Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

ΖΗΤΩ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!

Μη κόβετε και μη ζητάτε αποδείξεις.

Μη καταβάλετε το ΦΠΑ.

Μη πληρώνετε δεκάρα στην Εφορία. Δεν μπορούν να μας βάλουν όλους στη φυλακή. Δεν χωράει ούτε κουνούπι πλέον.

Μη πληρώνετε δεκάρα στους αχυράνθρωπους και υπαλλήλους των διεθνών νταβατζίδων της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μεγαλοτραπεζιτών του ΔΝΤ και της Ε.Ε.


Οι πολίτες οφείλουν να πληρώνουν το κράτος μόνο όταν αυτό τους παρέχει πράγματα και τους νοιάζεται, συνεπώς και τα χρήματα των πολιτών θα πιάνουν τόπο για το κοινό συμφέρον και καλό και δεν θα καταλήγουν στις τσέπες των τρωκτικών, των μεγαλοκαρχαριών και των λαθραίων!

Εμάς τα κράτος αυτό δεν μας παρέχει τίποτα ούτε μας νοιάζεται γιατί απλά είμαστε ημεδαποί και όχι λαθραίοι.


Είδατε να κάνουν κάτι για να πατάξουν το παρεμπόριο και λαθρεμπόριο των λαθραίων; Μόνο στους Έλληνες το ξεζούμισμα και κυνήγι... Μπουκάρουν μαφιόζικα οι παλικαράδες του ΣΔΟΕ στο μαγαζάκι του Έλληνα και οι σκυλάραπες απ'όξω με απλωμένη την πραμάτεια τους στο πεζοδρόμιο ελεύθερα και ανεμπόδιστα, σκάνε πλάκα...

Να πλερώνω εγώ ο Έλληνας για να καλοπερνάνε τα αλλοδαπά, χωρίς έλεγχο και με δωρεάν περίθαλψη, επιδόματα σε "δεντρίτες" και συντάξεις σε τυχάρπαστους αλλοδαπούς εισβολείς χωρίς ποτέ να έχουν προσφέρει το παραμικρό στην χώρα;

Ούτε μέλλον για μας τους Έλληνες, ούτε εθνική αξιοπρέπεια, ούτε παιδεία, ούτε υγεία, ούτε περίθαλψη, ούτε ασφάλεια, ούτε ισότητα, ούτε ίσες ευκαιρίες, ούτε αξιοκρατία, ούτε δικαιοσύνη, ούτε πρόνοια, ούτε ποιότητα ζωής, ούτε περιβάλλον, ούτε δρόμους.

Μήπως έβαλαν ποτέ κανέναν μεγαλοκαρχαρία κλέφτη στη φυλακή και δεν το έμαθα ακόμα;

Ποιος ο λόγος να τους πληρώνουμε λοιπόν; Να καταλάβω δηλαδή....

ΥΓ. Στη Σουηδία οι πολίτες περιμένουν πως και πως να πληρώσουν την Εφορία, γιατί άραγε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: