Powered By Blogger

Σελίδες

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Γαμώ την π.@#%@.να μου...Καναπεδάτοι...



"Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ"

Καλημέρα Ελληνα "πολίτα", γρανάζι του συστήματος άβουλο ον (βόλεμα, τεμπελιά, διαπλοκή, κιτσαρία).
Κάθεσαι λιάζοντας τ' αχαμνά σου, μπροστά στο χαζοκούτι των διαπλεκόμενων σουλατσαδόρων της εξουσίας, για να εισπράτεις την μασημένη τροφή της παραπληροφόρησης, καθώς το σχέδιο είναι προμελετημένο.
Πυθείνιο όργανο του GAP, του ΔΝΤ, τουτέστιν "Ο.Φ.Α." ( Οπου Φυσάει Ανεμος), χωρίς κριτική σκέψη (πάρε μια θεσούλα), χωρίς αρχές (πήγαν περίπατο), χωρίς αξίες (μωρέ τι'ναι τούτο), χωρίς ήθη και έθιμα (το σχέδιο της άλωσης συντελείται).
Ετσι στρογγυλοκαθήμενος στο καναπέ σου θωρείς με απάθεια τα τεκταινόμενα, γιατί είσαι προϊόν αναλώσιμο και εξαρτώμενο (την πάρτη μας).
Βλέποντας να συντελείται ολοκληρωτική καταστροφή, δεν νοιάζεσαι για το αύριο (το σήμερα το εξασφάλισες), το μέλλον των παιδιών σου (πιστεύεις θα συνεχίσει το δρόμο σου) και από συλλογικό ον κατάντησες ατομιστής (ζώον).
Πούλησες την ιδεολογία σου (αν είχες), τα πιστεύω σου στο διάβολο και τώρα το υπηρετείς και συμβάλλεις και συ τα μέγιστα στην άλωση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, από τους ξενόφερτους προδότες που έμβλημα τους έχουν το ξεπούλημα και τις ευροκαταθέσεις τους.
Ξύπνα ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ακόνισε τη δημιουργική σκέψη σου, κάντην μαχαίρι φονικό στην καρδιά της παραπληροφόρησης.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ...εσύ, εγώ, ο άλλος ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΠΑΛΕΨΤΕ σήμερα τρεις αύριο δεκατρείς, γίνεται χείμαρρος, τσουνάμι και ξεριζώστε τους εγκάθετους κυβερνώντες,
ΕΛΛΗΝΑ ,ΕΛΛΗΝΙΔΑ, χρειαζόμαστε την φωνή σου, την παρουσία σου, τον αγώνα σου ΤΩΡΑ που όλα μεθοδικά πάνε για γκρέμισμα, ξεπούλημα...
ΞΥΠΝΑΤΕ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ υψώστε την φωνή σας, το ανάστημα σας και πείτε με τεντόρια κραυγή
πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

(Πολύ καυτό φθινόπωρο αναμένεται)

Φώτης Μανιός
Διαβάστε περισσότερα...
30 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: