Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Αποδοκίμασαν βουλευτές στον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου

Oι βουλευτές που παρεβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη έγιναν και πάλι στόχος αποδικαμασιών.

Οι Κ.Γκιουλέκας, Γ.Ιωαννίδης, Π.Ψωμιάδης και Α.Τζιτζικώστας αποδοκιμάστηκαν από....
απλήρωτους απογραφείς που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την γ.γ. Μακεδονίας Θράκη

http://www.prionokordela.gr/

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. LINK ( http://zoidosia.blogspot.com/ ) KAI ( http://elpida-politeias.gr/home )
MacGyver είπε...

http://www.epam-hellas.gr
http://seisaxthia.blogspot.com/

Μάνος Κακλαμάνος & Δημήτρης Καζάκης Καθημερινά στις 12:30

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ,
ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ..!!!
Ανώνυμος είπε...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

ΣΤΟ FIMOTRO

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΑΓΡΙΕΣ AΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.
«Όχι» στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση, λέει η ΟΛΜΕ με διακήρυξή της, η οποία θα διαβαστεί στις σχολικές εορτές για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παράλληλα, καλεί τους εκπαιδευτικούς να φορέσουν, σε ένδειξη...διαμαρτυρίας, μαύρα περιβραχιόνια, κατά τις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, μέσω του διαδικτύου ομάδες ζητούν από τουςσυμμετέχοντες στις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις να μην απευθύνουν χαιρετισμό προς τους επισήμους, αλλά να στρέψουν το κεφάλι από την άλλη πλευρά.

«Πρέπει να ξανασηκωθούμε!
Πρέπει να βγούμε όλοι έξω.
Να πούμε ξανά ΟΧΙ!»

Αναφέρει στη διακήρυξή της η ΟΛΜΕ, τονίζοντας πως «σήμερα καλούμαστε να πούμε 'ΟΧΙ' στην εξαθλίωση, στην εκποίηση του εθνικού πλούτου, στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών, στην καταρράκωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στην κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων».
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;

ΤΟ ΠΑ.ΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΛΕΙ,Ο ΛΑΟΣ ΝΤΟΥΜΠΕΚΙ.
Ανώνυμος είπε...

Δεν πάνε στις παρελάσεις υφυπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Αρνούνται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να εκπροσωπήσουν το κόμμα και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος ζήτησε εγγράφως από βουλευτές να παραστούν σε παρελάσεις, αλλά «έφαγε» πόρτα, καθώς αρνήθηκαν επικαλούμενοι δικαιολογίες για προγραμματισμένες από καιρό…διακοπές κλπ (ένας εξ αυτών του είπε όμως ευθέως ότι δεν θέλει να πληρώσει τα σπασμένα για τον Γιώργο και τον Βαγγέλη…) Αν μάλιστα ισχύει ότι και μέλη της κυβέρνησης, κυρίως υφυπουργοί, αρνούνται να παρευρίσκονται στις παρελάσεις σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα, τότε οι τολμηροί υπουργοί θα είναι…μόνοι τους!

Οι τολμηροί είπαμε…
χα.χα.χα..πήραν γεύση
Ανώνυμος είπε...

Η επέτειος του «ΟΧΙ» στη χώρα του …Yes men

Kαι για να γίνω πιο ακριβοδίκαιος, όχι στη χώρα του yes men αλλά στη χώρα της δωσίλογης κυβέρνησης, των υποτελών ανδρείκελων… Δεν είναι η χώρα το πρόβλημα αλλά οι προδότες ταγοί της που με δόλο υφάρπαξαν την ψήφο του καλόπιστου λαού και τώρα επιλέγουν την διάλυση της από το να παραδώσουν αναίμακτα την εξουσία!!!

Γιατί είναι καθεστώς, γιατί κανένα καθεστώς δεν πέφτει αναίμακτα…
Αυτή η ηρωική χώρα λοιπόν ετοιμάζεται να γιορτάσει αύριο την επέτειο του ΟΧΙ με σκηνικό λίγο πολύ ανάλογο με εκείνο 70 χρόνια πριν, Με Γερμανούς, με δυνάμεις του άξονα (Τροϊκα) με δωσίλογους και σπιούνους… Όμως πάντα με έναν λαό που αντιστέκεται και που στο τέλος θα νικήσει.

Μέσα σ΄όλους λοιπόν τους εξευτελισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση στις κότες της αυλής της (τους βουλευτές της φυσικά) τους εξαναγκάζει αύριο να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο και δη στην εξέδρα των επισήμων…
Ε ρε γλέντια!!!

Και ξαφνικά οι παρελάσεις αποκτάνε άλλο ενδιαφέρον…
Μια κατάσταση τραγελαφική, όπου Έλληνες μαθητές, παιδία ανέργων, απολυμένων, οικονομικά κατεστραμμένων εμπόρων, παιδιά εξαθλιωμένων μισθωτών που είδαν το χαμόγελο να χάνεται από το οικογενειακό τραπέζι, θα παρελάσουν ενώπιον των υπευθύνων αυτής της κατάντιας τους και θα πρέπει να κλίνουν τιμής ένεκεν την κεφαλήν προς το μέρος της εξέδρας…

Δεν είμαι μάντης κακών αλλά θα συμβούλευα στους κυβερνητικούς παράγοντες να μην αποτολμήσουν να εκτεθούν έτσι σε απόσταση…βολής αν δεν θέλουν να μοιάζουν σαν αβγοφέτα πριν το τηγάνι.

Γιατί το κατοχικό σκηνικό που βιώνουμε έχει
( αλλοίμονο αν δεν είχε) και εθνική αντίσταση. Ίσως να λέγεται σήμερα κίνημα του δεν πληρώνω, κίνημα των αγανακτισμένων, κίνημα ανυπακοής, κίνημα της πλατείας, των γηπέδων, των καταλήψεων, των ταξιτζήδων, των οδοκαθαριστών, των εκπαιδευτικών των εργατών.

ΚΙΝΗΜΑ ΟΛΟΥ του ΛΑΟΥ θα το συνοψίσω…
11 εκατομμύρια απέναντι σε 154 νενέκους.
Που με τα σωστά τους θα στηθούν πάνω στις εξέδρες να χειροκροτήσουν και να χειροκροτηθούν…

Να αισθανθούν ρίγη εθνικής περηφάνιας που είναι απόγονοι των μαχητών του ΟΧΙ στον κατακτητή!!!

Τον ίδιον κατακτητή ενώπιον του οποίου αυτοί σήμερα κάνουν κωλοτούμπες άδοντας το yes men και το ja herr….
Δεν έχω τι άλλο να πω.

Προσμένω και γω όπως όλοι τη μέρα της… απελευθέρωσης.
Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα.
Όσο για το τι μέλει γενέσθαι κατά τη διάρκεια των παρελάσεων πανελληνίως νομίζω πως η ατάκα του Ρ. Χαραλαμπίδη με καλύπτει πλήρως…
(Ε, ρε γλέντια)..
Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜ.ΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ!!!

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΑΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!~!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

12:16 πηγαινε με τον κολλητο σου τον παγκαλο που τα φαγατε μαζυ και το τι θα κανει ο λαος με την πατριδα του και τη ζωη του ειναι δικη του δουλεια.12:46 με τετοιους φανατισμους που δεν ταιριαζουν με το ελληνικο πνευμα παρα με το βαρβαρικο,δεν σωζεται η πατριδα.χαμηλωσε τους τονους και σκεψου λογικα.
Ανώνυμος είπε...

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα υποδεχθούν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου την ερχόμενη Παρασκευή στον Άγιο Νικόλαο οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Η κινητοποίηση θα γίνει έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός στο Βαθύ του Αγ. Νικολάου. Ο πρωθυπουργός υπενθυμίζεται ότι θα βρεθεί στην Κρήτη για το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς . Η συγκέντρωση οργανώνεται από τα σωματεία εργαζομένων του Αγ. Νικολάου και θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα. Ως σημείο προσυγκέντρωσης έχει οριστεί η διασταύρωση της Εθνικής Οδού προς Βαθύ.Επισης οι ταξιτζηδες απο ηρακλειο ξεκινουν στις 12 το μεσημερι με προορισμο το ξενοδοχειο.
Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΗΣ..

ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ;;

ΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΕΙΡΘΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ..

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΝΘΙΜΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ..

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΛΑΤΣΟΚ..

ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ..

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ..

ΑΘΑΦΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ..

ΑΔΙΚΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ..

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ..

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ..

ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ..

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40 ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ..

ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΛΩΣΤΕ ΑΠΕΜΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ..

ΒΓΑΖΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙ.

ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΥΜΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ..

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΑΜΠΟΥ..

ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΛΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: