Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΣ

Πέρασαν κάποια χρόνια αλλά ποιός έχει ξεχάσει το ξυλοφόρτωμα των συνταξιούχων, το 2002 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ύστερα από διαταγή του Σημίτη στα σώματα Ασφαλείας. Παγώσαμε όλοι όταν...παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση τα ΜΑΤ να ξυλοκοπούν ηλικιωμένους ανθρώπους που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας, έτσι σαν ανταμοιβή για το παρελθόν και σαν προειδοποίηση για το μέλλον.

Ο τωρινοί εκλεγμένοι, εντεταλμένοι καταστροφείς της χώρας, είναι πιο «ευγενικοί» από το Σημίτη απέναντι στους ηλικιωμένους, δεν τους έχουν ξυλοκοπήσει ακόμα. Προτίμησαν μία πιο "κόσμια" πολιτική για τους ηλικιωμένους: απαλλαγή, δια αργού θανάτου από ΔΝΤ!

Καταδέχτηκαν να τσεπώσουν τα 50 ή τα 100 ευρώ από τις συντάξεις ανθρώπων 70 και 80 ετών που κατάφερναν μόλις και μετά βίας να επιβιώνουν με τα 400 ή τα 500 ευρώ το μήνα. Τους κόβουν τα επιδόματα ενοικίων, τους κάνουν περικοπές στα φάρμακα, σε λίγο θα τους στερήσουν και την υποτυπώδη δωρεάν περίθαλψη -τα Νοσοκομεία θα ιδιωτικοποιηθούν, η πλύση εγκεφάλου για τις σπατάλες και το «πάρτυ» γίνεται για να σερβιριστεί η ιδιωτικοποίηση ως σωτήρια λύση.

Πολλοί ηλικιωμένοι είναι ανήμποροι, άλλοι είναι μόνοι, άλλοι είναι άρρωστοι, όμως ακόμη και σε αυτούς έγιναν περικοπές! Δεν σεβάστηκαν τίποτα! Φέρθηκαν με πρωτόγνωρη σκληρότητα σε αυτούς που θα μπορούσαν να είναι παππούδες μας, ή γονείς μας. Τους σοσια-λήστεψαν όχι μόνο χρήματα αλλά και το δικαίωμα να ζήσουν με αξιοπρέπεια μια περίοδο της ζωής που είναι δύσκολη ούτως ή άλλως.

Αυτή η κατάπτυστη συμπεριφορά, η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής όταν δεν είναι πια εκμεταλλεύσιμη, η τακτική να «σκοτώνουμε τα άλογα όταν γεράσουν», έδειξε μαζί με άλλα, το πραγματικό πρόσωπο της συμμορίας που μας κυβερνά και την αληθινή πρόθεση που κρύβεται πίσω από κάθε απόφαση.
Διαβάστε περισσότερα...

Το δημοσίευμα είναι από το blog : Ξυπνήστε ρε ! ! ! http://ksipnistere.blogspot.com/#ixzz0w2pL5pKp
http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: