιπόν. ΕΚΕΙ.
Ένα βουβό ποτάμι αξιοπρεπών Ελλήνων , μέσα και γύρω από το σπίτι του Προέδρου της Ελλάδας…….και εγώ και εσύ και τα παιδιά μου και η μάνα μου και ο πατέρας μου και οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου.
Επιτέλους να μας δουν όλους από κοντά, να αντικρύσουν κατάματα τους Έλληνες για τους οποίους σχεδιάζουν ένα «υπέροχο» αύριο. Να ρωτήσουμε τους πρώην και νυν πολιτικούς μας αν είναι αθώοι….. αν μπορούν να κοιμηθούν…και να ονειρεύονται.
Να μας κοιτάξουνε κατάματα και να μας πουν την αλήθεια…..γιατί φτάσατε τη χώρα και το λαό της μέχρι εδώ; Γιατί πρέπει να αποδείξουμε σε όλο το πλανήτη ότι είμαστε τίμιοι και εργατικοί; Να μας πουν τι σκέφτονται για εμάς………φοβάμαι όμως.
Φοβάμαι την σταγόνα. Εκείνη, του κρύου ιδρώτα που θα κυλίσει ξαφνικά στο μέτωπό τους……αυτή θα λέει όλη την αλήθεια……και τότε την αλήθεια θα την πάρει το ποτάμι.

/xnewscom.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα...
0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: