Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.



Βλέποντας τα ποσοστά του να καταρέουν ο Καρατζαφέρης θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του.Μίλησε για τα εθνικά μας θέματα για τους λαθρομετανάστες μίλησε για το πόσο επικίνδυνος είναι ο γιωργάκης για την Ελλάδα και πόσο φιλότουρκος είναι.Όλα καλά απο τον κωλοτούμπα,να μας πεί γιατί τον.....
στηρίζει εδώ και ένα χρόνο.Να μας πεί γιατί ψήφισε το μνημόνιο και έπαψε να μιλάει για την λαθρομετανάστευση .Να μας πεί γιατί εχεί καταντήσει ουρά του ΠΑΣΟΚ!!!!
Βλέπει τώρα ότι βουλιάζει ότι όλες οι επιλογές του ήταν καταστροφικές για το κόμμα του.Τα ποσοστά του μειώνονται,πολλοι ψηφοφόροι του τον εγκαταλείπουν ενώ έχει πρόβλημα ακόμα να σταθεί στον δρόμο με τους απλούς πολίτες που κάποτε ήταν το ατού του.
Οι εκπρόσωποί του βουλιάζουν δημοσκοπικά,ο Ταττούλης χάνει με 20 μονάδες απο τον Δράκο στην πελοπόννησο ο Γεωργιάδης μετά τα καραγκιοζιλίκια της γυναίκας του στην τηλεόραση αλλά και την υπερψήφιση του μνημονίου δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει τα αξιόλογα ποσοστά.
Η ΝΔ φαίνεται πως θα είναι μεγάλη κερδισμένη στις εκλογές κάτι που δεν περίμενε ο κωλοτούμπας που πίστευε σε άνετη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την δικαίωση της μνημονιακής πολιτικής.Αυτό δεν έγινε βέβαια με τον κόσμο να βυθίζεται στην φτώχεια οι νέοι να μην έχουν κανένα μέλλον στην Ελλάδα την λαθρομετανάστευση στα ύψη την εργασιακή εκμετάλλευση να οργιάζει και τέλος την πλήρης αποβιομηχανοποίηση της χώρας.
Κύριε Καρατζαφέρη ότι και να κάνεις το τέλος σου είναι σίγουρο μέχρι τις εκλογές ίσως και να μην υπάρχεις πολιτικά και απλά θα θυμίζεις στον Ελληνικό λαό πως ένας πολιτικός πουλάει πατριωτισμό για να ικανοποιήσει τις προσψπικές του φιλοδοξίες.
AEK ΒΥΖΑΝΤΙO

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O KOΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ : "ΕΜΠΟΡΕΥΤΙΚΕ" ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Κ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ??? ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ .ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ .....

ΓΙΑΝΝΗΣ

Σωτος είπε...

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ;ΑΙ ΣΤΟ ΞΑΠΟΔΗΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.........
ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Τι φάτσα είναι αυτή άνθρωπέ μου; Τι σου κάνανε κακομοιρούλι μου και είσαι έτσι; Σού 'παν ότι δε θα σε ξαναψηφίσουν μωρέ; Μην τους πιστεύεις. Τόσα χρόνια τα ίδια λένε και για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αλλά όταν φτάνουν στην κάλπη, το κάνουν το θαύμα τους πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΩ.ΟΜΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ. 1)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ.ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ.2)ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΧΘΗΚΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΠΕΡΕΤΩΣΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΔΕΔ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΕΣΠΙΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΛΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μακριά από εφιάλτες..

MIA ZOH Kobarsos ti perimenes epo ena galata na exei poiotita είπε...

SPANIOS LAOS OI ELLINES....

ΜΑΙΡΗ είπε...

Σήμερα το ξανάπιασε το θέμα περί οικουμενικής ο Καρατζαφέρης. Βλέπει ότι θα φάει μαύρο έτσι σκατά που τα έκανε ψηφίζοντας το μνημόνιο και ξανάρχισε περί οικουμενικής. Δεν μας λέεει όμως ότι το πιό σημαντικό γι αυτόν είναι να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Α ρε κακομοίρη σε πήραμε είδηση πιά για γέλια κατάντησες, πατριδοκάπηλε..

Ανώνυμος είπε...

12:55 μ.μ. έλεος, πόσα σε πληρώσανε για να γράφεις τέτοια κατεβατά. Θα ξαναψηφίσεις κάποιον που μας πρόδωσε; Και μας λες ότι έχει ηθικές αξίες; Άξιος ο μισθός σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΦΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΣΙΕΣ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ [27 ΑΚΙΝΗΤΑ ]
ΤΩΡΑ ΠΗΡΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΝΤ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωλοτουμπας την επαθε , τωρα τιποτα δεν τον σωνει . Εστησε μια παγιδα και επεσε μεσα ο ιδιος , το χειροτερο ομως ειναι οτι συνεργαστηκε με προδοτες για μικροπολιτικα οφελη , τι να μας πει απο εδω και περα ?

Ανώνυμος είπε...

Bρε 12.55 μήπως είσαι άρρωστος, μήπως έχεις πυρετό, τι ανοησίες είανι αυτές που λες;

Ανώνυμος είπε...

καλά ένας σοβαρός είναι εκεί μέσα στο ΛΑΟΣ και απορώ πως κάθεται μαζί τους ...

άντε ρε χριστιανέ μου σήκω φύγε από εκεί και γύρνα εκεί που ήσουν παλιά ....

ΟΧΙ σε αποχή
ΟΧΙ ψήφο στο ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

@24 Οκτωβρίου 2010 1:36 μ.μ.,24 Οκτωβρίου 2010 3:56 μ.μ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΑΧΙ-
ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΛΗΡΩΘΗΚΑ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ Η ΝΔ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΣ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ.ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ(ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ κλπ).

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΒΛΑΨΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: