Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

η γίνεται τελικά αληθές.

Το ΠΑΣΟΚ ως έχει, ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Όχι άλλα μέτρα για μισθωτούς, συνταξιούχους

Δημήτρης Χρυσικόπουλος
20-10-2010

Τη διαβεβαίωση ότι η αναθεώρηση του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας από τη Eurostat για το 2009 δεν πρόκειται να επιβαρύνει περαιτέρω τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους έδωσε χθες ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στη διάρκεια συνάντησης που είχε, μαζί με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη, με νέους επιχειρηματίες.

«Μέχρι εκεί…»

Διαβάστε το πλήρες άρθρο (CityPress)

=================

Προφανώς όλοι γνωρίζουμε την παροιμία «Λύκος στα Πρόβατα!»…

Κάπως έτσι έχουν τα πολιτικά πράγματα το 2010. ΟΥΔΕΙΣ έχει την διάθεση να κοντοσταθεί και να ακούσει ΕΣΤΩ μια φράση από τα λεγόμενα του ΓΑΠ και της αυλής του στην Ιπποκράτους και το Μαξίμου.

Προσωπικά, απουστασιοποίηθηκα από τις Κυβερνητικές Επιλογές από τον πρώτο κιόλας μήνα…

Το ΠΑΣΟΚ ως έχει, ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Πρέπει να ξεκινήσουμε από το ΜΗΔΕΝ με νέες ΥΓΙΕΙΣ δυνάμεις ΜΕΣΑ από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η απομάκρυνση των σαπρόφυτων που μολύνουν την Παράταξη, την Κυβέρνηση και την Κοινωνία είναι επιβεβλημένη.

Πάμε για άλλα!

i
Rate This
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ On Οκτωβρίου 22, 2010 at 3:16 μμ

    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ……… Το τελείωσαν οι πρωτοκλασάτοι που ασπαστήκαν το νεοφιλελεύθερο αλλά και την πολιτική Αγυρτεία ενός άβουλου αρχηγού που σαφώς δεν έχει ουδεμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ αλλά ταυτόχρονα οφείλουμε να ομολογήσουμε και να του αναγνωρίσουμε ότι επιτέλεσε αγαθοεργία προς τους δημοκράτες ρομαντικούς των αγώνων και των ιδεολογικών συνθημάτων του κινήματος . Αγαθοεργία!!!!!!!……. και φυσικά του χρωστάμε ένα μεγάλο Εύγε διότι μας αποκάλυψε και το ΠΟΙΟΝ του συρφετού του που τους μοίρασε καρέκλες για να ασπαστούν τον ακροδεξιό προσανατολισμό του , την αποδομητική του τάση σε αξίες νοήματα ιδεολογίες ισότητα λαϊκή κυριαρχία κοινωνική δικαιοσύνη και τα συναφή που πρεσβεύουν την συνεκτική ιδεολογία του πάλε άλλοτε μεγάλου κινήματος με τον τίτλο ΠΑΣΟΚ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ !!!! ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ …. αυτό πέθανε όπως πέθαναν και οι αργυρώνητοι με υπουργικές ή κομματικές καρέκλες που σιωπούσαν στην λαίλαπα ΓΑΠ…………
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    Οι πολιτικάντηδες πρωτοκλασάτοι “τέλειωσαν” και αυτοί μαζί με τον τελειωμένο……… ΓΑΠ …
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

    • vasiliadis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 3:33 μμ

      Εδώ είναι η ευθύνη του ΛΑΟΥ του Κινήματος και της Κοινωνίας ολόκληρης.

      Να κάνει τους…«πρωτοκλασάτους» σκέτο…«κλασάτους»!

    • Πούπα Μομφεράτου On Οκτωβρίου 22, 2010 at 6:45 μμ

      +1000 στον Ορίζοντα !

      Μήν ξεχάσετε να βάλετε πάνω απο τον τάφο και μερικά λουλούδια, φθινοπωρινά κατα προτίμηση που να θυμίζουν τον Σεπτέμβρη……

  • iconology2009 On Οκτωβρίου 22, 2010 at 3:36 μμ

    Κι εγώ θα συμφωνήσω. Τόχω πεί από καιρό αυτό. Ο μεταστατικός καρκίνος του παπανδρείσμού έχει κτυπήσει όλα τα ζωτικά όργανα αυτού του κάποτε ρωμαλέου πολιτικού οργανισμού. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα τοξικό πολιτικό ζόμπι, ένα μόρφωμα εργαστηριακό των μυστικών γραφείων του Ιμπεριαλισμού. Είναι η χειρότερη εκδοχή πολιτικής που θα μπορούσε και ο πιό διεστραμμένος πολιτικός νούς να συλλάβει. Ακόμη και τώρα να φύγει ο τοξικός Παπανδρέου δεν θ’αφήσει πίσω του παρά ένα πτώμα που αλαζονικά θα καμώνεται το τζόβενο.Εχουν πιά τόσο πολύ εμπλακεί με το παπανδρεϊκό προδοτικό φαινόμενο ώστε δεν ξέρω πώς είναι δυνατό αύριομε αξιοπιστία να επικαλεστούν κάθαρση στο κόμμα. Τους βλέπεις εκεί στη πρώτη σειρά και χειροκροτούν τον ανοιακό γόνο στις όποιες παπαριές διατυπώνει και θάρθουν αύριο και να τον κρίνουν αρνητικά και να τον αντικαταστήσουν στην ηγεσία; Αστεία πράγματα. Αν κάποιοι επικαλούνται το πολιτικό τακτ το κάνουν με πολύ βολική υστεροβουλία.
    Πάρτε γιά παράδειγμα τον παντός καιρού Δημαρά. Κατεβαίνει σαν γιαλαντζί αντιμνημονιακός χωρίς όμως νάχει το σθένος και τον ανδρισμό να ψηφίσει ενάντια στο μνημόνιο. Πέταξε ένα γυναικουλίστικο “παρών” και νομίζει ότι καθάρισε συνειδησιακά. Και μέχρι τώρα δεν έχει εκφράσει ούτε μιά στιγμή έστω μία επιφύλαξη-έστω μιά!-γιά την ηγεσία του σημερινού ΠΑΣΟΚ, την προδοτική ηγεσία που οδήγησε στο μνημόνιο και με πράξεις και με παραλείψεις ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΤΙΚΕΣ.Κουτοπονηριές ανάλαφρης αγωνιστικότητας δεν πείθουν κανένα. Τα ψηφοδέλτια του είναι τίγκα στους παπανδρεόφιλους, που κι αυτούς δεν τους περισσεύει μιά σταλιά κριτικής γιά τον Μνημονιοκράτη Παπανδρέου.Συμφωνώ λοιπόν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο.Μπορεί και νάναι κάποιου είδους ειρωνία της Ιστορίας:Παπανδρέου τόφτιαξε, Παπανδρέου το διέλευσε. Κτήμα τους ήταν ό,τι θέλαν το κάναν!

  • populardemocracy On Οκτωβρίου 22, 2010 at 3:46 μμ

    Το πασοκ γεννηθηκε απο το ΠΑΚ , μια ομαδα αντιστασιακων δημοκρατικων πολιτων που αρνηθηκε να υποταχθει στην λογικη της ξενοφερτης χουντας της ΣΙΑ στην δεκαετια του 60 η οποια στοχευε στο να χρησιμοποιηθει η Ελλαδα σαν Χωρα ανεφοδιασμου του ισραηλινου στρατου στον πολεμο των 6 ημερων κατα της Αιγυπτου…
    Το 1974 , ο ιδρυτης του , Ανδρεας Γεωργιου Παπανδρεου , διωγμενος απο την χουντα του Μεταξα, στην δεκαετια του 30 απο την Ελλαδα , απεφυγε την θανατικη ποινη , κατοπιν προσωπικης παρεμβασης του Προεδρου των ΗΠΑ Ρουσβελντ , που ζητησε ο πατερας του , ηγετης αργοτερα της Ενωσης Κεντρου , και παππους του σημερινου πρωθυπουργου , ενω επεστρεψε στην δεκαετια του 50 , σαν ειδικος απεσταλμενος των ΗΠΑ κατοπιν αιτηματος του Καραμανλη , για θεματα αναπτυξης .
    Ειναι προφανες οτι ολα τα προσωπα που συντελεσαν στην δημιουργια του δημοκρατικου περιβαλλοντος , μεσα απο το οποιο γαλουχηθηκε ο σοσιαλισμος στην Ελλαδα , αφορουν βασικα την ιδια οικογενεια και σιγουρα το αενανον τοπιο του δικομματισμου.
    Παπους , πατερας και εγγονος Παπανδρεου , , θειος και ανηψιος Καραμανλης , υπηρξαν πρωταγωνιστες ιστορικων κυκλων ,
    που δεν εχουν κανενα κοινο σημειο αναμεσα τους .
    Οι ΗΠΑ της δεκαετιας του 30 , που γνωρισε την χρεωκοπια της οικονομιας του καπιταλιστικου συστηματος , μοιαζει σαφως περισσοτερο με την σημερινη παγκοσμιοποιηση .
    Η παρενθεση του πασοκ και του Ανδρεα , επρεπε να ειχε κλεισει απο την εποχη που εκλεισε τα ματια του , για να προστευθει το κυρος του και το σημαντικοτατο εργο , που επιτελεστηκε στα χρονια της μεταπολιτευσης στην Ελλαδα .
    Οι εικονες στο Ωνασειο και οσα επακολουθησαν αργοτερα , με την ανακηρυξη του σιμητη σαν προεδρου του κινηματος και το συνεχες κομπλεξ του ΓΑΠ , για να μην χρεωθει ιστορικα την διαλυση του κινηματος , ειναι λαθη πολιτικα της ανωριμοτητας που σε καθε αλλο ανθρωπο θα ειχε σαφως αιτιολογηθει , αλλα οχι στον εγγονο και γυιο πρωθυπουργων , με την μεγαλυτερη λαικη υποστηριξη στην ελλαδα τα τελευταια 60 χρονια !
    Ο γυιος του, ΓΑΠ , οτι κι αν κανει , θα κουβαλαει πανω του την ρετσινια του αποτυχημενου , αν δεν καταφερει να ανοιξει ενα νεο κεφαλαιο ελληνικης ιστοριας , στο οποιο δεν θα υπαρχει μεν το πασοκ , αλλα θα εχουν διασωθει τα λαικα κεκτημενα της σοσιαλιστικης ελλαδας , απαλλαγμενα απο τα μειονεκτήματα της , οπως η συντεχνιακη αντιληψη της πολιτικης , η αλαζονια , η δαπλοκη , ο χρηματισμος και η διαφθορα των στελεχων του, που υπηρετησαν το κρατος, προτασοντας συστηματικα τα συντεχνιακα και κομματικα συμφεροντα τους απο αυτα του κυριαρχου λαου , στον οποιο απευθυνθηκε ο ΓΑΠ και το 2004 και το 2007 και το 2009 για να τον αφησει να υλοποησει τα οραματα του λαου μας για το περασμα στην 3 φαση της δημοκρατικης ολοκληρωσης μας σαν εθνος, που ειναι η πραγματικη δημοκρατια .
    γιατι μια λεξη απο μονη της δεν αρκει για να φερει την ανατροπη ενος συστηματος ραγιαδισμου , που ουδεις πολιτικος μεχρι σημερα καταφερε να ανατρεψει στην Ελλαδα .
    ο λογος ειναι προφανης και απτεται ουσιαστικα της νοοτροπιας του λαου μας να μην εμπιστευεται το κρατος και τους πολιτικους του με αποτελεσμα να προσπαθει να λαδωσει και να ζηταει ρουσφετια και διορισμους απο το παραθυρο με ανταλλαγμα την ψηφο του , μια συμπεριφορα που ανατρεπει οποιον πολιτικο τολμησε μεχρι σημερα να την αμφισβητησει .
    Ειανι προφανες λοιπον οτι η δεδηλωμενη χρεωκοπια μας , βαζει απο μονη της τελος σε μια περιοδο της ελληνικης ιστοριας και η συνεχεια της δεν μπορει , παρα να αρχιζει απο ενα νεο κοινωνικο συμβολαιο με τον λαο μας.
    Με την εγγυση του ΔΝΤ , σαν οργανο παγκοσμιας χρηματιστηριακης υποστηριξης , για απειλες απο την αγορα χρηματος των τραπεζων αναπτυξης που εισχωρησαν στην Ελλαδα τα χρονια της υποτελειας στο ολιγαρχκο κεφαλαιο που υπηρετησαν σιμτης και καραμανλης , πλαστογραφοντας τα οικονομικα στοιχεια της Χωρας με την συμβουλη τους , πρεπει τωρα πλεον να βαλει πορεια για κοινωνικη απελευθερωση του λαου μας , απο πρακτικες και αντιληψεις του ρολου του πολιτη απεναντι στο κρατος που αν δεν διαλυσει το πασοκ δεν θα φτασει ποτε στον λαο για να τις αφομειωσει σαν αξιες που θα τον βγαλουν απο την χρεωκοπια .

    • varanus komodoensis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 4:37 μμ

      μα το π.α.κ. αποτελουνταν απο πρακτορες της ΣΙΑ επι το πλειστον.παλι ψεμματακια λες βρε παριζιανακο;ο γ.παπαδοπουλος δεν παραχωρησε τη βαση της σουδας στον πολεμο του γιομ-κιπουρ.αυτο αριστεροαναρχα ανθελληνα γιατι δεν το λες;

      • populardemocracy On Οκτωβρίου 22, 2010 at 4:41 μμ

        μηπως το παραχωρησε τοτε ο Ανδρεας απο τον Καναδα η ο γυιος του ?

        • varanus komodoensis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 4:49 μμ

          αναφερεται πουθενα στην ιστορια οτι ο γ.παπαδοπουλος παρεχωρησε τη βαση της σουδας στους εβραιους;

        • varanus komodoensis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 4:54 μμ

          Ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ είχε και την ελληνική του παράμετρο. Ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος αρνήθηκε να επιτρέψει την προσγείωση αμερικανικών αεροπλάνων στα αεροδρόμια Ελευσίνας και Σούδας, τα οποία θα λάμβαναν μέρος στις επιχειρήσεις στο πλευρό των Ισραηλινών. Η άρνησή του να ικανοποιήσει το αμερικανικό αίτημα ίσως να συνέβαλε και στην πτώση του από τον Δημήτριο Ιωαννίδη στις 25 Νοεμβρίου 1973.

          αυτα κανελλοπουλε,για να θυμουνται οι παλαιοι και για να μαθαινουνε οι νεοι…

          • populardemocracy On Οκτωβρίου 22, 2010 at 5:01 μμ

            εισαι η αγαθος η κακοπιστος …
            δεν αρνηθηκε ο παπαδοπουλος αλλα ο περηφανος κρητικος λαος που ποτε δεν ξεκρεμασε τις φωτογραφιες του Βενιζελου του πργματικου εννοω φυσικα και του Παπανδρεου απο τα μαγαζια τους ..
            Η βαση της Σουδας ομως με εντολη του Παπαδοπουλου χρησιμοποιηθηκε σαν βαση ανεφοδιασμου στον αερα για τα καταδιωκτικα των Εβραιων , απο αμερικανικα εφοδιαστικα Β52!!!!!!!!!!!!!!

      • Πούπα Μομφεράτου On Οκτωβρίου 22, 2010 at 7:00 μμ

        “Το ΠΑΚ αποτελούνταν απο πράκτορες της ΣΙΑ”

        Να υποθέσω κύριε βαράτε με και άς κλαίω, ότι είσασταν μέλος της ΣΙΑ και το ξέρετε απο μέσα ?????

        ή να υποθέσω ότι σας τόπε ο χούντας παπαδόπουλος και πρέπει να γίνει αποδεκτό σάν θέσφατο ????

        Τί άλλο θα ακούσω εδώ μέσα…..

        • varanus komodoensis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 8:08 μμ

          εσυ οτι και να υποθεσεις παραμενεις μια ταλαιπωρη αριστεριστρια η οποια επισημαινει τα λαθη των κυβερνησεων αλλα παλι τις επικροτει με την ψηφο της.

        • varanus komodoensis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 8:10 μμ

          πουπα πουπα παραπουπα τζουμ ταρατατζουμ εισαι και οτι να’ναι…με ποιανου τα μυστικα κονδυλια ιδρυθηκε το σοσιαλφασιστικο κομμα του ηλίου του πρασίνου κυρα πουπα-παραπουπα;

  • varanus komodoensis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 4:29 μμ

    “”"”Ο μεταστατικός καρκίνος του παπανδρείσμού έχει κτυπήσει όλα τα ζωτικά όργανα αυτού του κάποτε ρωμαλέου πολιτικού οργανισμού.”"”"

    καλα ε; η μακακια παει συννεφο βλεπω..ποιου “ρωμαλεου πολιτικου οργανισμου” βρε αμπλαουμπλα; ε αμπλαουμπλα αρες μαρες κουκουναρες..τελικα, γουσταρεις να σε πηδαν διχως σαλιο ε τσακαλε;

    • varanus komodoensis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 4:31 μμ

      ο..ρωμαλεος πολιτικος οργανισμος του iconology2009!!!!! το εθνοπροδοτικο πασοκ!!!!

  • varanus komodoensis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 5:08 μμ

    δεν ξερω τι ειμαι εγω, εσυ παντως εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ κακοπιστος. εσυ πως ξερεις τι εντολη εδωσε ο γ.παπαδοπουλος;τι εισουν τοτε; μελος της κυβερνησεως του; πρακτορας της ΚΥΠ; υψηλοβαθμος αξιωματικος; τι εισουν και πως το λες αυτο,υπο ποιαν ιδιοτητα;

  • fvasileiou On Οκτωβρίου 22, 2010 at 7:59 μμ

    Δεν είναι μόνο θέμα Πασόκ, αλλά και ΝΔ και αριστεράς. Είναι θέμα πολιτικού συστήματος συνολικά. Είναι βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια θα δημιουργηθούν νέες συνθέσεις και νέες συναινέσεις. Υπό αυτό το πρίσμα, η καταδίκη των κομματικών υποψηφίων στις προσεχείς εκλογές -και κυρίως των υποστηρικτών/απολογητών της πολιτικής ΓΑΠ-ΔΝΤ- είναι μια επαναστατική λαϊκή πράξη, που μπορεί να θέσει τα θεμέλια για ένα πιο υγιές εποικοδόμημα.

  • Orestios On Οκτωβρίου 22, 2010 at 8:04 μμ

    Κάντε την αλλαγή σας με τα απόβλητα της ΝΔ: Ντόρα, Μάνο, Αδριανόπουλο και Μητσοτάκη.
    Για τον σοσιαλισμό της μάσας τους.
    Κορόιδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: