Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Εκχώρηση κυριαρχίας χωρίς 180 ψήφους στην Βουλή = Εδώλιο!

Με αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία, οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο οι Γάλλοι, μας υπόσχονται απλά... παραμονή στην ευρωζώνη.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται πλήρως η προβλέψη και η θέση που είχαμε λάβει πριν από δύο εβδομάδες: Ότι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι παραμονή στο....
ευρώ, σημαίνει ότι θα γίνουν δούλοι στο τόπο τους.

Σημαίνει τέλος στην εθνική κυριαρχία (αυτά τα περί "απώλειας μέρους της εθνικής κυριαρχίας" θυμίζει το "ολίγον έγκυος"), ανάληψη της οικονομικής και συνεπώς όλης της διακυβέρνησης της χώρας από τους ξένους και βέβαια έπεται συνέχεια.

Ιστορικά ένα κράτος που έχει αποφασίσει από μόνο του να παραδοθεί σε μία ξένη δύναμη χάνει νομοτελειακά, αργά ή γρήγορα εδάφη και έλεγχο. Εκτός και αν νομίζει κάποιος ότι μια Ελλάδα της οποίας τον έλεγχο τον έχουν οι ξένοι θα μείνει ανέπαφη την στιγμή που η Τουρκία καραδοκεί.

Εκτός και αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ότι η Μέρκελ θα στείλει στρατό για να μας προστατέψει! Η άλλη λύση ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και αγώνας για να παρεμείνουμε στην ευρωζώνη. Και στην μία περίπτωση και στην άλλη η χώρα θα περάσει δύσκλες στιγμές.

Υπάρχει και η διέξοδος του εθνικού νομίσματος. Εδώ οι πολίτες θα επιλέξουν συν τω χρόνω. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα σε μία χώρα, αν οι πολίτες της δεν το επιθυμούν ή δεν αντιδρούν. Ούτε καν δικτατορία.

Πάντως η κυβέρνηση για να περάσει την συμφωνία εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας θα πρέπει να έχει πλειοψηφία 3/5 δηλαδή 180 βουλευτές. Οτιδήποτε άλλο (δηλαδή απόπειρά τους να περάσουν την συμφωνία με απόλυτη πλειοψηφία 151 ψήφων, τους καθίζει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με κατηγορίες ανάλογες με αυτές των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου.

Η ώρα της απόφασης έφτασε. Οι Γαλλογερμανοί προτείνουν για την ακρίβεια επιβάλουν "κούρεμα" του χρέους άνω του 50%. αυτό σημαίνει καταστροφή σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ και βέβαια απαιτούν πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το τέλος του 2012.

Θα μας δανείζουν μόνο για τους τόκους των παλαιών δανείων. Η Ελλάδα θα πρέπει να βγάζει αρκετά για να πληρώνει τα έξοδά της και να μειώνει και το κεφάλαιο των δανείων! Επίσης διορία εννέα μήνες στις τράπεζες να βρουν κεφάλαια και μετά στήριξη από τα κράτη ή το EFSF.

Τα λεφτά που θα χάσουν οι τράπεζες, υπόσχονται ότι θα τους τα δώσουν πίσω μέσω των ιδιωτικοποιήσεων. Δηλαδή το 50 ή 60% του χρέους θα το δώσουμε πίσω με εθνικό πλούτο...

Αυτό το θεωρούν καλή και εθνικά συμφέρουσα συμφωνία;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να μας κυβερνήσουν γερμανοί και γάλλοι. Τέρμα οι ******* περί εθνικής κυριαρχίας. Είδαμε τι την κάναμε τόσα χρόνια την γαμημένη εθνική κυριαρχία: κομματικούς στρατούς, ρουσφέτια και διαπλοκές. Οπότε...γαμήστε με με την εθνική σας κυριαρχία...
Ανώνυμος είπε...

Όλος ο καυγάς είναι, το ******* που θα φας 1:58, να το φας από Έλληνα...
Γιατί έτσι όπως πάει, θα το τρως (μέχρι να λιώσεις) από τους σωτήρες (σου), Γερμανούς, Γάλλους κλπ.
Εκτός.... κι αν τα Ελληνικά παλαμάρια απλά τα βαρέθηκες !!!

Άντε τότε σ'αυτούς κι άσε μας στον αγώνα μας.
ΩΔΗ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Π. είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,
ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ...

ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΣΕΝΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΡΑΝΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ,
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΧΑΒΑΛΕ...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΚΟΛΟΠΑΡΙΖΙΑΝΕΣ,
ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝΕ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΑΓΑΝΕΣ...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΒΡΙΖΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ ΑΛΑΝΙ,
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΓΙΩΡΓΕΝΑ ΕΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΛΙΑΝΗ...

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ,
ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ...

ΕΣΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕΓΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ,
ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΘΑΝΕΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ..

ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,
ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ...

ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ,
ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΕΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ...

ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,
ΠΩΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΓΥΨΟ ΠΑΛΙ,
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ...
Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ........
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ............
ΩΔΗ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Π. είπε...

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ,
ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ,
ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...

ΜΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΜΙ ΙΩΑΝΙΔΗ,
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ...
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ?ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ?ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ?ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ....ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΙΣΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ....ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕ******* ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΜΑ...ΚΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, εκείνοι οι στρατιωτικοί που έδωσαν όρκο να διαφυλάσσουν την ανεξαρτησία της πατρίδας, που είνα;;;;;
και για να μην παρεξηγηθώ,δεν προτείνω σε καμμια περίπτωση στρατιωτική χούντα,απλά αναρωτιέμαι αν τιμούν τον όρκο τους
Ανώνυμος είπε...

Το παραμυθι τελειωσε η κυβερνηση δεν μπορει και δεν ξερει να διαπραγματευθει,..οδρομος που χαραξε δεν εχει διεξοδο ..η κυβερνηση λοιπον απο σημερα ειναι ανυπαρκτη ..ο προεδρος της δημοκρατιας αν εχει καταλαβει τι συμβαινει ,και δεν θελει να παραδωσει την ελλαδα στους νεοναζι ..ας παρει τις αποφασεις του αμεσα ..σε αντιθετη περιπτωση η δικαστικη εξουσια πρεπει να υποδειξει τον τροπο διεξοδου και διακυβερνησης ..αν δεν οδηγηθουμε οπως ειναι το φυσικο σε εκλογες.
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΜΟΥ...Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ)ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ,ΟΙ ΕΝ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!
ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
Ανώνυμος είπε...

«Γιατί η ύβρις που περίσσεψε έθρεψε το στάχυ της άτης.
Απ΄ όπου θα θεριστούν οι θημωνιές του μεγάλου θρήνου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: