Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Αποδρούν μέσω Συντάγματος: "Ναι, θέλουμε 180 για εκχώρηση κυριαρχίας"!

Απόδραση μέσω εκλογών για την λιγότερο "ελληνόψυχη" κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος: Ζητούν 180 ψήφους στην Βουλή για να δώσουν την εθνική κυριαρχία στους Γερμανούς και τους "γερμανόφωνους" της Ευρώπης και είχε βέβαιο δεν πρόκειται να τους πάρουν. Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πάνε καν σε ψηφοφορία, αλλά για....
"οικονομία χρόνου" θα πάνε κατ'εύθείαν σε εκλογές.

«Ο κύβος ερρίφθη» από τον Ε.Βενιζέλο, καθώς ελήφθη το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες και το οποίο αναπαρήγαγε χθες το defencenet.gr: Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, έστω δήθεν στο όνομα της «ευρωπαΪκής ολοκλήρωσης» όπως προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας από το 1975, απαιτεί τα 3/5 της Βουλής δηλαδή 180 ψήφους Ελλήγνων βουλευτών σε διαφορετική περίπτωση είναι παράνομη και αν το επιχειρήσει μια κυβέρνηση οδηγείται στο εδώλιο.

Κατόπιν αυτής της πραγματικότητας η κυβέρνηση που «φλερτάριζε» με τους 150+1 αποφάσισε να πάει την σύμβαση στην Βουλή και να ζητήσει 180 βουλευτές να το ψηφίσουν!

Πρακτικά ζητεί και από τη Ν.Δ. να το ψηφίσει. Η ώρα για το μεγάλο «ΝΑΙ ή το μεγάλο «ΟΧΙ» γισα τον Αντώνη Σαμαρά ήρθε και συμπίπτει με την επέτειο τηε 28ης Οκτωβρίου.

Χωρίς να έχουμε καμία ιδιαίτερη ενημέρωση για το θέμα και χωρίς να θέλουμε να προκαταλάβουμε τυο οτιδήποτε, θεωρούμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα σταθεί εκεί που η Ιστορία τοποθετεί τους σημαντικούς Έλληνες: «Καλύτερα πεινασμένος παρά ταπεινωμένος», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και δεν νομίζουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να σταθεί έστω ένα βήμα πίσω από αυτή την εθνική γραμμή.

Σε τελική ανάλυση ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αυτός που είπε το μεγάλο «ΟΧΙ» στο Μνημόνιο όταν ο Γ.Καρατζαφέρης είχε πει «ναι».

Το φιλμ των δραματικών γεγονότων σε ότι αφορά τους 180 βουλευτές έχει ως εξής: . Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στο MEGA, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον ενημέρωσε πως η νέα συμφωνία θα περάσει από τη Βουλή με 180 ψήφους, ο υπουργός Οικονομικών από τις Βρυξέλλες επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η κυβέρνηση προτίθεται να ζητήσει την υπερψήφιση του σχήματος που θα διαμορφωθεί, ως προς την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους, με αυξημένη πλειοψηφία, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, δήλωσε τα εξής:

«Ενημέρωσα, κατ’ εντολήν του Πρωθυπουργού, τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα πάντα: Για το διαπραγματευτικό πλαίσιο, τους βασικούς αριθμούς, τα κρίσιμα ερωτήματα, τις προτεραιότητες, τους κινδύνους.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ως εκ τούτου να ψηφίζονται ει δυνατόν στη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία, όχι επειδή αυτό είναι νομικά αναγκαίο, αλλά γιατί αυτό είναι εθνικά επιβεβλημένο και πολιτικά υπεύθυνο».

Φαίνεται ότι και οι ίδιοι οι γαλλογερμανοί θέλουν ξεκαθαρισμένες απαντήσεις. Και θα τις έχουν…

Να δούμε και το άρθρο του Συντάγματος που αναγκάζει την κυβέρνηση να πάει σε εκλογές, αφού θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα συγκεντρώσει 180 ψύφους στην Βουλή για να υπάρχει αποδοχή της γερμανικής πρότασης για ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από επιτρόπους:

Άρθρο 28
1. Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. Η εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

3. Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

Ερμηνευτική δήλωση: Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4014/21 Σεπτεμβρίου 2011
Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστη−
ριοτήτων, ρύθμιση ΑΥΘΑΙΡΈΤΩΝ σε συνάρτηση
με δημιουργία περιβαλλοντικού ισοζυγίου και
άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Πε−
ριβάλλοντος,

Άρθρο 29
Λοιπές διατάξεις
Παράγραφος 5.ii.1-5

ii. Το άρθρο 3 του ν. 3512/2006 (Α΄ 264) αντικαθίσταται
ως εξής:
«1. Σε τμήμα του δημόσιου ακινήτου (Α.Β.Κ. 46) που
περιλαμβάνεται στο Ο.Τ. 25 της περιοχής «Βοτανικού»
του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Αθη-
ναίων, συνολικής έκτασης 850 τ.μ., όπως εμφαίνεται στο
σχετικό πρωτότυπο κτηματογραφικό διάγραμμα εφαρ-
μογής (δύο πινακίδες) σε κλίμακα 1:1.000, που θεωρήθη-
κε από την Προϊσταμένη Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχε-
δίου Αθήνας με την από 23.3.2011 πράξη της και που α-
ντίτυπό του σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύεται με τον πα-
ρόντα νόμο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εντός
του κόκκινου περιγράμματος που φαίνεται στο ίδιο διά-
γραμμα με στοιχεία Α΄ Β΄ Γ΄ Δ΄ Ε΄ Ζ΄ Η΄ Θ΄ Ι΄ Κ΄ Λ΄ Μ΄
Ν΄ Ξ΄ Ο΄ Α΄, επιτρέπεται η εγκατάσταση και κατασκευή
***Τ Ε Μ Έ Ν Ο Υ Σ*** , περιλαμβανομένων και των απαραίτητων κτη-
ρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.)
μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστά-
μενων κτηρίων.
...
Ανώνυμος είπε...

Απλό,,, αντε στο καλό ...
Ανώνυμος είπε...

game is over
Stylianos-ohara.gr είπε...

Eκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Οι γερμανικές πολεμικές οφειλές διέξοδος στην ελληνική κρίση;" πραγματοποιείται στο θέατρο ΒΕΑΚΗ (Στουρνάρη 32 και Πατησίων, Πολυτεχνείο), τη...
Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, με κεντρικό σύνθημα "Δεν χρωστάμε, μας χρωστάνε" και με αιχμή του δόρατος την πλήρη αποτυχία της πολιτικής που εφαρμόζουν επί σειρά ετών οι ελληνικές κυβερνήσεις, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο εξάρτησης, ύφεσης, υπερχρέωσης και αντιλαϊκών μέτρων. Αποκορύφωμα αυτής της πρακτικής αποτελεί σαφώς η παρούσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: εκπρόσωπος της ξενοδουλείας και εκτελεστής της Τρόικας!

Όπως αναφέρουν -μεταξύ άλλων- οι διοργανωτές της εκδήλωσης στο κείμενο της πρόσκλησης:

"Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το ύψος των πολεμικών οφειλών της Γερμανίας στην Ελλάδα (κατοχικό δάνειο, πολεμικές επανορθώσεις) είναι τουλάχιστον εκατόν εξήντα δύο (162) δισ. ευρώ, άτοκα! Συμψηφιζόμενο λογιστικά με το τρέχον (ανεπιβεβαίωτο) δημοσιονομικό χρέος, ανακουφίζει την οικονομία μας και εκτονώνει σταθεροποιητικά τη δημοσιονομική κρίση στην ευρωζώνη, ενώ η ένταξή του στον προϋπολογισμό της Γερμανίας γίνεται εύκολα ανεκτή, σε κατανομή 30-40 ετών".

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι: Λευτέρης Βερυβάκης, Στέφανος Ληναίος, Γιώργος Καραμπελιάς, ενώ θα παρέμβουν οι: Π. Γεννηματάς, Θ. Δάλμαρης, Γ. Καισάριος, Γ. Κόκκας, Π. Κρητικός, Ι. Μαύρος, Μ. Μηλιαράκης, Ν. Μπινιάρης, Σ. Σμυρλής.

defencenet.gr





"Μαύρο" βλέπει το μέλλον της ευρωζώνης συνολικά ο Νουριέλ Ρουμπινί. "Ο κίνδυνος ανεξέλεγκτης κρίσης στην ευρωζώνη, ακόμα και διάλυσής της, βρίσκεται πλέον στο 60%, ακόμα και αν το EFSF μπορέσει να προστατέψει την Ιταλία και την Ισπανία για έναν χρόνο", προέβλεψε σήμερα ο διάσημος οικονομολόγος-καταστροφολόγος, Νουριέλ Ρουμπινί.

Όπως έγραφε σε μηνύματά του στο Twitter, η χρηματοοικονομική μηχανή από μόνη της -δηλαδή το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η μόχλευση του EFSF- δεν θα σώσει την ευρωζώνη και ότι χρειάζεται σύντομα να αποκατασταθεί η ανάπτυξη του ΑΕΠ.

Σύμφωνα με τον κ. Roubini, για να αποκατασταθεί η ανάπτυξη της ευρωζώνης η ΕΚΤ πρέπει να μειωθεί το ευρωπαϊκό επιτόκιο στο 0% και το ευρώ να υποχωρήσει σε ισοτιμία 1 προς 1 με το δολάριο.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΣ είπε...

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΨΕΥΤΗ
ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΑΣΧΕΤΕ
ΤΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΩ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΣΟΥΝ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΤΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣYΜΒΕΙ ΓΙΑTI ΔΕΝ ΣΙΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΣAI ΨΕΥΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΙΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ κ ΑΞΙΟΤΙΜΕ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΕΛΑΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΥΨΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΦΕΔΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΥΣΧΙΕΙ
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ κουφαλες βουλευτες του ΠΑΣΟΚ ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ την κατοχη της πατριδας μας απο τον ευρωγερμανικο ζυγο??Ως εδω και μη παρεκει ,αν κανετε αυτο το εγκλημα ενα αορατο χερι θα σας κυνηγα οπου και να βρεθειτε..ασε τον βενιζελο να ελπιζει οτι μπορει να παρει 180 μαζι και καποιους δοσιλογους της ΝΔ..ειμαι σιγουρος οτι τωρα οι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ θα αντισταθουν σθεναρα και θα εξοστρακισουν τους τιποτενιους αρχηγισκους τους που οδηγουν ενα εθνος στον ολεθρο και θελουν να μας πεισουν οτι η σταση πληρωμων του χρεους θα ειναι χειροτερη απο αυτο που ερχεται απο τις νεες δυναμεις κατοχης..πρεπει απο αυριο κιολας να αποκλεισθουν ολες οι προσβασεις προς το μεγαλο εγκλημα της προδοσιας με μειοψηφικη βουλευτικη νομιμοφανεια.
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!!!
ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕ 300 ΨΗΦΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΞΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ
Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ήταν Ευρωγερμανοι ! - Είναι όμως Εβραίοι.
Ανώνυμος είπε...

τι θα κανουνε? μην τα πιστευετε, νομιζετε θα τους αφησουμε?
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ?

ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ
ΘΑ ΤΟΥΣ *******
ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ
ΔΩΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ
ΠΟΥΝΑΙ Τ ******* ΜΟΥ
ΤΑ ΔΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ,
ΤΑ ΄ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙΑ΄.
ΠΡΕΠΕΙ
Ή ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.
Ή ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΛΟΥΛΟΣ!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΔΕΛΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,
ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
ΔΕΝ Ξ Ε Κ Ο Λ Α Ν Ε ΜΕ
ΤΙΠΟΤΕ!
michael είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑ ΜΑΛΑΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: