Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

μη γίνεται τελικά αληθές.

Ο ΓΑΠ για λίγες ημέρες στην Ελλάδα για επαφές με Ιθαγενείς

Οταν -προχθές το μεσημέρι- στο κυβερνητικό επιτελείο έλαβαν νέα στοιχεία από κυλιόμενες έρευνες στην Αττική, σήμαναν συναγερμό στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, ειδικά στη Δυτική Αθήνα. Και αυτό γιατί, εκεί στις δυτικές συνοικίες, εντοπίζονται οι πιο επικίνδυνες «μαύρες τρύπες» για τον ίδιο. Τα στελέχη που συμμετείχαν στη σύσκεψη συμφώνησαν ότι πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει δράση ο πρωθυπουργός. Ετσι διοργανώσαν χθες ανοιχτή ομιλία προς τις χαμηλά κοινωνικά στρώματα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό και εκτός απροόπτου ο ΓΑΠ θα παραμείνει στην Ελλάδα για λίγες ημέρες θα έρθει σε επαφή με τους Ιθαγενείς. Θα παρακολουθήσει από κοντά και την δουλειά του Αντρίκου Παπανδρέου με τις τοπικές ΜΚΟ. Θα δοκιμάσει τοπικά προϊόντα και θα πει δυο τρεις λέξεις στην τοπική διάλεκτο και τα γνωστά.

Καθ’ όλη την περιοδεία του θα περιστοιχίζεται από ειδκές δυνάμεις και αστυνομικούς που έχουν εκπαιδευτεί να σταματούν τα γνωστά ΑΠΙΑ (Αγνωστου Προέλεσυης Ιπταμενα Αντικειμενα) από το να βρίσκουν στόχο .

i
Rate This
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.
One blogger likes this post

Σχόλια

  • arxisintaktis On Οκτωβρίου 22, 2010 at 1:10 μμ

    Τα είπες όλα!

  • Παναγιωτης Κανελλοπουλος On Οκτωβρίου 22, 2010 at 1:35 μμ

    ενα ακομα κακογουστο επαισχυντο , παραπληροφοριακο και κακοβουλο αρθρο , που δειχνει αν μη τι αλλο , την χαμηλη σταθμη πολιτικης αντιληψης της σοβαροτητας της καταστασης , που βαζει εδω καιενα χρονο σε κινδυνο ακομα και την σωματικη ακεραιοτητα του ανθρωπου που δεχθηκε να αναλαβει να οδηγησει αυτη την μπανανια , σε μια λυση διαφορετικη απο την σταση πληρωμων και την χρεωκοπια , στις οποιες την ειχαν προδιαγραψει οι προκατοχοι του !
    Ειναι ανηθικο , ανομο και επικινδυνο , στο ονομα του πασοκ , να ανακοινωνονται τοσο βδελυρα αρθρα που λερωνουν την συνειδηση των πολιτων που επισκεπτονται το μπλοκ , αφου αφηνεται σαφως η εντυπωση οτι ο ΓΑΠ διασκεδαζει εκει εξω …
    ειναι ανεντιμο για ολους μας , ειναι ανηθικο σαν τροπος αντιπολιτευσης , ποσο μαλλον εσωκομματικης ,ενω η πλειοψηφια του κομματος εχει επιλυσει με δημοκρατικο τροπο το ζητημα εξουσιας του κινηματος 3 φορες στο παρελθον !

Δεν υπάρχουν σχόλια: