Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο Όρκος του Βουλευτή αλλάζει…

Όπως είχε προβλέψει ο Μ. Ανδρουλάκης αν αποτύχει ο Παπανδρέου η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είναι ελληνική.



Σημερα οι γερμανοί ζητούν αλλαγή του συνάγματος με εισαγωγή οικονομικών όρων. Αυτό είναι η απόδειξη ότι ο Παπανδρέου και το μνημόνιο του ΑΠΟΤΥΧΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ

Βαθιά πεισμένοι ότι από το μαυσωλίο της Βουλής δεν βγει ούτε ενα ψήφισμα αντίδρασης, προσαρμόζουμε άμεσα στην νέα πραγματικότητα το όρκο του βουλευτή και προτείνουμε να αποσταλεί αυτό το κείμενο στην Καγκελαρία για έγκριση.

“Ich schwöre im Namen des Heiligen und wesensgleich und unteilbaren Dreieinigkeit treu zu sein das Mutterland und die demokratische Verfassung, die Verfassung zu gehorchen und Gesetze und die Entlastung gewissenhaft meine Aufgaben”

Κύριοι βουλευτές μην βουλεύεστε άλλο. Δεν υπάρχει λόγος, σε λίγο θα ψηφίζετε τις διαταγές της Μερκέλ.

i
Rate This
Quantcast
Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.
Be the first to like this post.

Σχόλια

  • ΣΩΤΗΡΗΣ On Ιανουαρίου 30, 2011 at 1:27 πμ

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,ΟΙ ΧΑΖΟΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΑ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ,ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ΑΝΔ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 89,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

    0
    0
    i
    Rate This
    Quantcast
    • Γιάννης Παπαϊωάννου On Ιανουαρίου 30, 2011 at 1:30 πμ

      Προτείνεις να ερθουν οι Γερμανοί να διώξουν τους Λακέδες του 74 λοιπόν.

      Αναρωτιέμαι πόσο άχρηστος λαός είμαστε τελικά

      1
      0
      i
      Rate This
      Quantcast
  • ψυχραιμια On Ιανουαρίου 30, 2011 at 2:12 πμ

    Oι Γερμανοι δεν ζητουν κατι που δεν επιβαλλουν και στον εαυτο τους.Βασει του γερμανικου συνταγματος απο το 2015 η χωρα οφειλει να εχει ισοσκελισμενο προυπολογισμο.
    Δεν ειναι παραλογο οποιος θελει να εχει κοινο νομισμα μαζι τους και μαλιστα ζητει βοηθεια να εχει και τους ιδιους ορους.
    Και δεν υπαρχει τιποτα παραλογο στον ισοσκελισμενο προυπολογισμο.Αν τον ειχαμε τα προηγουμενα 30 χρονια δεν θα ειχαμε σημερα προβλημα.
    Η προηγουμενη γενια εκανε και αποταμιευση και δεν ζουσε με πιστωτικες καρτες.Η Ελλαδα ζουσε με μια γιγαντιαια πιστωτικη καρτα και τωρα ζοριζεται.Με βαση τα στοιχεια του προυπολογισμου το 2013 θα εχουμε 2,5% του ΑΕΠ ελλειμμα και 8% πληρωμη τοκων δηλαδη 5,5% πρωτογενες πλεονασμα.Αν δεν ειχαμε τους τοκους θα ειχαμε 5,5% του ΑΕΠ παραπανω ανεση και τον ισοσκελισμενο προυπολογισμο που ζητουν οι Γερμανοι.
    Αλλα και τωρα ποσο δυσκολο ειναι να παμε απο το 2,5% στο 0% το 2015 οταν μαλιστα θα ελαφρυνθουν οι τοκοι με επιμηκυνσεις και επαναγορες σε ανταλλαγμα των ορων αυτων;
    Kαι γιατι αν φθασουμε στο 0% ελλειμμα να μη το διατηρησουμε εσαει;Τι το γερμανικο υπαρχει σε αυτο;
    Οι γονεις μας που εζησαν και γερμανικη κατοχη θα το εβρισκαν φυσιολογικο και ελληνικο.

    0
    0
    i
    Rate This
    Quantcast
    • Γιάννης Παπαϊωάννου On Ιανουαρίου 30, 2011 at 10:17 πμ

      Σίγουρα οι Γερμανοί δεν ζητούν κάτι που δεν επιβάλλουν και στον εαυτό τους. Και με το Ναζισμό έτσι έγινε.
      Δεν πιστεύω όμως ότι είσαι αφελής και πιστεύεις ότι αντιδρούμε για τα ισοσκελισμένα στοιχεία. Τα ισοσκελισμένα στοιχεία είναι υποχρέωση μας
      Η αλλαγή του συντάγματος είναι επίδειξη ισχύος.

      1
      0
      i
      Rate This
      Quantcast
      • Γαλαξιάρχης (ex Zaphod) On Ιανουαρίου 30, 2011 at 10:29 πμ

        Κι όμως τα ισοσκελισμένα στοιχεία είναι ένας ακόμη βρόχος σε μία τόσο εκτεθειμένη οικονομία, με προσδεδεμένο νόμισμα και με παραγωγικότητα που εκ των πραγμάτων (δεν είναι θέμα εργατικότητας) βρίσκεται σε τόση απόσταση από τις ισχυρές χώρες του βορρά.
        Την μπανανόφλουδα της ΟΝΕ την πατήσαμε κανονικότατα, εγκλωβίζοντας την ελληνική παραγωγή σε τροχιά απόκλισης λόγω νομίσματος. Όταν στριμώξεις το κράτος (ακόμη και το πιο “ηθικό”) με τέτοιους όρους υπογράφεις την αυτοκτονία σου.
        Πάμε ολοταχώς για το επόμενο οικονομικό έγκλημα.

        0
        0
        i
        Rate This
        Quantcast
      • ψυχραιμια On Ιανουαρίου 30, 2011 at 10:49 πμ

        O ναζισμος βασιζοταν σε ολοκληρη φυλετικη θεωρια και πραξη για ανωτερους και κατωτερους λαους.
        Εδω νομικα οι λαοι ειναι ισοι.Ας περιμενουμε να δουμε την τελικη συμφωνια γιατι πολλα λεγονται.Αν ηταν σιγουρες οι εκλογες δεν θα εβγαινε μολις χθες ο Γιωργος να πει εκλογες το 2013.

        0
        0
        i
        Rate This
        Quantcast
        • iconology2009 On Ιανουαρίου 30, 2011 at 11:02 πμ

          Ο ναζισμός-που είναι μια ιδεολογία κυριαρχίας της δύναμης-αναπροσαρμόζεται:υιοθετεί πιο κομψές διατυπώσεις, ελίσσεται(η χάρη της δύναμης!) ανάμεσα στις φαινομενικά δύσκολες ατραπούς της νομικής(και καλά!)ισότητας.Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς, είτε δηλαδή με φωτιά και με τσεκούρι, είτε με πολιτικά σημαίνον θωπευτικό χτύπημα της Μέρκελ στη πλάτη του Παπανδρέου, η ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ και ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ.

          0
          0
          i
          Rate This
          Quantcast
        • Γιάννης Παπαϊωάννου On Ιανουαρίου 30, 2011 at 11:31 πμ

          Ευχαριστω ψυχραιμια! μου εδωσες μια ιδεα

          0
          0
          i
          Rate This
          Quantcast
    • katsiko35 On Ιανουαρίου 30, 2011 at 11:42 πμ

      και τι σημαινει αυτό??? δηλαδή λεσ οτι το 21 για παράδειγμα ή μαλλον λιγα χρονια μετα΄οταν έδωσαν το δάνειο οι Αγγλοι θα έπρεπενα βαζαμε τα αντιστοιχα γαι την εποχή στο σύνταγμα΄μασ??!
      μπράβο ρε παιδιά. Και οι αμερικάνοι έχουν αλλο σύνταγμα και οι γαλλοι κλπ κλπ κλπ. αφου αυτοί βαζουν διάφορα στο σύταγμά σους ασ βζαζουμε και μεισ τα αντίστοιχα μιας και τους χρωσταμε. Εξαλλου δεν θα κανουμε τιποτα διαφορετικό από αυτό που κανουν οι ίδιοι! ξανανμπράβο!
      Α, και να μην ξεχναμε και τους Κινέζους, Ετσι, παιδια??

      0
      0
      i
      Rate This
      Quantcast
  • Panoptis On Ιανουαρίου 30, 2011 at 8:08 πμ

    Ε, αφού το είπε ο Μίμης έτσι θα είναι.
    Είναι δυνατόν να λέει μ@λ@κίες ο μέγας Μίμης Ανδρουλάκης;

    0
    0
    i
    Rate This
    Quantcast
  • iconology2009 On Ιανουαρίου 30, 2011 at 10:47 πμ

    Ανδρουλάκης: μια ζωή ιλαρός και γελοίος. Εχει την καταπληκτική εξυπνάδα του…μετά Χριστόν προφήτη! Απόδειξη; Λέει ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είναι ελληνική, ξεχνώντας ότι είναι η παρούσα που είναι πολυμορφικά ξένη. Εν παση περιπτώσει αυτή η συνταγματική υπόδειξη είναι η επιτομή αυτού που ονομάζω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ και μ’αυτή την έννοια ευσταθεί απόλυτανα αποκαλείται αυτή η κυβέρνηση Τσολάκογλου(με την έννοια ότι κι εκείνη του ’41 θα μπορούσε αναδρομικά πολύ εύκολα να αποκαλούνταν κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου). Η συνταγματική αυτή παρέμβαση-που είναι απίστευτης οξύτητας παρεμβολή στον βαθύτερο πυρήνα της έννοιας της ανεξαρτησίας ενός κράτους, που εκ των πραγμάτων την ΚΑΤΑΛΥΕΙ και μάλιστα χωρίς να πέσει ούτε καν μια μπαταριά για την τιμή των όπλων βρε αδελφέ-δείχνει, αν υιοθετηθεί ότι φτάσαμε πια στο έσχατο και αθλιότερο όριο απαξίωσης σαν λαός και σαν έθνος! Τί απολογία θα προσφέρει η γενιά μας στις επόμενες; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ. Τελειώσαμε.

    0
    0
    i
    Rate This
    Quantcast
  • populardemocracy On Ιανουαρίου 30, 2011 at 11:14 πμ

    πως να ισοσκελιστει ισοτιμα ο προυπολογισμος , αναμεσα στον προμηθευτη και τοκογλυφο και τον εμπορακο παραθεριστικων υπηρεσιων ενος διμηνου που οτι καταναλωνει τους υπολοιπους 10 μηνες πρεπει να συνεχιζει να το δανειζεται ?

    0
    0
    i
    Rate This
    Quantcast

Δεν υπάρχουν σχόλια: