Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία!

Αναρτήθηκε από τον/την cretanpatriot στο 25/10/2011
 
 
 
 
 
 
8 Votes


Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών, (που λόγω Συνταγματικού κωλύματος φαίνονται οι Απόστρατοι) με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να παρατηθεί, διαφορετικά αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με τη βία από τον ίδιο…
τον λαό. Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι η χώρα βαίνει προς το χάος και ανεξέλεγκτες καταστάσεις ενδεχομένως να λάβουν χώρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
Με τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καταρρέει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της. Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών, αντιλαϊκών , αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της. 

Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών δεν διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Είναι ολοφάνερο ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι πλήρως αναξιόπιστοι. Οι προεκλογικές τους υποσχέσεις απέχουν πολύ πέραν των συνήθων ψευδών που είχε συνηθίσει να ανέχεται ο Λαός από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Με την καταστρεπτική πολιτική τους δεν σώζουν τη Χώρα από τη χρεοκοπία αλλά οδηγούν το Λαό στην εξαθλίωση.

Η Κυβέρνηση απέτυχε να κυβερνήσει τον τόπο προστατεύοντας τα συμφέροντα του Λαού. Οφείλει αμέσως να παραιτηθεί και η Χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές χωρίς τη συμμετοχή των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων τα οποία άμεσα πρέπει να διαλυθούν. Ο πολιτικός τους βίος τερματίσθηκε, Αν δεν το πράξουν μόνοι τους θα το πράξει βίαια ο Λαός. Και δεν πρόκειται μόνο περί του κυβερνώντος κόμματος αλλά όλων των κομμάτων. Αν έχουν την παραμικρή αίσθηση ευθύνης πρέπει σήμερα να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα. Αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του Λαού. Δεν τους απαλλάσσει σε τίποτα από τις ευθύνες τους επειδή δεν ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη. Έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες γιατί υπηρετούν το ίδιο ανθελληνικό και αντιλαϊκό σύστημα εξουσίας.

Η Χώρα βαίνει προς το χάος και τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι βέβαιο πως οι βουλευτές και τα κόμματα θα εξαφανισθούν όταν θα έρθει το τέλος αφού έχουν εξασφαλίσει τις καταθέσεις τους για τους ιδίους και τις οικογένειες τους. Αλλά ο Λαός θα τους αναζητήσει και από την οργή του δεν θα γλυτώσει κανείς.Τώρα είναι η ευκαιρία, όσοι βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και αισθάνονται Έλληνες, να παραιτηθούν άμεσα και να ωθήσουν την ανθελληνική Κυβέρνηση στην πτώση. Άλλως είναι συνένοχοί τους.

Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας, τους επισκέπτες της σελίδας μας να κινητοποιηθούν δυναμικά στους χώρους τους και να αξιώσουν την παραίτηση της Κυβέρνησης και διάλυση όλων των κομμάτων της Βουλής. Άμεση προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη συντακτικής Βουλής για να τεθεί τέλος στην άθλια μεταπολίτευση με την ψήφιση νέου Συντάγματος. Έλεγχος των υπευθύνων, καταδίκη και δήμευση των περιουσιών τους. Επιτέλους να σταματήσει η διαφθορά και να ανασχεθεί η κατρακύλα του Έθνους.

πηγή

14 Σχόλια to “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία!”

  1.  
     
     
     
     
     
    2 Votes
    Ο κύβος ερρίφθη! Πάμε σε εκλογές…
    ============================
    Οι πολιτικές πρωτοβουλίες που σύσσωμη ζητούσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ήρθαν. Όχι όμως από τον Πρωθυπουργό, αλλά από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέρρευσε στον Γιώργο Καρατζαφέρη το σχεδιασμό για ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης με 180 βουλευτές, βέβαιος ότι εκείνος δεν θα το κρατούσε για λογαριασμό του. Πόνταρε σωστά, γιατί ο αρχηγός του ΛΑΟΣ το ανακοίνωσε στο πανελλήνιο από τηλεοράσεως.
    Όταν στο Μαξίμου έφτασαν τα μαντάτα από αναστατωμένους δημοσιογράφους που ζητούσαν να μάθουν την κυβερνητική θέση στο θέμα, αναστατώθηκαν και διαβεβαίωναν ότι ο αντιπρόεδρος θα βγάλει διόρθωση.
    Πράγματι μετά τα δελτία των 8 ο κ. Βενιζέλος έκανε μια σχετική δήλωση στους δημοσιογράφους, όπου έλεγε τα εξής:
    «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ως εκ τούτου να ψηφίζονται ει δυνατόν στη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία, όχι επειδή αυτό είναι νομικά αναγκαίο, αλλά γιατί αυτό είναι εθνικά επιβεβλημένο και πολιτικά υπεύθυνο».
    Επιβεβαίωσε δηλαδή το 180.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας Παπανδρέου και Βενιζέλος συζήτησαν το χειρισμό του θέματος στις Βρυξέλλες, είναι εξαιρετικά αμφίβολο ωστόσο, ότι ο Πρωθυπουργός είχε δώσει πράσινο φως για 180 που σημαίνει εκλογές, αν καταψηφίσει η ΝΔ. Είναι επίσης αμφίβολο, ότι ήταν ενήμερος – το Μαξίμου σίγουρα δεν ήταν – πως ο Βενιζέλος θα το «μπουμπουνίσει».
    Ο αντιπρόεδρος όμως προχώρησε. Και από τη στιγμή που δεν υπήρξε καμιά επίσημη αντίδραση, με την κίνηση του αυτή δεσμεύει την κυβέρνηση σε πλειοψηφία 180 και μια κοινοβουλευτική διάρκεια άλλων δύο μηνών.
    Όπως είπε στον κ. Τσίπρα, η δανειακή σύμβαση θα ψηφιστεί τον επόμενο μήνα από τη βουλή. Αν η ΝΔ μείνει σταθερή στο «όχι» της, τότε θα στηθούν κάλπες τέσσερεις εβδομάδες το πολύ από την ψηφοφορία, δηλαδή τα Χριστούγεννα.
    • Ανώνυμος είπε

       
       
       
       
       
       
      1 Vote
      Αγγούρια Κάλπες. Piazza Μας έχεις πρήξει με τα σενάρια σου. Παπάρια εκλογές. Ο ΓΑΠ δεν φέυγει πριν εκτελέσει το σχέδιο και την Ελλάδα.
      capisco amico?
    • Ανώνυμος είπε

       
       
       
       
       
       
      1 Vote
      Πάντα καλά ενημερωμένος.Σε περιμένω κάτω, ειδάλλως θα τα πούμε σύντομα στα μέρη μας.Και σκέψου όμορφε αυτό που σου πρότεινα
    • Ανώνυμος είπε

       
       
       
       
       
       
      1 Vote
      ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΖΟΤΖΟΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ PIAZZA ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ.
      ΠΑΡ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ή ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ SMS ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.
      ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ!
  2. cretanpatriot είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote

  3. Ανώνυμος είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΛάΟΣ !!!!!!!!!!

  4. cretanpatriot είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Προσφυγή στο ΣτΕ για να κριθεί αντισυνταγματικό το χαράτσι στα ακίνητα!
    =========================================================
    24/10/2011 -
    Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της επιβολής του ειδικού τέλους στα ακίνητα κατέθεσαν το σωματείο «Έλληνες Φορολογούμενοι, μεμονωμένοι πολίτες, αλλά και μια εταιρεία επενδυτικής διαμεσολάβησης! Με την προσφυγή, ζητούν να κριθεί αντισυνταγματική η επιβολή του τέλους και μάλιστα προβάλλουν 10 συνταγματικές ενστάσεις και τρεις παραβάσεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).
    Μεταξύ αυτών, είναι η προσβολή του πυρήνα της ιδιοκτησίας, η εσφαλμένη επιλογή κριτηρίων για τη φοροδοτική ικανότητα κάθε πολίτη, η παράβαση της ελευθερίας των συναλλαγών και η προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που συνεπάγεται η οικονομική εξαθλίωση (με έμμεση δήμευση της ακίνητης περιουσίας, εξαναγκασμό πώλησής της κ.λπ.) στην οποία οδηγούν τα αλλεπάλληλα χαράτσια, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και προκαλώντας προβλήματα επιβίωσης.
    Παράλληλα ζητείται να γίνει «πρότυπη (πιλοτική) δίκη» στην Ολομέλεια του ΣτΕ, προκειμένου να κριθεί το συντομότερο δυνατό αν το χαράτσι είναι αντισυνταγματικό πριν οι πολίτες υποχρεωθούν να καταβάλουν τις προβλεπόμενες δόσεις ή πριν τους κοπεί το ρεύμα (σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής).
    Το αίτημα αναμένεται να γίνει δεκτό από 3μελή επιτροπή υπό τον πρόεδρο ΣτΕ Π. Πικραμμένο, έτσι ώστε να δοθεί κατευθυντήρια γραμμή και στα υπόλοιπα δικαστήρια για τις αναμενόμενες χιλιάδες προσφυγές κατά των λογαριασμών της ΔΕΗ.
  5. cretanpatriot είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Αλαλούμ με την πληρωμή της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς
    =======================================================
    24/10/2011 –
    Αλαλούμ γίνεται με την πληρωμή της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς, καθώς δεν έχουν τυπωθεί τα σχετικά ειδοποιητήρια για περίπου 1 εκατομμύριο φορολογούμενους! Συγκεκριμένα, λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων δεν μπόρεσε να τυπώσει και να αποστείλει τα ειδοποιητήρια, τα οποία επίσης δεν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ ώστε να μπορούν οι φορολογούμενοι να τα τυπώσουν μόνοι τους. Έτσι, ενώ η αρχική προθεσμία εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου, οι φορολογούμενοι για να πληρώσουν πρέπει είτε να βρουν το αποδεικτικό της πρώτης εξόφλησης είτε να απευθυνθούν στην Εφορία τους.
    Λόγω της κατάστασης, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει την παράταση της σχετικής προθεσμίας, τουλάχιστον έως τις 10 Νοεμβρίου, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πολλοί να κληθούν να πληρώσουν διπλή δόση μέσα στο Νοέμβριο σε περίπτωση που δεν δοθεί έγκαιρα λύση στο πρόβλημα.
    Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται η εφημερίδα «Τα Νέα», σε περίπτωση κατά την οποία η δεύτερη δόση είναι ισόποση με την πρώτη, οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώσουν στην τράπεζα με την ειδοποίηση του εκκαθαριστικού σημειώματος ή με την απόδειξη πληρωμής της πρώτης δόσης. Σε κάθε άλλη περίπτωση, πρέπει να απευθυνθούν στην ΔΟΥ όπου υπάγονται.
    Επίσης, με τη λήξη της απεργίας των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), αναμένεται να αναρτήσει τα ειδοποιητήρια στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.gsis.gr, από όπου οι φορολογούμενοι θα μπορούν, εφόσον είναι πιστοποιημένοι χρήστες, να τυπώνουν το ειδοποιητήριό τους.
    Η ΓΓΠΣ έχει αποστείλει εκκαθαριστικά σε περίπου 2,5 εκατ. φορολογουμένους με βεβαιωμένους φόρους 1,6 δισ. ευρώ. Περίπου 200.000 έχουν λάβει εκκαθαριστικά με προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης έως τις 31 Οκτωβρίου, ενώ 2,3 εκατ. φορολογούμενοι έλαβαν το σημείωμα με την πρώτη παρτίδα εκκαθαριστικών.
    Απ’ αυτούς, 1,3 εκατ. εκτιμάται ότι έχουν εξοφλήσει την έκτακτη εισφορά και απομένει περίπου ένα εκατομμύριο φορολογουμένων, οι οποίοι εξοφλούν σε δόσεις. Περίπου 900.000 φορολογούμενοι δεν έχουν λάβει ακόμα το εκκαθαριστικό της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος και, επομένως, εφόσον είναι υπόχρεοι, ούτε το πολυεκκαθαριστικό των έκτακτων εισφορών.
  6.  
     
     
     
     
     
    2 Votes
    Συμφωνώ σε όλα μαζί σας εκτός το τελευταίο ζητούμενο: (να παραιτηθούν με το … καλό ή με την βία). Εδώ διαφωνώ κάθετα. Έχετε διασυνδέσεις με τους εν ενεργεία πείτε τους να τους ρίξουν βίαια, να τους βάλουν φυλακή, να τους απαγγελθεί κατηγορία για εσχάτη προδοσία και να αναλάβουν την διακυβέρνηση οι Έλληνες αξιωματικοί. ‘Ολοι και οι 300 μας πρόδωσαν συν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν τήρησε το σύνταγμα και που βλέπει την δυσαρμονία του Λαϊκού αισθήματος με την πολιτική της προδοτικής, κατοχικής κυβέρνησης. Αν οι ένοπλες δυνάμεις που διαθέτουν τα αναγκαία μέσα (όπλα) δεν αμυνθούν της Πατρίδας Γαίας τότε δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αυτόν τον όρκο —μέχρι τελευταίας ρανίδας — τι τον κάματε; Εγώ ένας 75άρης που δεν έχω ούτε σουγιά τι μπορώ να κάμω; Δουλεύω μέχρι σήμερα στα 75 μου και τους ταίζω και με βαφτίσανε τεμπέλη οι προδότες που δεν έκαναν ένα μεροκάματο στη ζωή τους κι όμως έχουν εκατομμύρια καταθέσεις και ζουν σε παλάτια. Όλα αυτά είναι από τα αργύρια της προδοσίας τους. Αδέρφια στρατιωτικοί, το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει. Διαλύσετε την προδοτική βουλή, δεν είναι των Ελλήνων, είναι ξενόδουλη, αντεθνική, αντιλαϊκή και προδοτική. Πούλησαν την Εθνική Ανεξαρτησία ξαναφέρνουν τους γερμαναράδες, μας πάνε για δεύτερη γερμανική κατοχή κι εσείς είστε αδιάφοροι θεατές; Και ο όρκος σας ωρέ “αμύνεσθαι περί πάτρης” ποιος θα τον τηρήσει; Το μ ν της Φρόσως; Η Ελλάδα δεν είναι ούτε ορφανή ούτε άπαιδη. ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.
  7. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ --- από Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών - Greek Directors Guild είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ “ΤΡΙΑΝΟΝ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ
    =========================================================================================
    Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών – Greek Directors Guil
    Αθήνα, 24/10/2011
    Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011
    Ώρα 13:00 μ.μ. στο «ΤΡΙΑΝΟΝ»
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ
    ========================
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS
    ===========================
    Αγαπητοί φίλοι,
    Σας περιμένουμε αύριο, Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 13.00μ.μ. στο “Τριανόν” (Κοδρικτώνος 21 & Πατησιών) στην συνάντηση-συζήτηση των ελλήνων σκηνοθετών ταινιών μικρού μήκους με τους έλληνες bloggers.
    Η συνάντηση αυτή μεταξύ των σκηνοθετών και των blogs γίνεται για να τονίσουμε την σημασία και την ελευθερία που χαρακτηρίζει την μορφή αυτού του διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης και παράλληλα να ακουστεί η φωνή των νέων δημιουργών.
    Η συνάντηση-συζήτηση είναι μια πρωτοβουλία της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών και του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
    ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ
  8. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Ο Σαμαράς μίλησε ως “επόμενος πρωθυπουργός”
    =========================================
    Αυτή τη φορά, το κλίμα που συνάντησε ο Αντώνης Σαμαράς στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, λίγες ώρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης, ήταν ποιοτικά διαφορετικά, σε σχέση με το παρελθόν.
    Οι ηγέτες της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς, στην πολιτική οικογένεια της οποίας ανήκει η Νέα Δημοκρατία, αντιμετώπισαν τον Αντώνη Σαμαρά ως «επόμενο πρωθυπουργό» της Ελλάδας. Μιας και… διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας, και προδικάζουν πολιτική αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου, μετά τις επόμενες εκλογές, με το ΠΑΣΟΚ να απειλείται με βαριά ήττα.
    Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσήλθε στις Βρυξέλλες με τον αέρα της πολιτικής δικαίωσης. Πρώτος εκείνος, απέναντι στους εταίρους και δανειστές, είχε εγκαίρως διατυπώσει την εκτίμηση ότι το μείγμα πολιτικής που επελέγη για το Μνημόνιο, οδηγούσε σε βαθύτερη ύφεση, «στραγγάλιζε» την ελληνική οικονομία, και δεν διαμόρφωνε το κατάλληλο πλαίσιο προκειμένου να μπει «πάτος στο βαρέλι». Και να προσδοκά η ελληνική οικονομία βάσιμα σε επιστροφή στην ανάπτυξη.
    Ο Αντώνης Σαμαράς, εστίασε τη ρητορική του στους κινδύνους που θα συνεπάγεται η αναθεώρηση των όρων της Συμφωνίας των Βρυξελλών, της 21ης Ιουλίου, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά συνολικά για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία.
    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν κρύβει την ανησυχία του για το μεγάλο «κούρεμα», το οποίο θα συνεπάγεται ότι οι ιδιώτες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων, θα πρέπει να υποχρεωθούν να δεχθούν σημαντικές απώλειες κερδών. Κάτι που φυσικά κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι, και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να προκαλέσει πιστωτικό γεγονός, δηλαδή, χρεοκοπία, εφόσον οι αγορές εκλάβουν ως «μη εθελοντική» τη συμφωνία.
    Κατά τη διάρκεια της Συνόδου των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οι οποίοι αποτελούν και πλειοψηφία συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για την ανάγκη «επανεκκίνησης» της ελληνικής οικονομίας, μέσω μιας δημοσιονομικής προσαρμογής η οποία δεν θα αγνοεί τις ανάγκες της κοινωνίας. Ενώ παράλληλα, επανέλαβε την ανησυχία του για το θολό τοπίο που θα προκύψει από ένα σημαντικά μεγάλο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
    •  
       
       
       
       
       
      1 Vote
      Ρε ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, δεν νομίζεις πως είναι καιρός να βροντοφωνάξουμε ‘φτάνει πιά’ με τα κόμματα, τον άκρατο δικομματισμό και την δυναστική κομματοκρατία; Διότι ναί μεν η λέξη ‘κόμμα’ προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα ‘κόπτω’, αλλά δεν παύει να είναι ένα μεταφραστικό δάνειο από τη γαλλική λέξη ‘parti’, λόγω του Alexis-Charles-Henri Clérel de Tocqueville. Παλαιότερα και ειδικά στην Ελλάδα του 19ου αιώνα, είχαμε κόμματα που αυτοονομάζονταν “Γαλλικό”, “Ρώσικο” και “Αγγλικό”, διότι τα συμφέροντα των εγχωρίων μερικών που αυτά αντιπροσώπευαν, συνδέονταν άμεσα με τα συμφέροντα κάποιας αντίστοιχα ξένης χώρας.
      Όσο εξακολουούν να υπάρχουν κόμματα οποιασδήποτε μορφής στην Ελλάδα, θα είμαστε κολλημμένοι στο παρελθόν! Και γιά να είμαστε όντως κολλημμένοι στο παρελθόν, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς λαλεί γιά την “βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους”!
      Πρόσεξε: όχι γιά την βιωσιμότητα του ελληνικού μας έθους και έθνους! Όχι γιά την βιωσιμότητα του ελληνικού μας λαού! Όχι γιά την βιωσιμότητα του ελληνικού μας κόσμου! Όχι γιά την βιωσιμότητα της πατρίδας μας της Ελλάδας!
      ΟΧΙ! Το μόνο που τον ενδιαφέρει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά είναι η “βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους”! Είναι λοιπόν ή όχι ένα και το αυτό αυτό το μίασμα ΝΔ•ΠαΣοΚ;
      “Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους…”
      Πηγή: Σαμαράς: Απαιτείται η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας
      http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/10/2011_411442
    • thakis είπε

       
       
       
       
       
       
      Rate This
      Τον ΠΟΥΛΟ σαμαρά εσύ και οι …ανυσηχίες σου !!! Γιατί αποφεύγεις σαν το διάολο τόσο καιρό τις εκλογές ( έπρεπε να είχεσ λυσσάξει , ζητώντασ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εδώ και τουλ 1,5 χρόνο ! ) και ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;; Ρε άει στον αγύριστο και οι 300 πουλημένοι !!!
  9. cretanpatriot είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    24/10/2011
    Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ
    Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από αύριο
    Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για τα πλοία της ANEC και της ΝΕL
    Τελευταία ενημέρωση: 14:15 Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011
    Κανονικά θα εκτελούνται από αύριο στις 6 το πρωί τα δρομολόγια των πλοίων, καθώς η η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την αναστολή της απεργίας της.
    Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αποφασίστηκε να ανασταλεί η απεργία, με ψήφους 9 υπέρ και 5 κατά. Χθες, τρία πλοία με προορισμό την Κρήτη έσπασαν την απεργία, εκτελώντας κανονικά δρομολόγια.
    Ωστόσο, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας για τα πληρώματα των πλοίων της ANEC και της ΝΕL λόγω οφειλής αναδρομικών και μη τήρηση της συλλογικής σύμβασης εργασίας στα πληρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: