Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΑΠΟ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΑΡΑΠΗΔΕΣ!

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!

Πάρτα Κοντολίζα και κάνε τα κορνίζα!

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ YΠΕΡ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΊΑΣ! ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ! ΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!


«Αν και είμαστε κατά της οικογενειοκρατίας (χαχαχαχα), ο Κώστας Μπακογιάννης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι ο γιος του Παύλου Μπακογιάννη, που έδωσε το αίμα του για την παράταξη». Αυτός είναι ο λόγος που το ΛΑΟΣ θα στηρίξει τον γιο της Ντορούλας, Κώστα Μπακογιάννη στην Ευρυτανία!!!!! Τάδε έφη Γ. Καρατζαφέρης!

Κατά της οικογενειοκρατίας δηλαδή αλλά ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΊΑΣ! Ακόμη χειρότερα δηλαδή! ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Συγχαρητήρια, πάντα σταθερός στις απόψεις του ο κωλοτούμπας πρόεδρος του ΛΑΟΣ !!!

Εάν ψάξουμε λίγο τα πράγματα λοιπόν, όλο και κάτι θα βρούμε σαν πρόσχημα στις "οικογένειες" για να προχωρούμε σε τιμής ένεκεν οικογενειοκρατίες. Φθηνά προσχήματα... Για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ δηλαδή εκτός από τις έγκυες υπάρχουν και οι ολίγον έγκυες.

Προσωπικά πιστεύω κύριε κωλοτούμπα μου, ότι και εθνικός ήρωας τύπου Κολοκοτρώνη ή Λεωνίδα να ήταν ο Παύλος Μπακογιάννης, σε καμία περίπτωση το παιδί του κάθε Κολοκοτρώνη ή του κάθε Λεωνίδα ή του κάθε Μπακογιάννη δεν μπορεί ντε και καλά να έχει την αξία και τις ικανότητες του πατέρα του. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι αριστοκρατική ολιγαρχία! Αφήστε που κατά 99% μάλιστα, οι γόνοι "μεγάλων ανδρών" βγαίνουν γκαγκά εντελώς ......

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ.

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΉΔΕΣ. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (ΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και σίγουρα ο κάθε Κώτσος Μπακογιάννης υπόκειται στην εκλογική ετυμηγορία των πολιτών, όμως οι έλληνες ψηφοφόροι πότε ακριβώς μας απέδειξαν ότι έχουν εκλογική κρίση και συνείδηση ειδικά όταν περιτέχνως η "δημοκρατία" μας αυτή, εκλέγει γκαγκάδες με τη βοήθεια των ΜΜΕ, οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων μεγαλοκαρχαριών υπηρετών και οργανωτών ενός από τα πλέον διεφθαρμένα πολιτικά συστήματα παγκοσμίως;

Και θα πρέπει κάποτε οι αρχηγοί των κομμάτων να καταλάβουν ότι ο κόσμος πλέον δεν μασάει κουτόχορτο. Τι σημαίνει ο Καρατζαφέρης και ο κάθε Καρατζαφέρης θα στηρίξει Μπακογιάννη Κώστα ή Νικήτα Κακλαμάνη; Ο Καρατζαφέρης έχει στα χέρια του εξασφαλισμένες τις ψήφους του 5% του ελληνικού λαού που τον ψήφιζαν μέχρι τώρα και θα κάνει ο λαός αυτός ότι του πει ο Καρατζαφέρης και ο κάθε Καρατζαφέρης; Παλιομοδίτικες πολιτικάντικες πρακτικές και αντιλήψεις αυτές που έχουν πεθάνει προ πολλού.

Στην κάλπη θα γευτείτε το ζουμί των επιλογών σας, όλοι εσείς, υποκριτές και συμφεροντολόγοι πολιτικάντηδες. Ο λαός σχεδόν έχει ξυπνήσει, όταν μάλιστα ξυπνήσει για τα καλά, σας βλέπω αυτοεξοριζόμενους στα Παρίσια και στα Λονδίνα στην καλύτερη περίπτωση (για τη χειρότερη ας μη μιλήσουμε προς το παρόν), να μυξοκλαίτε και πάλι.

Καλό φτυνόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: